Posts | 105 |
Member Since | 13 Dec 2013 |
Last Visit | 27 Apr 2023 |
Likes Given | 7 |
Likes Received | 55/41 |
Posts | 2,132 |
Member Since | 20 Sep 2010 |
Last Visit | Today |
Likes Given | 268 |
Likes Received | 1,331/716 |
DKIS wrote:moneymakingways wrote:DKIS wrote:murat163 wrote:hayır hatırladığım kadarıyla ysense şifreniz
O zaman Payoneer hesabını Ysense nasıl tanımlayacağım
Siz ödeme isteğinizi yaptıktan sonra size link gelecek, tanımlamak için.
Link Ysense den mail adresime gelecek doğru anlamışsam.
DKIS wrote:DKIS wrote:moneymakingways wrote:DKIS wrote:murat163 wrote:hayır hatırladığım kadarıyla ysense şifreniz
Dün talebi ilettim o zaman beklemekten başka çarem yok anlaşılan
Posts | 2,132 |
Last Visit | Today |
Likes Given | 268 |
moneymakingways wrote:DKIS wrote:DKIS wrote:moneymakingways wrote:DKIS wrote:murat163 wrote:hayır hatırladığım kadarıyla ysense şifreniz
Aynen. Bekleyin. Ne zamana kadar? Eğer yine paranız Ysense hesabınıza iade edilirse, yeni aldığınız Payoneer e-posta adresinizi ve bağlama linkinin gelmediğini belirten bir ticket atın. Sonrasına bakarız. Şu an bekleyeceksiniz.
DKIS wrote:moneymakingways wrote:DKIS wrote:DKIS wrote:moneymakingways wrote:DKIS wrote:murat163 wrote:hayır hatırladığım kadarıyla ysense şifreniz
Aynen. Bekleyin. Ne zamana kadar? Eğer yine paranız Ysense hesabınıza iade edilirse, yeni aldığınız Payoneer e-posta adresinizi ve bağlama linkinin gelmediğini belirten bir ticket atın. Sonrasına bakarız. Şu an bekleyeceksiniz.
Tekrar Merhaba,
19.03.2020, Payoneer 102 $ 'dan sipariş ettiğiniz ürün iade edildi. 102,00 $ hesabınıza geri ödendi.
Bu öğe aşağıdaki nedenlerden biriyle iade edildi:
- Şu anda stokta yok.
- Tanınmayan bir adres nedeniyle gönderim yapamıyoruz.
- Teslim edilemeyen bir adres nedeniyle taşıyıcı tarafından iade edildi.
- Hesabınızın Mobil Doğrulama işlemine tabi tutulması gerekebilir.
Bununla ilgili sorularınız mı var? Bize buradan ulaşın
- ySense Ekibi
ve
Merhaba,
para çekme işleminizle ilgili olarak yazdığınız için teşekkür ederiz. Siparişinizi inceledik ve ySense bakiyenize geri ödeme yaptım. Bu, şimdi Payoneer ile başarısız bir şekilde para kazandığınız 13 kez. Bunun sizin için işe yaramayacağı açıktır, bu yüzden lütfen başka bir seçenek kullanın.
şeklinde 2 cevap geldi ve para iade edildi, moneymakingways ne yapayım
Posts | 2,132 |
Last Visit | Today |
Likes Given | 268 |
mazikeenb wrote:merhaba. bilgisayarda tarayici gecmisini sildim ve su an giris yapmaya calistigimda e-posta sifre yazip sign in e basiyorum hicbir sey olmuyor. baska sitelerde de benzer problemi yasiyorum. cozumu bilen var mi? gecmisi cerezleri vb sildim chromeu kaldirip tekrar yukledim chrome guncel su an. yazdiklarimdan baska onerisi olan varsa bekliyorum
yakupsapaloglu14 wrote:Hocam merhabalar oyunu süresinde bitirdim fakat oyun paramı hala vermedi (king of avalon). Ödül durumuna girip siteye ulaşmayı denedim fakat ID adresimi verilen boşluklara tam olarak sığdıramıyorum ve göndere bastığım da yani kutucukların Aldığı kadar yazdıktan sonra gönder butonuna bastığımda hata lütfen tekrar deneyiniz ekranı ile karşılaşıyorum lütfen bu konuda yardımcı oldun ID adresimİ oraya yazarım söyleyin teşekkürler