Please wait...
HomeForumInternationalTurkishYSENSE YARDIM
Topic Rating:

Jump to
ySense Customer Care CornerySense Knowledge CenterMembers LoungeYour StatsSuccess StoriesPayment ProofsMember IntroductionGeneral TalkForo en EspañolCharla GeneralSoporte General y PagosInternationalPortugueseItalianFrenchGermanHindiUrduFilipinoIndonesianArabicRomanianTurkishRussianBulgarianHungarianPolishEx-Yugoslavia
YSENSE YARDIM

#21 by Kentist » Thu Jan 16, 2020 07:31

ysuser621433407 wrote: MERHABA TASKLARLA İLGİLİ YARDIMCI OLABİLİR MİSİNİZ 10 GÜNDÜR ÜYEYİM VE HİÇ TASK YAPAMADIM GELMEDİĞİ İÇİN

level 0 tasklarının ne zaman geleceği belli olmuyor bazen her gün gelebilir bazen de 1-2 hafta gelmeyebilir. Sürekli task bölümünü kontrol edin. Bol şanslar
Kentist
Posts142
Member Since16 Jul 2019
Last Visit24 Apr 2023
Likes Given408
Likes Received142/90

#22 by ysuser1517262020 » Wed Jan 29, 2020 12:13

Ankete girmek istedim basdım..Telefon doğrulama geldi..SMS göndere basdım...Telefon iyi çekmediği için gelmedi sanırım birkaç kere daha denedim en sonunda aşağıdaki yazı geldi.

Nasıl düzelteceğim bunu?

''There was a problem sending your verification code. Phone verification failed. Member has exceeded number of validation attempts.''
ysuser1517262020
Posts1
Member Since22 Jan 2020
Last Visit24 Feb 2020
Likes Given0
Likes Received1/1

#23 by astuck1709 » Fri Jan 31, 2020 12:10

Merhaba, bir IP adresi ile kaç kişi kayıt olabilir?
astuck1709
Posts1
Member Since1 Oct 2019
Last Visit23 Apr 2020
Likes Given0
Likes Received1/1

#24 by glhyt » Sat Feb 08, 2020 00:32

.
Last edited by moneymakingways » Sat Feb 08, 2020 02:33 » edited 1 time in total
glhyt
Posts10
Member Since25 Jul 2019
Last Visit27 Jun 2022
Likes Given0
Likes Received1/1

#25 by AtaturkunTorunu » Sat Feb 08, 2020 03:25

astuck1709 wrote: Merhaba, bir IP adresi ile kaç kişi kayıt olabilir?

Yalnızca 1 kişi.
AtaturkunTorunu
Posts264
Member Since19 Aug 2019
Last Visit16 Sep 2023
Likes Given342
Likes Received201/134

#26 by sultan » Tue Feb 11, 2020 21:04

.......????Rewenue universe DOLANDIRICILIĞI .......

BUGÜN çok ta guvenmeyerek rewenue universe offer da TEST yazan ve tıkladığınızda 5 dakikada sonra odulunuz
Hesabınıza yatacak denen 1 cent değerinde o gün için ücret 2x katı na çıkmış toplam yer tıklamadan
5 dakika SONRA hesabıma dedikleri gibi 3 cent ödediler buraya kadar herşey çok Güzel her tiklamada
3 cent aldım taki 425 offer tiklama ücreti 12,51 dolar hesabımda çok güzel duruyordu sonra ne mi oldu

VERDİKLERİ TÜM PARAYI YSENSE GERİ ALDI TAM 12,51 $ insanları neden kandırıyor bu YSENSE
Madem ödemeyeceksiniz neden offer da Link açıp 5 dakika SONRA hesabında diyip üstüne birde zamanımız çalıp
Sonunda da verdi gibi görünen 12,51$ GERİ almak gerçekten yazıklar olsun diyorum.

Ticket attım ama hiç umudum Yok.
sultan
Posts70
Member Since20 Aug 2019
Last Visit20 May 2020
Likes Given0
Likes Received15/12

#27 by zege7042 » Thu Feb 13, 2020 04:04

biz de yapalım şu tasklardan artık ya. bir kez level 2 ye kadar çıkardılar ertesi gün indirdiler ne oldu anlamadım bir de yeterlilik için dördüncü madde eklediler aylardır level etkili task görmüyorum adeta lanetlendim. Tecrübeli arkadaşlar cevap verirse sevinirim yeni bir figure eight hesabı açmak daha mı mantıklı sizce? bu yeterlilik kısmına eklenen dördüncü maddeyi aşmak zor mu sizce daha çok görev yapmanız gerke falan diyor ben anlamadım çok fazla expel de olmadı yeterliliğim %84.6 diğer kısımlarda tamam ancak olmuyor

Tu
zege7042
Posts24
Member Since9 Jul 2019
Last Visit27 Nov 2020
Likes Given0
Likes Received10/8

