Please wait...
HomeForumInternationalTurkishYSENSE YARDIM
Topic Rating:

Jump to
ySense Customer Care CornerySense Knowledge CenterMembers LoungeYour StatsSuccess StoriesPayment ProofsMember IntroductionGeneral TalkForo en EspañolCharla GeneralSoporte General y PagosInternationalPortugueseItalianFrenchGermanHindiUrduFilipinoIndonesianArabicRomanianTurkishRussianBulgarianHungarianPolishEx-Yugoslavia
YSENSE YARDIM

#1 by moneymakingways » Thu Dec 12, 2019 02:50

Site veya sistemle alakalı her türlü sorunuzu veya merak ettiklerinizi burdan sorabilirsiniz. Ben veya tecrübeli arkadaşlar yardımcı olacaklardır.
Last edited by moneymakingways » Thu Dec 12, 2019 02:53 » edited 1 time in total
moneymakingways
Posts2,132
Member Since20 Sep 2010
Last VisitYesterday
Likes Given268
Likes Received1,331/716

#2 by Musvedde » Thu Dec 12, 2019 10:40

merhabalar
Konuyu bulmuşken başlayayım.Aranızda yeniyim soracağım bir kaç soru mevcut ödeme kısmına daha geçmedim onunla ilgili forumu karıştırdıktan sonra bulamazisem danışırım.

1.Theorem diye bir anket sağlayıcısı var sanırım Reverse Universe içinde ne zaman girsem ankete tamam diyorum.. Pat anket giremeden bitiyor 1 cent veriyor Allah razı olsun :D :D ben de mi böyle sadece çözemedim.Pollfish desen yaklaşık 15 gündür hiç göremedim anket :)

2.olarak bu gün yaptığım bir Task vardı kim nerde doğru pozisyonda çalışıyor mu diye fakat f8 de misal 15 task yaptıysam bunu 7 olarak yansıttı zaten ücreti 0,01 yarısını da ysense saymayınca para etmedi :) Malesef bu yüzden bıraktım ysense yazacaktım üç kuruş için yormayım dedim :) bilmem daha ilk defa başıma geldi bu tür olaylar normal mi bilemedim :)

3.Ayrıca bazı mobile offer'ları tamamladım para mı yatırmadı mail attım adamlara hala dönmediler buna ysense'in yapabileceği bir şey var mı ?

4.Bir de f8 e hızlı giriş yaptım Adres doldurma görevinde 2A level etkiliymiş sıfır çektim :) 2B ve 2C de level etkili değil onlar yüzde 90 civarı ikisi de level görevleri gelir mi acep yoksa beni hayatlarından silmiş olabilirler mi ? :)

Fazla başınızı ağrıttım Nacizane fikirleri olanlar varsa memnun olurum.

İyi akşamlar bol kazançlar :)
Musvedde
Posts12
Member Since27 Nov 2019
Last Visit28 Jan 2021
Likes Given0
Likes Received11/9

#3 by mzanka » Thu Dec 12, 2019 17:56

Musvedde wrote: merhabalar
Konuyu bulmuşken başlayayım.Aranızda yeniyim soracağım bir kaç soru mevcut ödeme kısmına daha geçmedim onunla ilgili forumu karıştırdıktan sonra bulamazisem danışırım.

1.Theorem diye bir anket sağlayıcısı var sanırım Reverse Universe içinde ne zaman girsem ankete tamam diyorum.. Pat anket giremeden bitiyor 1 cent veriyor Allah razı olsun :D :D ben de mi böyle sadece çözemedim.Pollfish desen yaklaşık 15 gündür hiç göremedim anket :)

2.olarak bu gün yaptığım bir Task vardı kim nerde doğru pozisyonda çalışıyor mu diye fakat f8 de misal 15 task yaptıysam bunu 7 olarak yansıttı zaten ücreti 0,01 yarısını da ysense saymayınca para etmedi :) Malesef bu yüzden bıraktım ysense yazacaktım üç kuruş için yormayım dedim :) bilmem daha ilk defa başıma geldi bu tür olaylar normal mi bilemedim :)

3.Ayrıca bazı mobile offer'ları tamamladım para mı yatırmadı mail attım adamlara hala dönmediler buna ysense'in yapabileceği bir şey var mı ?

