Oynayip odeme alan oldu mu ayetten
şuan 2. cihazdan bitirdim. Yine ödeme alamadım. AŞIRI SİNİRLİYİm
ysense offers hep böyle yapıyor looney tunes 5 güne anca bitcek 15 gün sürmüş olucak kesin onuda ödemez
benim bu walking dead 2 gün sürdü bitti onu ödemediler daha. 15 dakikada falan bitirmemizi bekliyorlar herhalde
Axolotll wrote:walking dead oyununu bitirdim ücretini alamadım dün ticket attım bakalım ne cevap verecekler
2 gold mytick karakteri almak isteyenler 1 tanesini jetonla 2. mağaza - gri pazar - Lori 2000 adlı karakter Gold mytick şu an kampanyada 18.000 koleksiyon nesnesi gerekli koleksiyon nesnesini ana menüde bulunan karşılıklı - arenas kısmından
savaşlara katılarak kazanabilirsiniz ve günlük giriş yaparak kazanabilirsiniz
Denemek wrote:Axolotll wrote:walking dead oyununu bitirdim ücretini alamadım dün ticket attım bakalım ne cevap verecekler
2 gold mytick karakteri almak isteyenler 1 tanesini jetonla 2. mağaza - gri pazar - Lori 2000 adlı karakter Gold mytick şu an kampanyada 18.000 koleksiyon nesnesi gerekli koleksiyon nesnesini ana menüde bulunan karşılıklı - arenas kısmından
savaşlara katılarak kazanabilirsiniz ve günlük giriş yaparak kazanabilirsiniz
siz tutar bölümüne ne yazdınız?
Axolotll wrote:Denemek wrote:ben 1000 yazdım bana 10 cent yatırdılar
çok garip ilk kez böyle birşey duydum eminmisiniz yaptığınız oyunamı ait bunu anlamak için hangi offers kısmından yaptıysanız o kısma bakın oyun duruyorsa onun ödemesi değildir oyun yok ise onun ücreti olabilir tekrar kontrol edin
BilgiliZat wrote:Denemek wrote:Denemek wrote:10 dolar yatırmaları gerekirken 10 cent yatırdılar
) Looney Tunes teklifi.Böyle birşey yaşayan oldu mu?
Biri bana yardım edebilir mi yeni bir bilet mi göndermeliyim.Biletteki tutar bölümüne 10 doları nasıl yazmalıyım.
1000 olarak yazmalısın