Please wait...
HomeForumInternationalTurkishHesap Deaktive
Topic Rating:

Jump to
ySense Customer Care CornerySense Knowledge CenterMembers LoungeYour StatsSuccess StoriesPayment ProofsMember IntroductionGeneral TalkForo en EspañolCharla GeneralSoporte General y PagosInternationalPortugueseItalianFrenchGermanHindiUrduFilipinoIndonesianArabicRomanianTurkishRussianBulgarianHungarianPolishEx-Yugoslavia
Hesap Deaktive

Locked

#81 by Snorlax16 » Wed Nov 13, 2019 03:14

Seksenler wrote:
tantE41 wrote: Obaa hesabi acmislar :D

seksenlerin mail işe yaradı sanırım bu sabah atmıstım

dedim sana :) tatlı dil onemlı hatanı kabul etmek ve bır sans dılemek :) dıkkatlı ol bundan sonra kı bulasma o taska :)

Geçmiş olsun darısı diğer arkadaşların başına :D
Snorlax16
Posts246
Member Since9 Mar 2018
Last Visit24 Feb 2022
Likes Given42
Likes Received118/81

#82 by galiba » Wed Nov 13, 2019 04:29

rewiew tasklarından hesap deactive olmaz .1 yıldır yapıyorum ben .helede şu haliyle ümkün değil önceki şeklinde 15 saniyede yolluyordum. listeyede girdiğim çok oldu.birden fazla ıd ile çalışmamak gerekiyor.gönderilen sürelerde veri akışında aynı anda gidince sayfalar robot kullanıyoruz sanılıyor.kendi halinde iş yapıp hesabı kapanan arkadaşlarımda çok oldu.buna henüz bir açıklama yapmadı figure.
galiba
Posts67
Member Since27 Feb 2019
Last Visit29 Feb 2020
Likes Given4
Likes Received12/11

#83 by Seksenler » Wed Nov 13, 2019 13:08

galiba ;
deactıve olmaz dıyon da buıldınglerden oldum ben baska task yapmıyordum fakat bırden fazla ıd sayfa acıp şutluyordum oda benı sutladı. dedıgın dogrudur robot olarak goruyorsa makınaları olabılır .
Seksenler
Posts238
Member Since4 Jan 2019
Last Visit22 Feb 2022
Likes Given85
Likes Received145/110

#84 by galiba » Wed Nov 13, 2019 13:18

Seksenler wrote: galiba ;
deactıve olmaz dıyon da buıldınglerden oldum ben baska task yapmıyordum fakat bırden fazla ıd sayfa acıp şutluyordum oda benı sutladı. dedıgın dogrudur robot olarak goruyorsa makınaları olabılır .

sebebini söyleyeyim.1 sayfayı yaptın yolladın diğerini yaptın hemen yolladın .birincisine geçtin.burada dikkat etmediğiniz nokta ilk sayfayı gönderdikden sonra onun geriye sayım süresinin başlaması arada internetlerimiz yavaşlıyor.biz sayfayı gönderdi sanıyoruz ama dikkat etmiyoruz oysa iki sayfa aynı anda sisteme ulaşıyor.benim bir hesabım bu yüzden kapandı sonra fark ettim ilk sayfa henüz süresi geri sayıma başlamamışken diğer sayfayı yolluyordum.
galiba
Posts67
Member Since27 Feb 2019
Last Visit29 Feb 2020
Likes Given4
Likes Received12/11

#85 by tantE41 » Wed Nov 13, 2019 13:23

Bide her tikladigimizda yeni resim cikiyor onuda sallamasyon yapiyorum.Onla ugrasilirsa cok zaman alir.
tantE41
Posts444
Member Since24 Mar 2017
Last Visit16 Jun 2020
Likes Given102
Likes Received113/92

