cagataytr wrote:Mafia city 5 dk önce villayı 20 ye bastım bitirdim.
Pending kısmı nerede göremedim , mail de gelmedi nereye bakmam gerekiyor.
Sağ üstte profilinin üstüne tıklayıp account summary tıkla sol altta pending credits yazıyor
clix_38 wrote:Mafia Leveller ilerledikçe villa acayip malzeme istiyor
13 Gün olmuş başlayalı 19 seviyeyi basıyorum şuanda az kaldı 20 basayım para yatsın direk silerim bu nasıl oyun ya![]()
hızlı seviye için etkinlikleri sıkça takıp edin arkadaşlar katılın bazen 1 günde 2-3 villa bastım oldu .. son 1 kaldı
VForVendetta wrote:cagataytr wrote:Mafia city 5 dk önce villayı 20 ye bastım bitirdim.
Sağ üstte profilinin üstüne tıklayıp account summary tıkla sol altta pending credits yazıyor
cagataytr wrote:VForVendetta wrote:cagataytr wrote:Mafia city 5 dk önce villayı 20 ye bastım bitirdim.
Pending Credits $0.00 ,
pending 0 gösteriyor ?
VForVendetta wrote:cagataytr wrote:VForVendetta wrote:cagataytr wrote:Mafia city 5 dk önce villayı 20 ye bastım bitirdim.
Pending Credits $0.00 ,
pending 0 gösteriyor ?
Ysense ye ticket atıcan o zaman yatmazsa
VForVendetta wrote:clix_38 wrote:Mafia Leveller ilerledikçe villa acayip malzeme istiyor
13 Gün olmuş başlayalı 19 seviyeyi basıyorum şuanda az kaldı 20 basayım para yatsın direk silerim bu nasıl oyun ya![]()
hızlı seviye için etkinlikleri sıkça takıp edin arkadaşlar katılın bazen 1 günde 2-3 villa bastım oldu .. son 1 kaldı
etkinlikleri göremiyorum ben telefon da nereden yapılıyor ya
cagataytr wrote:VForVendetta wrote:cagataytr wrote:Mafia city 5 dk önce villayı 20 ye bastım bitirdim.
Pending Credits $0.00 ,
pending 0 gösteriyor ?
setiz wrote:Bingo'nun süresi dolmuş olabilir. 2-3 hafta olmuştur indireli.
Rise of Kingdoms'ta hızlandırmaları hep bina ve research'e kullandım. Girdiğim clan çok aktif çıktı, boyuna savaşıyoruz rank kasıyoruz, birkaç güne bitiririm diye düşünüyorum. Mafia City'e de zaman ayıracağım bakalım 10 15 günde bitirebilirsem ondan da 30 doları alıp kaçarım.
naklov86 wrote:cagataytr wrote:VForVendetta wrote:cagataytr wrote:Mafia city 5 dk önce villayı 20 ye bastım bitirdim.
Pending Credits $0.00 ,
pending 0 gösteriyor ?
Mafia city için level 25 yazıyor ama buradaki arkadaşlar level 20de hemen pendinge düştüğünü söylediler. Ben de 2 gün oldu bitireli ama pendinge hala düşmedi. Acaba level 25e mi yükselttiler diye düşünüyorum...
naklov86 wrote:cagataytr wrote:VForVendetta wrote:cagataytr wrote:Mafia city 5 dk önce villayı 20 ye bastım bitirdim.
Pending Credits $0.00 ,
pending 0 gösteriyor ?
Mafia city için level 25 yazıyor ama buradaki arkadaşlar level 20de hemen pendinge düştüğünü söylediler. Ben de 2 gün oldu bitireli ama pendinge hala düşmedi. Acaba level 25e mi yükselttiler diye düşünüyorum...
cagataytr wrote:
Slm nasılsın eskilerdensin sende hatırladım seni
Bende o yüzden başladım herkes villa lvl20 de ödeme alıyormuş onlarda da öyleydi teklif ama değişen birşey olduğunu sanmıyorum.
Sen ne zaman başlamıştın ben 22.12.2021 de başladım 08.01.2022 de bitti
huseyin1979 wrote:naklov86 wrote:cagataytr wrote:VForVendetta wrote:cagataytr wrote:Mafia city 5 dk önce villayı 20 ye bastım bitirdim.
Pending Credits $0.00 ,
pending 0 gösteriyor ?
gin rummy bitirmiştim pendinge düşmemişti ama dün bianda direk hesaba gecti pendinge bile düsmeden. muhtemelen yeni yıl kaynaklı sıkıntı var ticket atın siz. direk hesaba gecer bence 1 haftaya
cagataytr wrote:Bu araca söylemeyi unutmuşum 16 Aralık akşam 11 gibi başlamıştım, 4 ocak ikindi saatlerinde bitirdim level 20yihuseyin1979 wrote:naklov86 wrote:cagataytr wrote:VForVendetta wrote:cagataytr wrote:Mafia city 5 dk önce villayı 20 ye bastım bitirdim.
Pending Credits $0.00 ,
pending 0 gösteriyor ?
gin rummy bitirmiştim pendinge düşmemişti ama dün bianda direk hesaba gecti pendinge bile düsmeden. muhtemelen yeni yıl kaynaklı sıkıntı var ticket atın siz. direk hesaba gecer bence 1 haftaya
Bende iyiyim tşkr ederim . Evet tasklar bitince iyice sakinleşti burası bende arada sırada giriyordum
Umarım söylediğiniz gibi olur.
Benim aklımdan geçmişti aslında yeni yıla girince sistemleri nasıl olacak yıl problem çıkacağını tahmin etmiştim o yüzden hızlıca bitirdim oyunu
Ticket attım oyun içersinden ekran görüntülerini felan istediler gönderdim beklemedeyim Haftasonu çalışmıyorlarmış
cagataytr wrote:Ysense ye nereden ticket atıyoruz ( daha önce ticket atmadım bilmiyorum)
Teklife başladığım ile ilgili Activity bölümünde de yazıyor zaten ama niye pending e düşmedi![]()
Bu kısımda Yardım bölümü var oradan ticket atabiliyormuyum bilgisi olan arkadaş varmı?
DATE/TIME
ACTIVITY
DESCRIPTION
EARNED
ACTIVITY ID
HELP
Expand
12/22/2021 00:49AM
Offers
Mafia City
killmyself525 wrote:cagataytr wrote:Ysense ye nereden ticket atıyoruz ( daha önce ticket atmadım bilmiyorum)
Teklife başladığım ile ilgili Activity bölümünde de yazıyor zaten ama niye pending e düşmedi![]()
Bu kısımda Yardım bölümü var oradan ticket atabiliyormuyum bilgisi olan arkadaş varmı?
DATE/TIME
ACTIVITY
DESCRIPTION
EARNED
ACTIVITY ID
HELP
Expand
12/22/2021 00:49AM
Offers
Mafia City
Telefon için: en sol en üst ysense yazısına tıkla yani ysense ana sayfasına dönmüş olacaksın sonra en sağ en üst üç çizgiye tıkla
More butonuna bas sonra help butonuna bas en üstte ysense logosunun hemen bir yanında üç çizgi var ona tıkla submit request de