4.Bir de f8 e hızlı giriş yaptım Adres doldurma görevinde 2A level etkiliymiş sıfır çektim :) 2B ve 2C de level etkili değil onlar yüzde 90 civarı ikisi de level görevleri gelir mi acep yoksa beni hayatlarından silmiş olabilirler mi ? :)

Reverse Universe, bana da anketlere tıklayınca 1 cent veriyor. Adamların çalışma tarzı bu 8-) Son çözdüğüm task hatalı çıktı, level etkili olduğundan puanım düştü. Bir ara ne güzel fotoğraflı, videolu tasklar vardı. Onlar sorunsuzdu, gözlerim o taskları arıyor. Ayrıca bu ay anketlerde bir azalma var, routerlar bazen günlerce ana sayfaya çıkmıyor. Peanut Labs aşırı bereketsiz. Bu ay niye böyle oldu, bilmiyorum. Umarım önümüzdeki ay her şey düzelir.
mzanka
Posts410
Member Since17 Mar 2019
Last Visit20 Aug 2021
Likes Given984
Likes Received660/339

#4 by moneymakingways » Thu Dec 12, 2019 23:34

Musvedde wrote: merhabalar

Madde madde gidelim:)
1. Anket sağlayacılarından gelen anketler (Toluna, Peanut Labs, vs.) profilinize göre gelir. Doldurduğunuz profil bilgilerine göre hedef kitledeyseniz anketi çözebilirsiniz. Veya ankete başlarken hedef kitlelerini doğrulatmak için ön sorularını yanıtlarsınız ve yine hedef kitledeyseniz ankete devam edebilirsiniz. Tabi bu işi yapan binlerce kişi var dolayısıyla hızlı olmanız yani sürekli anket sağlayıcılarını kontrol etmeniz lazım.

Anket doldururken tuzak sorulara düzgün cevap vermezseniz anket ortasında atılabilirsiniz. Anket doldururken anketin kotası dolarsa yine atılabilirsiniz. Anket doldururken herşeyi düzgün bile yapsanız (çok nadiren de olsa) ücretiniz yatmayabilir veya atılabilirsiniz.

Benim size tavsiyem, öncelikle dürüst olun. Profil bilgileriniz neyse onu girin. Sistem tamamen otomatik olduğu için çapraz eşleşmede tutarsız bilgi olursa sizi eler. Ayrıca belli başlı anket sağlayıcılarından şaşmayın. (Peanut labs, Opinion World, Cint vs.) Kendi adıma; dürüst bir şekilde soruları cevaplandırarak, profil bilgilerimi güncel tutarak ve ara sıra da takip ederek günde 1-2 anket (bilgisayar başında isem) çözebiliyorum.

2. Bazı görevlerin değeri 0.005 dolardır. Ama sistem bunu desteklemediği için (minimum 0.01 dolarak gördüğümüz için) ancak 2 görev yaptığınızda 0.01 dolar olarak paranızı alırsınız. Herhangi bir hata veya bug yok yani.

3. Görevler, Anketler, Teklifler (Offer) 3. parti firmalardan gelir. Ysense sadece aracı sitedir. Dolayısıyla özellikle tekliflerde yaşadığınız sorunları o teklifi aldığınız firmalarla çözmeniz lazım. Şahsen tekliflere çok fazla bulaşmamanızı öneririm çünkü bunlar genelde, program, uygulama, üyelik vs adı altında sizden kişisel bilgi girmenizi isterlerler.

4. Herhangi bir görevden atılırsanız (expelled) o id'li göreve bir daha giremezsiniz. Aynı görev farklı bir id ile gelirse tekrar girebilirsiniz.
moneymakingways
Posts2,132
Member Since20 Sep 2010
Last VisitYesterday
Likes Given268
Likes Received1,331/716

#5 by Musvedde » Fri Dec 13, 2019 00:53

yanıtlar için çok teşekkür ederim Ellerinize sağlık. :)
Musvedde
Posts12
Member Since27 Nov 2019
Last Visit28 Jan 2021
Likes Given0
Likes Received11/9

#6 by cihanpasa46 » Fri Dec 13, 2019 06:13

Amazonlardan herhangi biri bizim tr de geçerli mi ?
cihanpasa46
Posts27
Member Since27 Sep 2019
Last Visit6 May 2020
Likes Given0
Likes Received25/17

#7 by euruker » Sun Dec 22, 2019 23:27

merhabalar ben yeni üye oldum ama yardıma ihtiyacım var.
1 tane anket denk geldi bir daha denk gelmiyor.
Task yaptım 3 tane herhalde hata yaptım bir şey kazanamadım :(
nasıl kazancımı arttırabilirim?

Sadece kazanç değil yeni biri için tavsiye ve püf nokta verebilecek var mı ?

Yüklü miktar borcum var. Maaşıma ek olarak minik de olsa ekstra gelir sağlamak istiyorum.

Yardım ederseniz çok sevinirim.