#86 by Hasan00 » Wed Nov 13, 2019 13:25

ben olayı anlamadım lvl 0 oldugum için :roll:
Hasan00
Posts709
Member Since22 Oct 2019
Last Visit2 Jan 2021
Likes Given467
Likes Received326/241

#87 by galiba » Wed Nov 13, 2019 13:28

tantE41 wrote: Bide her tikladigimizda yeni resim cikiyor onuda sallamasyon yapiyorum.Onla ugrasilirsa cok zaman alir.

oyle yaparsanız da deactive olursunuz.rewiewin bu yeni hali çoook kötü oldu uğraşmaya değmeyecek.önceki halinde saatte 60cent yapılıyordu bunda çok zor.riskli bir task sallamaya gelmez level almak kolay değil.inglizcenizi geliştirip taskların mantığını anlamaya çalışın .kavrarsanız çoğu task kolay gelir
galiba
Posts67
Member Since27 Feb 2019
Last Visit29 Feb 2020
Likes Given4
Likes Received12/11

#88 by Seksenler » Wed Nov 13, 2019 13:35

galiba wrote:
Seksenler wrote: galiba ;

sebebini söyleyeyim.1 sayfayı yaptın yolladın diğerini yaptın hemen yolladın .birincisine geçtin.burada dikkat etmediğiniz nokta ilk sayfayı gönderdikden sonra onun geriye sayım süresinin başlaması arada internetlerimiz yavaşlıyor.biz sayfayı gönderdi sanıyoruz ama dikkat etmiyoruz oysa iki sayfa aynı anda sisteme ulaşıyor.benim bir hesabım bu yüzden kapandı sonra fark ettim ilk sayfa henüz süresi geri sayıma başlamamışken diğer sayfayı yolluyordum.

dogrudur dıkkatımızden kacıyorsa eger malum olay basımıza gelıyor. ama 4 sayfa acardım hepsını 30 ar sanıyede gonderıyodum cok dıkkat edıyordum. yukarıda dedıgın tek ıd yapmak daha mantıklı. hesap deactıve oldu ama tekrar acıldı sadece acccuracy yukselmıs oldu bu ıyı oldu.
Seksenler
Posts238
Member Since4 Jan 2019
Last Visit22 Feb 2022
Likes Given85
Likes Received145/110

#89 by Seksenler » Wed Nov 13, 2019 13:38

Hasan00 wrote: ben olayı anlamadım lvl 0 oldugum için :roll:

level 1 de buıldıng taskı var 555 adet verıyor lıstedede baya var bu tasktan farklı ıd den.onları gecen hafta yaptık lısteye gırmek ıcın bıraz sivrildik :D göze battık ve hesapları kapattılar gerı actılar.hızlı gonderdık belkıde bızıde bot zannettı ellam fıgure eıght makınaları :)
Seksenler
Posts238
Member Since4 Jan 2019
Last Visit22 Feb 2022
Likes Given85
Likes Received145/110

#90 by Hasan00 » Wed Nov 13, 2019 13:40

Seksenler wrote:
Hasan00 wrote: ben olayı anlamadım lvl 0 oldugum için :roll:

level 1 de buıldıng taskı var 555 adet verıyor lıstedede baya var bu tasktan farklı ıd den.onları gecen hafta yaptık lısteye gırmek ıcın bıraz sivrildik :D göze battık ve hesapları kapattılar gerı actılar.hızlı gonderdık belkıde bızıde bot zannettı ellam fıgure eıght makınaları :)

aynen deactive olayını hatırlıyorum okuyordum ama nasıl bulding taskdan 3-4 tane açtıgınızı anlamamıştım hepsi bir task olarak geliyor sandım ayrı ayrı bir sürü taskmış şimdi anladım bu arada hesabı açılamyan bi simurg sanırım o kaldı umarım açılmıştır oda :/

ek olarak lvl 1 yapınca artık lvln önemi yok gibi neden bir daha tehlikleye atıp lvl2ye çıkıyorsunuzki? :D 555 tane task işte :D
Hasan00
Posts709
Member Since22 Oct 2019
Last Visit2 Jan 2021
Likes Given467
Likes Received326/241