#28 by serciyo581 » Thu Mar 12, 2020 14:41

Kurulumda sıkıntı yaşamadım 10 taneden fazla oyun bitirdim birisinin bile parasını yatırmadılar bende bunun acısını bu sayfayı Türkiye'de kullanıma kapatırmazmıyım yalancı kahve herifler
serciyo581
Posts3
Member Since25 Feb 2020
Last Visit11 Mar 2020
Likes Given0
Likes Received1/1

#29 by Muskulpesentt » Sat Mar 14, 2020 04:25

Merhaba. Daha önce payoneer hesabıma para çekmiştim. Şimdi yine talepte bulunduğumda hesap bilgisi falan istemiyor. Aynı hesaba gönderecek değil mi. Bunu değiştiremiyor muyuz
Muskulpesentt
Posts14
Member Since21 Nov 2018
Last Visit8 Jul 2023
Likes Given3
Likes Received5/5

#30 by dumasulis » Sun Mar 15, 2020 05:17

merhabalar.
bu level durumu mu nerden görebiliyorum?
dumasulis
Posts1
Member Since6 Mar 2020
Last Visit16 Mar 2020
Likes Given0
Likes Received1/1

#31 by Hebelehubele » Mon Mar 16, 2020 13:17

merhaba adgem de oyunu oynadım ve istenilen şeyi tamamladım oto olarak ödeme alamadım ama sorun değil önceden de alamadıgım olmustum ve mail atarak almıstım fakat suan da mail atmak istediğimde hata verip lütfen sonra tekrar deneyin hatası alıyorum lütfen yardım 20 dolarlık oyundu teşekkürler
Hebelehubele
Posts2
Member Since1 Mar 2020
Last Visit16 Mar 2020
Likes Given0
Likes Received2/2

#32 by Hebelehubele » Mon Mar 16, 2020 13:17

merhaba adgemde istenilen oyunda görevi yaptım fakat oto olarak alamadım onceden de alamamıstım ama mail atarak almıstım suan mail atmak istediğimde bana hata lütfen sonra tekrar deneyin hatası verior aynı seyleri yapıyorum ama suanda mail atamıyorum yardımcı olun lütfen
Hebelehubele
Posts2
Member Since1 Mar 2020
Last Visit16 Mar 2020
Likes Given0
Likes Received2/2

#33 by DKIS » Tue Mar 17, 2020 05:49

moneymakingways wrote: Site veya sistemle alakalı her türlü sorunuzu veya merak ettiklerinizi burdan sorabilirsiniz. Ben veya tecrübeli arkadaşlar yardımcı olacaklardır.

03 Ocak 2020 tarihinden bu yana yaklaşık 4 yada 5 defa Payoner hesabıma aktarma yapıyorum, sürekli iade ediliyor, site Clixsense iken Payonerden para çekmiştim, Ysense oldu sürekli iade. Payoner ile görüştüm canlı destekten hesapta problem olmadığı sorunu Ysense ile çözmem gerektiği söyleniyor. İade nedeni sürekli aşağıdaki gibi geliyor.

Hello,
Thank you for writing in regarding your cashout.
This item was refunded for one or more of the following reasons:

-We are unable to ship due to an unrecognizable address.
-It was returned by carrier due to an deliverable address.
-Your account may need to undergo Mobile Verification.

tercümesi;

Merhaba,
Para çekme işleminizle ilgili yazdığınız için teşekkür ederiz.
Bu öğe aşağıdaki nedenlerden bir veya daha fazlası nedeniyle geri ödendi:

- Tanınmayan bir adres nedeniyle gönderim yapamıyoruz.
-Teslimat edilebilir bir adres nedeniyle taşıyıcı tarafından iade edildi.
-Hesabınızın Mobil Doğrulama işleminden geçmesi gerekebilir.
DKIS
Posts24
Member Since30 Dec 2017
Last Visit24 Jul 2020
Likes Given2
Likes Received12/12

#34 by moneymakingways » Tue Mar 17, 2020 13:49

DKIS wrote:
moneymakingways wrote: Site veya sistemle alakalı her türlü sorunuzu veya merak ettiklerinizi burdan sorabilirsiniz. Ben veya tecrübeli arkadaşlar yardımcı olacaklardır.

03 Ocak 2020 tarihinden bu yana yaklaşık 4 yada 5 defa Payoner hesabıma aktarma yapıyorum, sürekli iade ediliyor, site Clixsense iken Payonerden para çekmiştim, Ysense oldu sürekli iade. Payoner ile görüştüm canlı destekten hesapta problem olmadığı sorunu Ysense ile çözmem gerektiği söyleniyor. İade nedeni sürekli aşağıdaki gibi geliyor.

Hello,

tercümesi;

Merhaba,

Payoneer hesabınızı Ysense'e bağladınız mı?