Sevgiler..
euruker
Posts2
Member Since16 Dec 2019
Last Visit30 Jan 2020
Likes Given0
Likes Received2/2

#8 by moneymakingways » Sun Dec 22, 2019 23:41

euruker wrote: merhabalar ben yeni üye oldum ama yardıma ihtiyacım var.
1 tane anket denk geldi bir daha denk gelmiyor.
Task yaptım 3 tane herhalde hata yaptım bir şey kazanamadım :(
nasıl kazancımı arttırabilirim?

Sadece kazanç değil yeni biri için tavsiye ve püf nokta verebilecek var mı ?

Yüklü miktar borcum var. Maaşıma ek olarak minik de olsa ekstra gelir sağlamak istiyorum.

Yardım ederseniz çok sevinirim.

Sevgiler..

Merhaba;
Size tavsiyem, öncelikle dürüst bir şekilde anket profillerinizi tamamlayın. Gün içerisinde sık sık anket sağlayıcılarını kontrol edin. İlk etapta para gelirse anketlerden gelecek çünkü.
Yine günlük düzenli olarak görev sayfasını ve forumu kontrol edin. 0 seviye görevler geldiğinde bunları yapmaya çalışın. Yavaş ve emin adımlarla level 3 olacaksınız.
Bundan sonrası günlük bilgisayar başında aktif kaldığınız süreye bağlı. Eskiden kazançlar biraz daha yüksekti. Büyük beklentiler içine girmeden, fazla da vaktinizi öldürmeden az da olsa kazanabilirsiniz.
moneymakingways
Posts2,132
Member Since20 Sep 2010
Last VisitYesterday
Likes Given268
Likes Received1,331/716

#9 by ilkintk » Thu Jan 02, 2020 01:05

Clixsense zamanı epey çok anket geliyordu ilk defa uzun zaman sonra tekrar girdim ama hiçbir şey yok. Bu konuda bana akıl fikir verebilecek var mıdır neler yapabilirim :(
ilkintk
Posts3
Member Since29 Mar 2018
Last Visit2 Jan 2020
Likes Given0
Likes Received1/1

#10 by moneymakingways » Thu Jan 02, 2020 01:08

ilkintk wrote: Clixsense zamanı epey çok anket geliyordu ilk defa uzun zaman sonra tekrar girdim ama hiçbir şey yok. Bu konuda bana akıl fikir verebilecek var mıdır neler yapabilirim :(

Maalesef ekstra söylenebilecek fazla birşey yok. Düzenli olarak anket sağlayıcılarını kontrol edeceksiniz, profilinizi güncel tutacaksınız, dürüst olacaksınız vs.
moneymakingways
Posts2,132
Member Since20 Sep 2010
Last VisitYesterday
Likes Given268
Likes Received1,331/716

#11 by ahmet88172887737 » Thu Jan 02, 2020 13:08

Merhaba. kusura bakmayın ben de yeniyim de. anket sağlayıcıları dediginiz bu offer kısmındaki wannads, offer toro, adgate falan olanlar mı? sürekli onları mı kontrol etmek gerek?
ahmet88172887737
Posts1
Member Since29 Dec 2019
Last Visit7 Jan 2020
Likes Given0
Likes Received1/1

#12 by moneymakingways » Thu Jan 02, 2020 13:12

ahmet88172887737 wrote: Merhaba. kusura bakmayın ben de yeniyim de. anket sağlayıcıları dediginiz bu offer kısmındaki wannads, offer toro, adgate falan olanlar mı? sürekli onları mı kontrol etmek gerek?

Evet. Örneğin Offer Toro içindeki anketler, wannads anketleri, opinion surveys, opinion world, peanutlabs gibi...
moneymakingways
Posts2,132
Member Since20 Sep 2010
Last VisitYesterday
Likes Given268
Likes Received1,331/716

#13 by LolaBunny89 » Thu Jan 02, 2020 13:52

Merhaba, figure8 ile ilgili bir problemim var. Ne zaman login olsam, you dont have permission to work on this job uyarısı alıyorum. Yeni bir üyelik açmaya çalıştığımda da verification mail yolladık diye bir uyarı geliyor ama yüzde yüz eminim ki böyle bir mail gelmiyor. Bunu nasıl çözebilirm? Task yapamıyorum
LolaBunny89
Posts195
Member Since8 Nov 2018
Last Visit5 Dec 2023
Likes Given218
Likes Received102/63

#14 by moneymakingways » Thu Jan 02, 2020 19:03

LolaBunny89 wrote: Merhaba, figure8 ile ilgili bir problemim var. Ne zaman login olsam, you dont have permission to work on this job uyarısı alıyorum. Yeni bir üyelik açmaya çalıştığımda da verification mail yolladık diye bir uyarı geliyor ama yüzde yüz eminim ki böyle bir mail gelmiyor. Bunu nasıl çözebilirm? Task yapamıyorum

