Please wait...
HomeForumInternationalTurkishHesap Deaktive
Topic Rating:

Jump to
ySense Customer Care CornerySense Knowledge CenterMembers LoungeYour StatsSuccess StoriesPayment ProofsMember IntroductionGeneral TalkForo en EspañolCharla GeneralSoporte General y PagosInternationalPortugueseItalianFrenchGermanHindiUrduFilipinoIndonesianArabicRomanianTurkishRussianBulgarianHungarianPolishEx-Yugoslavia
Hesap Deaktive

Locked

#1 by Snorlax16 » Wed Nov 06, 2019 07:11

Merhaba herkese dün geceki FECP Login sorunundan sonra sabah hesabım deaktive edildi mail atmam sonunca tekrar aktif oldu bunu yaşayan var mı acaba aranızda bu arada FECP sorunuyla alakalı mı bilmiyorum deaktivite ve maile cevap bile vermediler sabah giremiyordum şimdi düzelmiş

Edit: arkadaşlar hesabı deaktif olan arkadaşlar için hızlı bir öneri hata veren sayfada sağ alt tarafta bir mail adresi yazıyor oraya hızlıca mail atın hesabım kapandı lütfen kontrol edin tarzında bu şekilde çözülüyor ysense'de ticket oluşturun

not:maile cevap vermiyorlar yani en azından bana cevap vermediler
Last edited by Snorlax16 » Thu Nov 07, 2019 05:43 » edited 1 time in total
Snorlax16
Posts246
Member Since9 Mar 2018
Last Visit24 Feb 2022
Likes Given42
Likes Received118/81

#2 by tantE41 » Fri Nov 08, 2019 11:12

hesap deaktive
tantE41
Posts444
Member Since24 Mar 2017
Last Visit16 Jun 2020
Likes Given102
Likes Received113/92

#3 by Snorlax16 » Fri Nov 08, 2019 12:57

tantE41 wrote: hesap deaktive

mail attın mı ?
Snorlax16
Posts246
Member Since9 Mar 2018
Last Visit24 Feb 2022
Likes Given42
Likes Received118/81

#4 by tantE41 » Fri Nov 08, 2019 19:51

Snorlax16 wrote:

mail attın mı ?

Attim cevapda yine buraya mail atin diyor attim orayada attim gene
tantE41
Posts444
Member Since24 Mar 2017
Last Visit16 Jun 2020
Likes Given102
Likes Received113/92

#5 by Snorlax16 » Sat Nov 09, 2019 04:28

tantE41 wrote:
Snorlax16 wrote:

mail attın mı ?

genel bir sorun var gibi site genelinde insanların deaktive oluyor hesapları benim sabah deaktive edildi mail attım akşam açıldı ama okuduğum kadarıyla 2-3 gündür kapalı olan insanlar var
Snorlax16
Posts246
Member Since9 Mar 2018
Last Visit24 Feb 2022
Likes Given42
Likes Received118/81

#6 by tantE41 » Sat Nov 09, 2019 04:33

Snorlax16 wrote:
tantE41 wrote:
Snorlax16 wrote:

mail attın mı ?

genel bir sorun var gibi site genelinde insanların deaktive oluyor hesapları benim sabah deaktive edildi mail attım akşam açıldı ama okuduğum kadarıyla 2-3 gündür kapalı olan insanlar var

bügünle 1 gün dolacak.Açılacak mecbur.

50 dolarıda aldın ha gene iyisin.Alırsın demiştim de daha hafta dolmadı burdan bırakmazsın artık.
tantE41
Posts444
Member Since24 Mar 2017
Last Visit16 Jun 2020
Likes Given102
Likes Received113/92

#7 by besevler » Sat Nov 09, 2019 04:53

Bu deaktive olayı ile ilgili bir konudan şüpheleniyorum. Haftalık yarışmadaki hem bizim arkadaşlarımızın hem de bazı yabancı üyelerin deaktive sorunu yaşadığını görüyorum. Hatta bazıları uzun süredir yaşıyor çünkü sayıları hiç değişmiyor. Bu durumu yaşayanların ülkeleri farklı ve tek ortak noktaları günde yüzlerce Review Annotated Buildings taskı yapmaları. Acaba bununla bir ilgisi var mı ? Yoksa tesadüfen gerçekleşen bir durum mu ? Yakında ortaya çıkacaktır.
besevler
Posts128
Member Since2 Nov 2018
Last Visit18 Feb 2020
Likes Given11
Likes Received93/66

