Please wait...
HomeForumInternationalHungarianElírt e-mail cím, nem tudok pénzt kikérni!
Topic Rating:

Jump to
ySense Customer Care CornerySense Knowledge CenterMembers LoungeYour StatsSuccess StoriesPayment ProofsMember IntroductionGeneral TalkForo en EspañolCharla GeneralSoporte General y PagosInternationalPortugueseItalianFrenchGermanHindiUrduFilipinoIndonesianArabicRomanianTurkishRussianBulgarianHungarianPolishEx-Yugoslavia
Elírt e-mail cím, nem tudok pénzt kikérni!

Locked

#1 by Darkmodding » Wed Oct 02, 2019 17:17

Sziasztok!

Egy kicsit hosszú lesz, de igyekszem röviden, tömören fogalmazni.
Történt egyszer, hogy regisztráltam az oldalra @freemail.hu végződésű e-mail címmel. Időközben történt egy elírásom, talán pont a PayPalra történő pénzkikérésem esetében, hogy @reemail.hu-t írtam véletlenül be. Mostanság a Team úgy látszik úgy döntött, hogy a PayPal-os e-mail címeket teszi login e-mail-lé, esetemben legalábbis így történt. Ha szeretnék e-mai cím változtatást kérni, a konfirmációs e-mailt a régi, nem létező címemre küldik ki, így lehetetlen kijavítanom a hibás login, egyben Paypal címemet. Úgy érzem a support nem is érti a bajomat, utóbb pedig 3 napja választ sem kapok, talán már nem is fognak válaszolni. Kinek írjak? Járt már valaki így?
Darkmodding
Posts29
Member Since10 Feb 2016
Last Visit9 Jan 2020
Likes Given4
Likes Received9/9

#2 by kavics31 » Thu Oct 03, 2019 02:13

A profile and settings menüponton belül az e-maileknel a current az elírt reemail-es?
És, ha ott csinálsz egy módosítást, akkor a rossz címre akar küldeni megerősítés kérést?
Ez azért így elég furcsa és, ha így van, akkor tényleg csak support tudna segíteni.
Nekem a current az, amivel ide regisztráltam, korábban a paypalom teljesen más volt és mégsem az lett itt a login cím
kavics31
Posts27
Member Since28 Sep 2016
Last VisitYesterday
Likes Given0
Likes Received3/3

#3 by Darkmodding » Thu Oct 03, 2019 02:44

kavics31 wrote: A profile and settings menüponton belül az e-maileknel a current az elírt reemail-es?
És, ha ott csinálsz egy módosítást, akkor a rossz címre akar küldeni megerősítés kérést?
Ez azért így elég furcsa és, ha így van, akkor tényleg csak support tudna segíteni.
Nekem a current az, amivel ide regisztráltam, korábban a paypalom teljesen más volt és mégsem az lett itt a login cím

Így van, a current van elírva. A rosszra akar küldeni megerősítő e-mailt, ezt mástól tudom, hogy így működik, elvégre az én nem létező címemre nem érkezhet meg.
Ha Neked teljesen más volt a PP mailod, akkor én nem tudom, kézzel írogatták be mindenki bejelentkezési e-mail címét, és ugyanúgy elírták, akár én hajdanán....
Darkmodding
Posts29
Member Since10 Feb 2016
Last Visit9 Jan 2020
Likes Given4
Likes Received9/9

#4 by brucelee1974 » Thu Feb 06, 2020 01:11

Én is elírtam a current email címem, és hiába szeretnék másik új email címre változtatni, valószínűleg erre az elírt email címre küldi, a konfirmációs emailt, mivel az új email címre nem jön meg a konfirmációs email. írtam a supportnak, de nem is arra válaszoltak, csak annyit írtak hogy a profile and settingsbe hol tudok új email címet kérni. Tudna valaki segíteni aki járt így és talált rá megoldást. Előre is köszönöm.
brucelee1974
Posts1
Member Since30 Jan 2018
Last Visit13 Dec 2019
Likes Given0
Likes Received0
Return to 'Hungarian' Forum     Return to the forums index
All times displayed are PST - Server Time: Dec 9, 2023 21:19:23 PST