Kaçıncı levelsiniz?
Hesabınıza giriş yapabiliyor musunuz?
Figureeight'e ulaştınız mı?
moneymakingways
Posts2,132
Member Since20 Sep 2010
Last VisitYesterday
Likes Given268
Likes Received1,331/716

#15 by Mister_M » Fri Jan 03, 2020 01:11

LolaBunny89 wrote: Merhaba, figure8 ile ilgili bir problemim var. Ne zaman login olsam, you dont have permission to work on this job uyarısı alıyorum. Yeni bir üyelik açmaya çalıştığımda da verification mail yolladık diye bir uyarı geliyor ama yüzde yüz eminim ki böyle bir mail gelmiyor. Bunu nasıl çözebilirm? Task yapamıyorum

Öncelikle geçmiş olsun sorununuz çok basit
1 ysense hesabınıza bağlı bir f8 hesabınız var ( eğer hesabınız yoksa arama motoru önbelleği çerezleri ve şifreleri silin
Modeme reset atın ve yeniden aynı hesabınızla giriş yapın sorununuz çözülecektir eğer çözulmuyorsa bu kullandığınız ysense hesabınız başka f8 hesabıyla bağlı)
2 bu sorunlar devam ediyorsa yeniden arama motoru önbellegı ve çerezleri silip modeme reset atın yeni bir y sense hesabi acmaniz gerekecek hesabi acinca kullanmaya calistiginiz f8 hesabina sorunsuzca baglayabilirsiniz

( tabi bu y_sense hesabini kapatmanız gerekecek)
Mister_M
Posts317
Member Since27 May 2018
Last Visit18 May 2022
Likes Given81
Likes Received97/78

#16 by mrvtz » Sat Jan 04, 2020 08:17

Merhaba. Yuno sayfasında belirli bir tutara ulaştığımızda 5-10-15 dolar tutarında Prepaid/Gift Card alıp alışverişlerde kullanabiliyoruz. Keşke Ysense de böyle bir şey yapsa.

Günlerdir sayfada küçük tutarda paramızı nasıl çekebiliriz diye yazıp duruyoruz, malum Skrill çok kesinti yaptığı için 15-20 doları oradan çekmeye kalksak para hesabımıza gelene kadar yarısı gidecek diye elimiz Skrill'e gitmiyor.

52 doları da kısa sürede tamamlamak herkese nasip olmadığı için küçük tutarlar için ön ödemeli kart alıp kullanabilirsek bize güzel bir yeni yıl sürprizi olur.
mrvtz
Posts369
Member Since8 Feb 2019
Last Visit31 Jul 2021
Likes Given649
Likes Received428/240

#17 by gobek60 » Mon Jan 13, 2020 05:39

arkadaşlar merhaba,
Malum 52 dolara ulaşmak pek de kolay görünmüyor , elimizdeki kazancı da (20-30 dolar gibi) playstationstore"da kullanma(bağlantı,aktarım vs ile) şansımız olur mu?
Herkese güzel kazançlar,cevap için şimdiden teşekkür ederim.
gobek60
Posts3
Member Since11 Nov 2017
Last Visit25 Sep 2021
Likes Given0
Likes Received1/1

#18 by ysuser621433407 » Tue Jan 14, 2020 21:44

hiç task görevi alamıyorum sorun nedir ?
ysuser621433407
Posts7
Member Since6 Jan 2020
Last Visit11 Jun 2020
Likes Given0
Likes Received2/2

#19 by oguzhanunal98 » Tue Jan 14, 2020 21:44

Merhabalar Artık görev yerinde bana hiç görev gözükmüyor nasıl düzelcek bu yaklşık 1 aydır yok görev
oguzhanunal98
Posts52
Member Since1 Jan 2018
Last Visit30 Nov 2023
Likes Given16
Likes Received17/16

#20 by ysuser621433407 » Thu Jan 16, 2020 05:59

MERHABA TASKLARLA İLGİLİ YARDIMCI OLABİLİR MİSİNİZ 10 GÜNDÜR ÜYEYİM VE HİÇ TASK YAPAMADIM GELMEDİĞİ İÇİN
ysuser621433407
Posts7
Member Since6 Jan 2020
Last Visit11 Jun 2020
Likes Given0
Likes Received2/2
Return to 'Turkish' Forum     Return to the forums index
All times displayed are PST - Server Time: Dec 7, 2023 01:41:50 PST