#8 by tantE41 » Sat Nov 09, 2019 05:03

besevler wrote: Bu deaktive olayı ile ilgili bir konudan şüpheleniyorum. Haftalık yarışmadaki hem bizim arkadaşlarımızın hem de bazı yabancı üyelerin deaktive sorunu yaşadığını görüyorum. Hatta bazıları uzun süredir yaşıyor çünkü sayıları hiç değişmiyor. Bu durumu yaşayanların ülkeleri farklı ve tek ortak noktaları günde yüzlerce Review Annotated Buildings taskı yapmaları. Acaba bununla bir ilgisi var mı ? Yoksa tesadüfen gerçekleşen bir durum mu ? Yakında ortaya çıkacaktır.

deactif yapmaları onların zararına ne kadar yaparsam o kadar kazanacaklar.Ya hızlı gönderiyoruz yada başka bişi.
tantE41
Posts444
Member Since24 Mar 2017
Last Visit16 Jun 2020
Likes Given102
Likes Received113/92

#9 by Mister_M » Sat Nov 09, 2019 05:06

besevler wrote: Bu deaktive olayı ile ilgili bir konudan şüpheleniyorum. Haftalık yarışmadaki hem bizim arkadaşlarımızın hem de bazı yabancı üyelerin deaktive sorunu yaşadığını görüyorum. Hatta bazıları uzun süredir yaşıyor çünkü sayıları hiç değişmiyor. Bu durumu yaşayanların ülkeleri farklı ve tek ortak noktaları günde yüzlerce Review Annotated Buildings taskı yapmaları. Acaba bununla bir ilgisi var mı ? Yoksa tesadüfen gerçekleşen bir durum mu ? Yakında ortaya çıkacaktır.

evet bu task ile alakalı bir durum bu task yüzünden hesabı kapananlar var
Bu tasktan uzak durmakta yarar var
Last edited by Mister_M » Sat Nov 09, 2019 05:08 » edited 1 time in total
Mister_M
Posts317
Member Since27 May 2018
Last Visit18 May 2022
Likes Given81
Likes Received97/78

#10 by Snorlax16 » Sat Nov 09, 2019 05:11

hiç görev yapmadan deaktive olanlarda var bende farkettim listedeki bir kaç kişinin hiç değişmediğini bu çözmeye çalıştıkları FECP sorunuyla alakalı olduğunu düşünüyorum.
Snorlax16
Posts246
Member Since9 Mar 2018
Last Visit24 Feb 2022
Likes Given42
Likes Received118/81

#11 by Snorlax16 » Sat Nov 09, 2019 05:14

Mister_M wrote:

bu task yeni gelmedi ki ilk defa bu kadar fazla gördüm ben o kadar kaldı ki zaten her hafta liste bu tasklarla belirleniyor 2000 küsür tane gelen otel adresi bulma görevi bile 50-60 tane arası yaptırıyor bu taskları yapan herkes atılsa her hafta listedeki sayılar sadece 500-600 olur
Snorlax16
Posts246
Member Since9 Mar 2018
Last Visit24 Feb 2022
Likes Given42
Likes Received118/81

#12 by Mister_M » Sat Nov 09, 2019 05:15

Snorlax16 wrote:

hiç görev yapmadan deaktive olanlarda var bende farkettim listedeki bir kaç kişinin hiç değişmediğini bu çözmeye çalıştıkları FECP sorunuyla alakalı olduğunu düşünüyorum.

bu olayı yaşayanlar var fg1979 buda onlardan biri ySense Forum

bina görevlerini yapıyormuş
Mister_M
Posts317
Member Since27 May 2018
Last Visit18 May 2022
Likes Given81
Likes Received97/78

#13 by Mister_M » Sat Nov 09, 2019 05:24

Snorlax16 wrote:
Mister_M wrote:

bu task yeni gelmedi ki ilk defa bu kadar fazla gördüm ben o kadar kaldı ki zaten her hafta liste bu tasklarla belirleniyor 2000 küsür tane gelen otel adresi bulma görevi bile 50-60 tane arası yaptırıyor bu taskları yapan herkes atılsa her hafta listedeki sayılar sadece 500-600 olur

ben uyarımı yapayımda karar sizin :)
Mister_M
Posts317
Member Since27 May 2018
Last Visit18 May 2022
Likes Given81
Likes Received97/78

#14 by Snorlax16 » Sat Nov 09, 2019 05:26

Mister_M wrote:
Snorlax16 wrote:

bu olayı yaşayanlar var fg1979 buda onlardan biri ySense Forum

bina görevlerini yapıyormuş

evet biliyorum olayı yakından takip ediyorum hatta hesabı ilk deaktive edilenlerden birisi olabilirim benim hesabım aynı gün içinde açıldı ve bana benle ilgilenen ekstra bişey söylemedi dikkat et bilmediğin taskları yapma anlamadan çözme yönergeleri oku tarzı otomatik mesajla cevap vermişti. Ben en sonunda siteden çok fazla para kazanamayınca lanet olsun şu bina tasklarını bütün ürünler aynı mı tasklarını yapıp listeye oyniyim bari dedim nitekim bu şekilde ilk haftamda 1 ayda kazandığım parayı kazandım hatta bu şekilde giderse pazarteside yarışmadan 50dolar daha kazanıcam hesabım bundan öncede bir kaç defa kapatıldı garip major bayraklarla kısıtlandı sonra hep açıldı artık umursamıyorum :) kaldı ki bir kaç venezuelalı ile görüşmüştüm neler yaptıklarını bir bilseniz onlardan kimseye sıra gelmez :)
Snorlax16
Posts246
Member Since9 Mar 2018
Last Visit24 Feb 2022
Likes Given42
Likes Received118/81

