mzanka wrote: 
filizdemir wrote:
Arkadaşlar 50$ çekmiştim. Skrill mail gönderdi. 50Dolarım gelmiş. Çok mutluyum. Haftasonu gönderebileceklerini bilmiyordum.
Hayırlısı olsun,iyi günlerde harcayın. Payoneer biraz daha gelmezse ki yakın zamanda geleceğine inanmıyorum zaten, ben de Skrill'den çekim yapacağım. Kesinti sonrası elinize ne kadar geçti? Skrill bana biraz karışık geliyor
teknoloji ile de aram iyi sayılmaz,bu nedenle biraz çekiniyorum.Euro açmıştım Skrill hesabını ama Dolar olarak açmak daha iyiymiş, sanırım yeni hesap açacağım.
abidecelik wrote: 
filizdemir wrote:
Arkadaşlar 50$ çekmiştim. Skrill mail gönderdi. 50Dolarım gelmiş. Çok mutluyum. Haftasonu gönderebileceklerini bilmiyordum.
kaç dolar kaybın oldu
Leo1334 wrote:
Ayrıntıları yazabilir misin? nasıl para çekme talebini yaptığını vs.
Öncelikle Skrill hesabımı açtım ve telefon no onayladım. Kimlik vb. gibi belgeleri göndermeden de yapılabiliyor.
Para çekme talebimden 3 gün sonra tam olarak 50 Dolar para Skrill'e geldi.
Ardından bir Payonerr hesabı açtım.
Skrill üzerinden şuradaki adımları takip ederek (
SKRİLL Bakiyesini PAYONEER'e Aktarma | ySense Forum'e_Aktarma) paramı Payonerr'e aktardım. (Şuanda halen gönderiliyor.)
Aktarma sırasında kesintilerden sonra 43 Dolar kaldı. Bu para da 38 Euro olarak Euro'ya çevrildi. Euro'ya çevrilirken bir kesinti olmadı galiba.
Sonuç: 280 TL olarak Skrill'de olan param şu an 240 TL. Payonerr'den banka hesabına çekerken bir kesinti olur mu bilmiyorum. Para Payonerr'e gelince editlerim.