tantE41 wrote:Snorlax16 wrote:tantE41 wrote:hesap deaktive
mail attın mı ?
Attim cevapda yine buraya mail atin diyor attim orayada attim gene
Snorlax16 wrote:tantE41 wrote:Snorlax16 wrote:tantE41 wrote:hesap deaktive
mail attın mı ?
genel bir sorun var gibi site genelinde insanların deaktive oluyor hesapları benim sabah deaktive edildi mail attım akşam açıldı ama okuduğum kadarıyla 2-3 gündür kapalı olan insanlar var
besevler wrote:Bu deaktive olayı ile ilgili bir konudan şüpheleniyorum. Haftalık yarışmadaki hem bizim arkadaşlarımızın hem de bazı yabancı üyelerin deaktive sorunu yaşadığını görüyorum. Hatta bazıları uzun süredir yaşıyor çünkü sayıları hiç değişmiyor. Bu durumu yaşayanların ülkeleri farklı ve tek ortak noktaları günde yüzlerce Review Annotated Buildings taskı yapmaları. Acaba bununla bir ilgisi var mı ? Yoksa tesadüfen gerçekleşen bir durum mu ? Yakında ortaya çıkacaktır.
besevler wrote:Bu deaktive olayı ile ilgili bir konudan şüpheleniyorum. Haftalık yarışmadaki hem bizim arkadaşlarımızın hem de bazı yabancı üyelerin deaktive sorunu yaşadığını görüyorum. Hatta bazıları uzun süredir yaşıyor çünkü sayıları hiç değişmiyor. Bu durumu yaşayanların ülkeleri farklı ve tek ortak noktaları günde yüzlerce Review Annotated Buildings taskı yapmaları. Acaba bununla bir ilgisi var mı ? Yoksa tesadüfen gerçekleşen bir durum mu ? Yakında ortaya çıkacaktır.
Mister_M wrote:besevler wrote:Bu deaktive olayı ile ilgili bir konudan şüpheleniyorum. Haftalık yarışmadaki hem bizim arkadaşlarımızın hem de bazı yabancı üyelerin deaktive sorunu yaşadığını görüyorum. Hatta bazıları uzun süredir yaşıyor çünkü sayıları hiç değişmiyor. Bu durumu yaşayanların ülkeleri farklı ve tek ortak noktaları günde yüzlerce Review Annotated Buildings taskı yapmaları. Acaba bununla bir ilgisi var mı ? Yoksa tesadüfen gerçekleşen bir durum mu ? Yakında ortaya çıkacaktır.
evet bu task ile alakalı bir durum bu task yüzünden hesabı kapananlar var
Bu tasktan uzak durmakta yarar var
Snorlax16 wrote:besevler wrote:Bu deaktive olayı ile ilgili bir konudan şüpheleniyorum. Haftalık yarışmadaki hem bizim arkadaşlarımızın hem de bazı yabancı üyelerin deaktive sorunu yaşadığını görüyorum. Hatta bazıları uzun süredir yaşıyor çünkü sayıları hiç değişmiyor. Bu durumu yaşayanların ülkeleri farklı ve tek ortak noktaları günde yüzlerce Review Annotated Buildings taskı yapmaları. Acaba bununla bir ilgisi var mı ? Yoksa tesadüfen gerçekleşen bir durum mu ? Yakında ortaya çıkacaktır.
hiç görev yapmadan deaktive olanlarda var bende farkettim listedeki bir kaç kişinin hiç değişmediğini bu çözmeye çalıştıkları FECP sorunuyla alakalı olduğunu düşünüyorum.
