Musvedde wrote:
merhabalar
Konuyu bulmuşken başlayayım.Aranızda yeniyim soracağım bir kaç soru mevcut ödeme kısmına daha geçmedim onunla ilgili forumu karıştırdıktan sonra bulamazisem danışırım.
1.Theorem diye bir anket sağlayıcısı var sanırım Reverse Universe içinde ne zaman girsem ankete tamam diyorum.. Pat anket giremeden bitiyor 1 cent veriyor Allah razı olsun
ben de mi böyle sadece çözemedim.Pollfish desen yaklaşık 15 gündür hiç göremedim anket 
2.olarak bu gün yaptığım bir Task vardı kim nerde doğru pozisyonda çalışıyor mu diye fakat f8 de misal 15 task yaptıysam bunu 7 olarak yansıttı zaten ücreti 0,01 yarısını da ysense saymayınca para etmedi
Malesef bu yüzden bıraktım ysense yazacaktım üç kuruş için yormayım dedim
bilmem daha ilk defa başıma geldi bu tür olaylar normal mi bilemedim 
3.Ayrıca bazı mobile offer'ları tamamladım para mı yatırmadı mail attım adamlara hala dönmediler buna ysense'in yapabileceği bir şey var mı ?
4.Bir de f8 e hızlı giriş yaptım Adres doldurma görevinde 2A level etkiliymiş sıfır çektim
2B ve 2C de level etkili değil onlar yüzde 90 civarı ikisi de level görevleri gelir mi acep yoksa beni hayatlarından silmiş olabilirler mi ? 
Fazla başınızı ağrıttım Nacizane fikirleri olanlar varsa memnun olurum.
İyi akşamlar bol kazançlar 
Madde madde gidelim

1. Anket sağlayacılarından gelen anketler (Toluna, Peanut Labs, vs.) profilinize göre gelir. Doldurduğunuz profil bilgilerine göre hedef kitledeyseniz anketi çözebilirsiniz. Veya ankete başlarken hedef kitlelerini doğrulatmak için ön sorularını yanıtlarsınız ve yine hedef kitledeyseniz ankete devam edebilirsiniz. Tabi bu işi yapan binlerce kişi var dolayısıyla hızlı olmanız yani sürekli anket sağlayıcılarını kontrol etmeniz lazım.
Anket doldururken tuzak sorulara düzgün cevap vermezseniz anket ortasında atılabilirsiniz. Anket doldururken anketin kotası dolarsa yine atılabilirsiniz. Anket doldururken herşeyi düzgün bile yapsanız (çok nadiren de olsa) ücretiniz yatmayabilir veya atılabilirsiniz.
Benim size tavsiyem, öncelikle dürüst olun. Profil bilgileriniz neyse onu girin. Sistem tamamen otomatik olduğu için çapraz eşleşmede tutarsız bilgi olursa sizi eler. Ayrıca belli başlı anket sağlayıcılarından şaşmayın. (Peanut labs, Opinion World, Cint vs.) Kendi adıma; dürüst bir şekilde soruları cevaplandırarak, profil bilgilerimi güncel tutarak ve ara sıra da takip ederek günde 1-2 anket (bilgisayar başında isem) çözebiliyorum.
2. Bazı görevlerin değeri 0.005 dolardır. Ama sistem bunu desteklemediği için (minimum 0.01 dolarak gördüğümüz için) ancak 2 görev yaptığınızda 0.01 dolar olarak paranızı alırsınız. Herhangi bir hata veya bug yok yani.
3. Görevler, Anketler, Teklifler (Offer) 3. parti firmalardan gelir. Ysense sadece aracı sitedir. Dolayısıyla özellikle tekliflerde yaşadığınız sorunları o teklifi aldığınız firmalarla çözmeniz lazım. Şahsen tekliflere çok fazla bulaşmamanızı öneririm çünkü bunlar genelde, program, uygulama, üyelik vs adı altında sizden kişisel bilgi girmenizi isterlerler.
4. Herhangi bir görevden atılırsanız (expelled) o id'li göreve bir daha giremezsiniz. Aynı görev farklı bir id ile gelirse tekrar girebilirsiniz.