Posts | 5 |
Member Since | 21 Dec 2020 |
Last Visit | 5 Mar 2022 |
Likes Given | 0 |
Likes Received | 2/2 |
Quote:aynı sorun bendede var ticket attım 10 gün geçti geri dönüş yok :/
cubur47 wrote:Merhaba arkadaşlar ingilizce gelen bir takım sorulara tam anlamamam nedeniyle düzgün cevap veremediğim için sanırım dürüst cevap vermemekle itham ederek anketleri engellediler. Bunun çözümü nedir ?
Karinkc wrote:Merhaba ben yeniyim, anket pek cikmiyor oyuzden uygulama tekliflerini kabul ediyorum ama anlamadigim noktalar var.
1- Tamamladigim uygulama sonrasi havuzumda para goruyorum fakat teklifteki miktarla ayni olup olmadigini anlayamiyorum, mesela bir gorev 2 40 yaziyor bana 0.02 yatmis. Baska sebeple kazandigim para mi bu yoksa oyundan gelen mi?
2- Direkt hangi uygulamadan kac para kazanmisim diye gorebiliyor muyum?
3- wannads teklifleri cent mi dolar mi bazinda cozemedim ornegin 42 70 yaziyor 42 dolar degildir heralde 4 dolar 270 cent midir?
4- Hangi sirketler para odemiyo. Forumda bir kisi oferrtorodan yatmiyor demis.
Cevaplarsaniz cok sevinirim
Bol kazanclar
gisil wrote:Karinkc wrote:Merhaba ben yeniyim, anket pek cikmiyor oyuzden uygulama tekliflerini kabul ediyorum ama anlamadigim noktalar var.
1- Tamamladigim uygulama sonrasi havuzumda para goruyorum fakat teklifteki miktarla ayni olup olmadigini anlayamiyorum, mesela bir gorev 2 40 yaziyor bana 0.02 yatmis. Baska sebeple kazandigim para mi bu yoksa oyundan gelen mi?
2- Direkt hangi uygulamadan kac para kazanmisim diye gorebiliyor muyum?
3- wannads teklifleri cent mi dolar mi bazinda cozemedim ornegin 42 70 yaziyor 42 dolar degildir heralde 4 dolar 270 cent midir?
4- Hangi sirketler para odemiyo. Forumda bir kisi oferrtorodan yatmiyor demis.
Cevaplarsaniz cok sevinirim
Bol kazanclar
ana ekranda sağ üst tarafta isminin olduğu yere tıkla transaction history yazar oraya bak. nereden ne gelmiş görürsün. wannads'tan 4 doları almak mucize olur anca 10 cent falan verir onlar. o yüzden maks 42 centtir. offerlar şans işi bazen öder bazen ödemez. android cihazlarla yaparsan ödeme alma şansın artar.