tuna_b wrote:AdGem'den Pop Slot görevini gönül rahatlığıyla tamamlayabilirsiniz, sorunsuz bir şekilde parayı verdi.
Ben göremiyorum teklifi. Iphone için mi acaba?
Posts | 47 |
Member Since | 19 Oct 2018 |
Last Visit | 19 May 2020 |
Likes Given | 6 |
Likes Received | 25/22 |
Swerdlov wrote:Arkadaşlar king of avalon için ticket ve sonrasında mail üzerinden birkaç yazışma sonucunda nihayet 4.32 dolarımı koparıp aldım
![]()
size tavsiyem, ısrarcı olun. teklifi yerine getirdiğinize dair screen shot'lar ekleyin mail'e. istedikleri her şeyi kanıtlayabileceğinizi söyleyin. çünkü zaten haklısınız ve bunu onlar da biliyor. ben 2 dk içerisinde oyunu çalıştırma kuralına itiraz ettim. mantıklarını sorguladım. ve sonunda ücreti gönderdiler. ama tabii süreci olumlu ya da olumsuz, bir şekilde sonlandırmadan oyunu telefonunuzdan silmeyin.
şimdi ben büyük bir zevkle bu kalitesiz oyunu telefonumdan sonsuza kadar sileceğim. Lords Mobile gibisi var mı ya ((:
Kentist wrote:Swerdlov wrote:Arkadaşlar king of avalon için ticket ve sonrasında mail üzerinden birkaç yazışma sonucunda nihayet 4.32 dolarımı koparıp aldım
![]()
size tavsiyem, ısrarcı olun. teklifi yerine getirdiğinize dair screen shot'lar ekleyin mail'e. istedikleri her şeyi kanıtlayabileceğinizi söyleyin. çünkü zaten haklısınız ve bunu onlar da biliyor. ben 2 dk içerisinde oyunu çalıştırma kuralına itiraz ettim. mantıklarını sorguladım. ve sonunda ücreti gönderdiler. ama tabii süreci olumlu ya da olumsuz, bir şekilde sonlandırmadan oyunu telefonunuzdan silmeyin.
şimdi ben büyük bir zevkle bu kalitesiz oyunu telefonumdan sonsuza kadar sileceğim. Lords Mobile gibisi var mı ya ((:
gözün aydın darısı diğer alamayanlara
karbonatfurkan wrote:Ysense offera yeni teklif gelmiş,20 dolar ba6ış yapın diyor galiba
Swerdlov wrote:Arkadaşlar king of avalon için ticket ve sonrasında mail üzerinden birkaç yazışma sonucunda nihayet 4.32 dolarımı koparıp aldım
![]()
Posts | 569 |
Member Since | 15 Jan 2014 |
Last Visit | 27 Nov 2023 |
Likes Given | 1,103 |
Likes Received | 161/115 |