"...........İlk defa ödeme talep eden kullanıcıya Payoneer hesabını siteye bağlaması için bir defaya mahsus bir link gönderilir. Bu link geldikten ve hesabımız bağlandıktan sonra, birkaç gün içinde parayı hesabımızda görürüz. Bundan sonraki çekimlerimizde ödeme planı dahilinde paramızı alırız....."
moneymakingways
Posts2,132
Member Since20 Sep 2010
Last VisitToday
Likes Given268
Likes Received1,331/716

#35 by DKIS » Tue Mar 17, 2020 23:24

Payoneer hesabımı site Clixense iken açmış ve para çekmiştim. Ben Ysense cashout girip clixsense zamanında açmış olduğum Payoneer hesabıma 52 veya 102 dolar olarak aktarma talep ediyorum, sürekli iade ediliyor. ( Payoneer hesabını Ysense bağlamak ? nasıl yapabilirim, link nereden geliyor? yardımcı olursanız sevinirim. )
DKIS
Posts24
Member Since30 Dec 2017
Last Visit24 Jul 2020
Likes Given2
Likes Received12/12

#36 by DKIS » Tue Mar 17, 2020 23:25

moneymakingways wrote:
DKIS wrote:

Hello,

tercümesi;

Merhaba,

"...........İlk defa ödeme talep eden kullanıcıya Payoneer hesabını siteye bağlaması için bir defaya mahsus bir link gönderilir. Bu link geldikten ve hesabımız bağlandıktan sonra, birkaç gün içinde parayı hesabımızda görürüz. Bundan sonraki çekimlerimizde ödeme planı dahilinde paramızı alırız....."

Payoneer hesabımı site Clixense iken açmış ve para çekmiştim. Ben Ysense cashout girip clixsense zamanında açmış olduğum Payoneer hesabıma 52 veya 102 dolar olarak aktarma talep ediyorum, sürekli iade ediliyor. ( Payoneer hesabını Ysense bağlamak ? nasıl yapabilirim, link nereden geliyor? yardımcı olursanız sevinirim. )
DKIS
Posts24
Member Since30 Dec 2017
Last Visit24 Jul 2020
Likes Given2
Likes Received12/12

#37 by DKIS » Tue Mar 17, 2020 23:28

DKIS wrote:
moneymakingways wrote:
DKIS wrote:

Hello,

tercümesi;

Merhaba,

Yada Clixsense zamanında aldığımız Payoneer hesabını kapatarak yeni bir hesap mı açmamız gerekiyor.?
DKIS
Posts24
Member Since30 Dec 2017
Last Visit24 Jul 2020
Likes Given2
Likes Received12/12

#38 by moneymakingways » Wed Mar 18, 2020 05:58

Yeni bir Payoneer hesabı açıp öyle deneyin.
Normal şartlarda Ysense zamanında Payoneer geldikten sonra çekim talep ettiğinizde öncelikle hesap bağlamak için link gelmesi lazım. Eğer sizde gelmediyse, sitede Payoneer e-postanız tanımlı olmadığı için para çekemezsiniz.
moneymakingways
Posts2,132
Member Since20 Sep 2010
Last VisitToday
Likes Given268
Likes Received1,331/716

#39 by DKIS » Thu Mar 19, 2020 02:27

moneymakingways wrote: Yeni bir Payoneer hesabı açıp öyle deneyin.
Normal şartlarda Ysense zamanında Payoneer geldikten sonra çekim talep ettiğinizde öncelikle hesap bağlamak için link gelmesi lazım. Eğer sizde gelmediyse, sitede Payoneer e-postanız tanımlı olmadığı için para çekemezsiniz.

Payoneer hesabımı kapattım ( Clixense zamanında açılan ) ve farklı mail ile yeni bir Payoneer hesabı açtım ve Ysense den tekrar para aktarma talep ettim bakalım ne olacak,
DKIS
Posts24
Member Since30 Dec 2017
Last Visit24 Jul 2020
Likes Given2
Likes Received12/12

#40 by DKIS » Thu Mar 19, 2020 02:34

DKIS wrote:
moneymakingways wrote: Yeni bir Payoneer hesabı açıp öyle deneyin.

Payoneer hesabımı kapattım ( Clixense zamanında açılan ) ve farklı mail ile yeni bir Payoneer hesabı açtım ve Ysense den tekrar para aktarma talep ettim bakalım ne olacak,

Ayrıca Payoneer a aktarım yaparken ( 52 veya 102 ) istenilen parola Payoneere üye olunca gelen 8 haneli şifre mi olacak
DKIS
Posts24
Member Since30 Dec 2017
Last Visit24 Jul 2020
Likes Given2
Likes Received12/12
Return to 'Turkish' Forum     Return to the forums index
All times displayed are PST - Server Time: Dec 8, 2023 17:07:11 PST