#91 by Seksenler » Wed Nov 13, 2019 13:54

sımurg un deactıve olayı farklı tasktan tık tok tasklarından. oyle deme level2 level 3 olduktan sonra gorevler fazlalasıyor 555 tane yapsan ne fayda verdıgı para 0.01 ben sadece top lıst 10 a gırmek ıcın yapmıstım bu meredi :)bı daha bulasmıyom zaten.bulassamda tek ıd yapacam oda accuracy yukseltsın dıe level etkılıyor yanı buıldıngler.
Seksenler
Posts238
Member Since4 Jan 2019
Last Visit22 Feb 2022
Likes Given85
Likes Received145/110

#92 by Snorlax16 » Wed Nov 13, 2019 14:03

Dikkat etmek lazım tabi bana neden hesabım kapatıldı diye veya açıldı diye mail gelmedi otomatik mesaj yolladılar sadece doğruluğa dikkat edin falan filan diye sanırım hızla alakalı çünkü ilk hesap kapatıldığında da sanırım biraz hızlıydım ama ikinci kapatıldığında çok hızlı olduğumu hatırlıyorum. Sanırım bu kadar hızlı gönderince sistem bot program tarzı bişeyler algılıyor ve otomatik deaktive ediyor hesabı sonra kontrol edince açılıyor gibi gelsede bina taskları yapsak bu sefer daha dikkatli :D
Snorlax16
Posts246
Member Since9 Mar 2018
Last Visit24 Feb 2022
Likes Given42
Likes Received118/81

#93 by simurgg » Wed Nov 13, 2019 22:11

Yok arkadaşlar benim hesap açılmadı aranızda bir tek ben kaldım kapalı nazar boncuğu gibi :D

2 gece önce bir mail daha atmıştım ona cevap vermediler bu saatten sonra açılacağına dair umudum yok zaten

Açılırsa ne ala açılmazsa geçmiş ola
simurgg
Posts1,021
Member Since18 Sep 2016
Last Visit31 Dec 2020
Likes Given118
Likes Received436/348

#94 by husein » Thu Nov 14, 2019 04:32

simurgg wrote: Yok arkadaşlar benim hesap açılmadı aranızda bir tek ben kaldım kapalı nazar boncuğu gibi :D

2 gece önce bir mail daha atmıştım ona cevap vermediler bu saatten sonra açılacağına dair umudum yok zaten

Sıfırdan aç en iyisi, böyle kötü bi zamanda bile ortalama şekilde level etkili task geliyor.
2 haftadır buralardayım şimdiden 50 tane level etkili soru gelmiş ben bunların 14 tanesini doğru yapmışım.
acemilik normaldir sen tecrübelisin zor olmaz senin için taş patlasın 1-2 aya istediğin konuma gelirsin.

tekrardan geçmiş olsun.
husein
Posts130
Member Since31 Oct 2019
Last Visit16 Feb 2021
Likes Given63
Likes Received74/59

#95 by cagataytr » Sat Nov 16, 2019 06:58

simurgg wrote: Yok arkadaşlar benim hesap açılmadı aranızda bir tek ben kaldım kapalı nazar boncuğu gibi :D

Benim hesapta açılmadı ,

Dün itibariyle biriken bütün bakiyeyi çektim artık buralarda işim olmaz

Bavulu topladım , behlül kaçar

Herkese bol kazançlar.
cagataytr
Posts174
Member Since26 Dec 2018
Last Visit20 Aug 2022
Likes Given1
Likes Received67/52

#96 by trtasker77 » Sat Nov 16, 2019 13:57

cagataytr wrote:

Benim hesapta açılmadı ,

Dün itibariyle biriken bütün bakiyeyi çektim artık buralarda işim olmaz

Bavulu topladım , behlül kaçar

Herkese bol kazançlar.