Snorlax16 wrote:Mister_M wrote:besevler wrote:Bu deaktive olayı ile ilgili bir konudan şüpheleniyorum. Haftalık yarışmadaki hem bizim arkadaşlarımızın hem de bazı yabancı üyelerin deaktive sorunu yaşadığını görüyorum. Hatta bazıları uzun süredir yaşıyor çünkü sayıları hiç değişmiyor. Bu durumu yaşayanların ülkeleri farklı ve tek ortak noktaları günde yüzlerce Review Annotated Buildings taskı yapmaları. Acaba bununla bir ilgisi var mı ? Yoksa tesadüfen gerçekleşen bir durum mu ? Yakında ortaya çıkacaktır.
evet bu task ile alakalı bir durum bu task yüzünden hesabı kapananlar var
Bu tasktan uzak durmakta yarar var
bu task yeni gelmedi ki ilk defa bu kadar fazla gördüm ben o kadar kaldı ki zaten her hafta liste bu tasklarla belirleniyor 2000 küsür tane gelen otel adresi bulma görevi bile 50-60 tane arası yaptırıyor bu taskları yapan herkes atılsa her hafta listedeki sayılar sadece 500-600 olur
Mister_M wrote:Snorlax16 wrote:besevler wrote:Bu deaktive olayı ile ilgili bir konudan şüpheleniyorum. Haftalık yarışmadaki hem bizim arkadaşlarımızın hem de bazı yabancı üyelerin deaktive sorunu yaşadığını görüyorum. Hatta bazıları uzun süredir yaşıyor çünkü sayıları hiç değişmiyor. Bu durumu yaşayanların ülkeleri farklı ve tek ortak noktaları günde yüzlerce Review Annotated Buildings taskı yapmaları. Acaba bununla bir ilgisi var mı ? Yoksa tesadüfen gerçekleşen bir durum mu ? Yakında ortaya çıkacaktır.
hiç görev yapmadan deaktive olanlarda var bende farkettim listedeki bir kaç kişinin hiç değişmediğini bu çözmeye çalıştıkları FECP sorunuyla alakalı olduğunu düşünüyorum.
bu olayı yaşayanlar var fg1979 buda onlardan biri ySense Forum
bina görevlerini yapıyormuş
simurgg wrote:Merhaba olcay diye başlayan bir mail aldım
Aranızda hesap adı olcay olan varsa çıksın ortaya![]()
Her neyse türkçe video taşkından dolayı hesabımın kapandığı söyleniyor sahtekarlık yapmışım
Ah olcay ah ne sahtekarlığı yaptın oğlum![]()
Bende tekrar yazdım ben olcay değilim tekrar inceleyin hesabımı diye bu gün le 3 gün oldu daha cevap yok pazartesi cevaplanır anca
Snorlax16 wrote:simurgg wrote:Merhaba olcay diye başlayan bir mail aldım
Aranızda hesap adı olcay olan varsa çıksın ortaya![]()
Her neyse türkçe video taşkından dolayı hesabımın kapandığı söyleniyor sahtekarlık yapmışım
Ah olcay ah ne sahtekarlığı yaptın oğlum![]()
Bende tekrar yazdım ben olcay değilim tekrar inceleyin hesabımı diye bu gün le 3 gün oldu daha cevap yok pazartesi cevaplanır anca
Olcay diye kandirmışsin işte herkesiyaptığın "sahtekarlık" tam olarak neymiş peki yazmışlar mi onu
Snorlax16 wrote:tantE41 wrote:Snorlax16 wrote:tantE41 wrote:hesap deaktive
mail attın mı ?
genel bir sorun var gibi site genelinde insanların deaktive oluyor hesapları benim sabah deaktive edildi mail attım akşam açıldı ama okuduğum kadarıyla 2-3 gündür kapalı olan insanlar var
cagataytr wrote:1447456 numaralı task ile ilgili sahtekarlık yaptığım için hesabımı aktif etmeyeceklerine dair mail atmışlar.
Bu saatten sonra burada 1 dakika durmam zamanında o kadar lvl atlamaya uğraştık ama haksız bir şekilde hesabımızı askıya alıyorlar.
Sizlere kolay gelsin.