Seksenler wrote:galiba ;
deactıve olmaz dıyon da buıldınglerden oldum ben baska task yapmıyordum fakat bırden fazla ıd sayfa acıp şutluyordum oda benı sutladı. dedıgın dogrudur robot olarak goruyorsa makınaları olabılır .
tantE41 wrote:Bide her tikladigimizda yeni resim cikiyor onuda sallamasyon yapiyorum.Onla ugrasilirsa cok zaman alir.
galiba wrote:Seksenler wrote:galiba ;
deactıve olmaz dıyon da buıldınglerden oldum ben baska task yapmıyordum fakat bırden fazla ıd sayfa acıp şutluyordum oda benı sutladı. dedıgın dogrudur robot olarak goruyorsa makınaları olabılır .
sebebini söyleyeyim.1 sayfayı yaptın yolladın diğerini yaptın hemen yolladın .birincisine geçtin.burada dikkat etmediğiniz nokta ilk sayfayı gönderdikden sonra onun geriye sayım süresinin başlaması arada internetlerimiz yavaşlıyor.biz sayfayı gönderdi sanıyoruz ama dikkat etmiyoruz oysa iki sayfa aynı anda sisteme ulaşıyor.benim bir hesabım bu yüzden kapandı sonra fark ettim ilk sayfa henüz süresi geri sayıma başlamamışken diğer sayfayı yolluyordum.
Hasan00 wrote:ben olayı anlamadım lvl 0 oldugum için
Seksenler wrote:Hasan00 wrote:ben olayı anlamadım lvl 0 oldugum için
level 1 de buıldıng taskı var 555 adet verıyor lıstedede baya var bu tasktan farklı ıd den.onları gecen hafta yaptık lısteye gırmek ıcın bıraz sivrildikgöze battık ve hesapları kapattılar gerı actılar.hızlı gonderdık belkıde bızıde bot zannettı ellam fıgure eıght makınaları
simurgg wrote:Yok arkadaşlar benim hesap açılmadı aranızda bir tek ben kaldım kapalı nazar boncuğu gibi
![]()
2 gece önce bir mail daha atmıştım ona cevap vermediler bu saatten sonra açılacağına dair umudum yok zaten
Açılırsa ne ala açılmazsa geçmiş ola
simurgg wrote:Yok arkadaşlar benim hesap açılmadı aranızda bir tek ben kaldım kapalı nazar boncuğu gibi
![]()
2 gece önce bir mail daha atmıştım ona cevap vermediler bu saatten sonra açılacağına dair umudum yok zaten
cagataytr wrote:simurgg wrote:Yok arkadaşlar benim hesap açılmadı aranızda bir tek ben kaldım kapalı nazar boncuğu gibi
![]()
Benim hesapta açılmadı ,
Dün itibariyle biriken bütün bakiyeyi çektim artık buralarda işim olmaz
Bavulu topladım , behlül kaçar
Herkese bol kazançlar.
Axolotll wrote:Bu sabah hesabım devre dışı bırakıldı Figure eight iyice zıvanadan çıktı son yaptığım görevlere baktım 1 2 tane fatura görevi Clothing Categorisation Task Duplicate Fashion Product Identification Task Document Recognition And Translations (Cf bu görevlerle hesabın askıya alınması çok şaşırtıcı dün fazla bir kazancımda yok 0.67 cent gibi bir para kazanmaışım sadece görevleri hızlıda yapmadım Hayırlısı inşallah açarlar ?
besevler wrote:Axolotll wrote:Bu sabah hesabım devre dışı bırakıldı Figure eight iyice zıvanadan çıktı son yaptığım görevlere baktım 1 2 tane fatura görevi Clothing Categorisation Task Duplicate Fashion Product Identification Task Document Recognition And Translations (Cf bu görevlerle hesabın askıya alınması çok şaşırtıcı dün fazla bir kazancımda yok 0.67 cent gibi bir para kazanmaışım sadece görevleri hızlıda yapmadım Hayırlısı inşallah açarlar ?
Son zamanlarda bu olay artmaya başladı. Herkesin hesabı tehlikede diyebilirim. Siz yine de mail atın askıya alınma sebebini öğrenin. Ona göre bir çözüm bulunabilir.
Axolotll wrote:besevler wrote:Axolotll wrote:Bu sabah hesabım devre dışı bırakıldı Figure eight iyice zıvanadan çıktı son yaptığım görevlere baktım 1 2 tane fatura görevi Clothing Categorisation Task Duplicate Fashion Product Identification Task Document Recognition And Translations (Cf bu görevlerle hesabın askıya alınması çok şaşırtıcı dün fazla bir kazancımda yok 0.67 cent gibi bir para kazanmaışım sadece görevleri hızlıda yapmadım Hayırlısı inşallah açarlar ?
Son zamanlarda bu olay artmaya başladı. Herkesin hesabı tehlikede diyebilirim. Siz yine de mail atın askıya alınma sebebini öğrenin. Ona göre bir çözüm bulunabilir.
mesaj attım bakalım ne zaman dönüş yaparlar ?