gelinferdi wrote:Selam, Adgem offerwall kaldırıldı mı? Benim sayfada gorunmuyo iki gündür.
benim sayfada da yok. sanırım kaldırıldı
Yasar08 wrote:Merhaba arkadaşlar ödemelerde sorun mu var payoner ödemesi ve mail gelmiyor bilette yazamıyorum yardımcı olursanız sevinirim
meb35 wrote:telefon bilgisi değişikliği için destek kısmından yardım almaktan başka şansın yok. ayrıca payoneer hesabına 25 dolar gönderirsen payoneer hesabından başka bankaya aktaramazsın. payoneer alt limit 50 usd.Merhaba arkadaşlar,
Uzun zamandır hesaba girmemiştim pasifti, bugün girdim ve aktif oldu. 26$ var ve bunu çekmek istiyorum. Payoneer hesabım var ebayde kullanmak için eskiden almıştım. Buraya tanımlamış olabilirim, ama emin değilim. Bunu kontrol etmek için ilgili menüyü de bulamadım.
Payoneer seçip ilerlediğimde ysense şifremi istedi, girdim devam et dedim. Bu sefer daha önce hiç görmediğim bir cep numarasına güvenlik adımı olarak mesaj gönderileceğini belirten sayfa geldi. Böyle bir numaram hiç olmadı, dedim değiştireyim, ama kişisel ayarlarda telefon bilgisi göremedim??
Fikri olan varsa ve paylaşırsa sevinirim.