geçse bile baya uğraştırıyomuş. en iyisi bence Payoneer

zeynep31 wrote:merhaba
ben bir yıldır paramı çekemıyorum.türkiye de ödeme kosulları nasıl ve ne sekılde elde edebılırım.amazon kartlarınız geçersiz cıkıyor.10 dolarım yandı. bana yardımcı olunuz. anket yaparak bütceme katkı yapıyorum.güç durumdayım.banka trasfer yoluyla paramı almak istiyorum..
noyan01 wrote:smash party oyununda tüm gerekenleri yapmama rağmen ücretini alamadım, oyunun şartlarında normal dünya 8-10 haritasını tamamla ve oyun için paket satın alma vardı. iki görevi de tamamladım, hatta paket satın aldığıma dair apple faturasını bile ekledim kanıt olsun diye ama şu saçma cevabı verdiler, resmen dolandırıcılık bu
"Merhaba Turan,
Ne yazık ki, Hizmet Şartlarımızda belirtildiği gibi, Şirketin veya Şirket tarafından uygun şekilde kaydedilmeyen, takip edilmeyen ve/veya onaylanmış sayılmayan herhangi bir Faaliyetten sorumlu olmayacağız ve Şirket Ödül Programı katılımcılarına puan veya ödül vermekle yükümlü olmayacaktır. üçüncü taraf Ödül Programı bağlı kuruluşlarının politikaları, prosedürleri ve sistemleri.
Şu anda, isteklerinizi kredilendirmeye devam edemeyiz. Lütfen, düzgün şekilde izlenmeyen etkinlik için hesabınıza manuel olarak kredi vermeye devam ettiğimiz için herhangi bir tazminat almadığımızı anlayın.
Anlayışınız için teşekkür ederiz!"