#15 by simurgg » Sat Nov 09, 2019 06:29

Merhaba olcay diye başlayan bir mail aldım

Aranızda hesap adı olcay olan varsa çıksın ortaya :lol:

Her neyse türkçe video taşkından dolayı hesabımın kapandığı söyleniyor sahtekarlık yapmışım

Ah olcay ah ne sahtekarlığı yaptın oğlum :lol:

Bende tekrar yazdım ben olcay değilim tekrar inceleyin hesabımı diye bu gün le 3 gün oldu daha cevap yok pazartesi cevaplanır anca
simurgg
Posts1,021
Member Since18 Sep 2016
Last Visit31 Dec 2020
Likes Given118
Likes Received436/348

#16 by Snorlax16 » Sat Nov 09, 2019 07:06

simurgg wrote: Merhaba olcay diye başlayan bir mail aldım

Her neyse türkçe video taşkından dolayı hesabımın kapandığı söyleniyor sahtekarlık yapmışım

Bende tekrar yazdım ben olcay değilim tekrar inceleyin hesabımı diye bu gün le 3 gün oldu daha cevap yok pazartesi cevaplanır anca

Olcay diye kandirmışsin işte herkesi :D yaptığın "sahtekarlık" tam olarak neymiş peki yazmışlar mi onu :)
Snorlax16
Posts246
Member Since9 Mar 2018
Last Visit24 Feb 2022
Likes Given42
Likes Received118/81

#17 by simurgg » Sat Nov 09, 2019 07:17

Snorlax16 wrote:
simurgg wrote: Merhaba olcay diye başlayan bir mail aldım

Olcay diye kandirmışsin işte herkesi :D yaptığın "sahtekarlık" tam olarak neymiş peki yazmışlar mi onu :)

Hayır yazmamışlar falanca nolu işiniz incelendi ve sahtekar cevaplar verdiğiniz tespit edildi demişler sonrada kendilerini övmüşler :lol: 2.ye yoklaniyor hesap 3 e kadar yolu var
simurgg
Posts1,021
Member Since18 Sep 2016
Last Visit31 Dec 2020
Likes Given118
Likes Received436/348

#18 by cagataytr » Sat Nov 09, 2019 09:18

Snorlax16 wrote:
tantE41 wrote:
Snorlax16 wrote:

mail attın mı ?

benim hala deactive mail attım cevapta yok , hesabımın deactive olması için hiç bir neden de yok , biriken parayı çekip gitmek gerek artık eskisi kadar pek bir espirisi de kalmadı artık burasının benim için , açılmayacaksa maile de cevap verseler boşuna beklemesek.
cagataytr
Posts174
Member Since26 Dec 2018
Last Visit20 Aug 2022
Likes Given1
Likes Received67/52

#19 by cagataytr » Sat Nov 09, 2019 12:46

1447456 numaralı task ile ilgili sahtekarlık yaptığım için hesabımı aktif etmeyeceklerine dair mail atmışlar.
Bu saatten sonra burada 1 dakika durmam zamanında o kadar lvl atlamaya uğraştık ama haksız bir şekilde hesabımızı askıya alıyorlar.

Sizlere kolay gelsin.
cagataytr
Posts174
Member Since26 Dec 2018
Last Visit20 Aug 2022
Likes Given1
Likes Received67/52

#20 by besevler » Sat Nov 09, 2019 13:24

cagataytr wrote: 1447456 numaralı task ile ilgili sahtekarlık yaptığım için hesabımı aktif etmeyeceklerine dair mail atmışlar.
Bu saatten sonra burada 1 dakika durmam zamanında o kadar lvl atlamaya uğraştık ama haksız bir şekilde hesabımızı askıya alıyorlar.

Sizlere kolay gelsin.

O task ile ilgili aklınıza gelen bir yanlışınız var mı ? Çok hızlı göndermek ya da bazı eleyici videoları gözden kaçırmak gibi ?
besevler
Posts128
Member Since2 Nov 2018
Last Visit18 Feb 2020
Likes Given11
Likes Received93/66
Return to 'Turkish' Forum     Return to the forums index
All times displayed are PST - Server Time: May 27, 2023 21:00:44 PST