Aranıza hoş geldim...
trtasker77
Posts10
Member Since5 Aug 2018
Last Visit4 Apr 2020
Likes Given1
Likes Received1/1

#97 by Axolotll » Thu Nov 28, 2019 04:49

Bu sabah hesabım devre dışı bırakıldı Figure eight iyice zıvanadan çıktı son yaptığım görevlere baktım 1 2 tane fatura görevi Clothing Categorisation Task Duplicate Fashion Product Identification Task Document Recognition And Translations (Cf bu görevlerle hesabın askıya alınması çok şaşırtıcı dün fazla bir kazancımda yok 0.67 cent gibi bir para kazanmaışım sadece görevleri hızlıda yapmadım Hayırlısı inşallah açarlar ?
Axolotll
Posts164
Member Since7 Mar 2019
Last VisitYesterday
Likes Given52
Likes Received106/75

#98 by besevler » Thu Nov 28, 2019 05:24

Axolotll wrote: Bu sabah hesabım devre dışı bırakıldı Figure eight iyice zıvanadan çıktı son yaptığım görevlere baktım 1 2 tane fatura görevi Clothing Categorisation Task Duplicate Fashion Product Identification Task Document Recognition And Translations (Cf bu görevlerle hesabın askıya alınması çok şaşırtıcı dün fazla bir kazancımda yok 0.67 cent gibi bir para kazanmaışım sadece görevleri hızlıda yapmadım Hayırlısı inşallah açarlar ?

Son zamanlarda bu olay artmaya başladı. Herkesin hesabı tehlikede diyebilirim. Siz yine de mail atın askıya alınma sebebini öğrenin. Ona göre bir çözüm bulunabilir.
besevler
Posts128
Member Since2 Nov 2018
Last Visit18 Feb 2020
Likes Given11
Likes Received93/66

#99 by Axolotll » Thu Nov 28, 2019 05:27

besevler wrote:
Axolotll wrote: Bu sabah hesabım devre dışı bırakıldı Figure eight iyice zıvanadan çıktı son yaptığım görevlere baktım 1 2 tane fatura görevi Clothing Categorisation Task Duplicate Fashion Product Identification Task Document Recognition And Translations (Cf bu görevlerle hesabın askıya alınması çok şaşırtıcı dün fazla bir kazancımda yok 0.67 cent gibi bir para kazanmaışım sadece görevleri hızlıda yapmadım Hayırlısı inşallah açarlar ?

Son zamanlarda bu olay artmaya başladı. Herkesin hesabı tehlikede diyebilirim. Siz yine de mail atın askıya alınma sebebini öğrenin. Ona göre bir çözüm bulunabilir.

mesaj attım bakalım ne zaman dönüş yaparlar ?
Axolotll
Posts164
Member Since7 Mar 2019
Last VisitYesterday
Likes Given52
Likes Received106/75

#100 by besevler » Thu Nov 28, 2019 05:38

Axolotll wrote:
besevler wrote:

mesaj attım bakalım ne zaman dönüş yaparlar ?

Yakında cevap verirler diye düşünüyorum. Ayrıca alacağın cevap sonrası tekrar mail atarsan olabildiğince kibar bir dil kullan. Ben bir şey yapmadım, siz yanlış değerlendiriyorsunuz gibi onları suçlayıcı bir tavrın olmasın. Bir hatam olduysa bundan sonra dikkatli olacağım, aynı hatayı tekrarlamayacağım tarzı bir şeyler yaz. Çözüm için daha etkili oluyor.
besevler
Posts128
Member Since2 Nov 2018
Last Visit18 Feb 2020
Likes Given11
Likes Received93/66
Return to 'Turkish' Forum     Return to the forums index
All times displayed are PST - Server Time: Jun 1, 2023 02:41:09 PST