arkadaşlar merhaba öncellikle sitede yeniyim daha doğrusu bu tür sitelerde yeniyim çok bilgim yok her neyse birkaç bişi sorcam başlıyorum
sisteme referans linkimden 7-8 kişi üye yapmıştım bunlar yakın çevremdeki arkdaşlarım ve kuzenlerım ama bu akşam arkadaşım siteye girmeye çalıştığında hesabınız devre dışı bırakıldı diye mesaj aldı anlam veremedim 5 10 sonra diğer bir arkdaşımda aynı şekilde mesaj attı bende merak ettim my fefferals ksımına baktım bomboş kimse yok sonra 5 dolar ödeme bekleyen ve bana bonus ve komisyonlar ile 3 dolar kazandıran arkadşıma hesabına girmeyi dene dedim oda aynı hatayı aldı bunların sebebi nedir ve arkdaşıma ödeme yapılır mı ben çektikten 1 gün sonra oda çekmişti ben 30 nisanda aldım onunda 1 mayıs da alması lazımdı anlayan yada bilgisi olan kişiler yardım ederse sevinirim
kısaca özetlemem gerekirse tüm referans hesaplarım devre dışı bırakılmasına rağmen ana hesabım hala aktif ve bu sabah 2. ödemeyi talep etniştim bunlar yapılırmı devre dışı bırakılan reflerin bana kazandırdğığı bonuslar ne olur ve ödeme bekleyen ama hesabı devre dıış olan arkaşım ödeme alırmı ve bu hesaplar neden neden devre dıışı bırakıldı teşşekürler