asliisik0 wrote:hakankilic0 wrote:arkadaşlar herhangi bir uygulamayla bir kere görev yaptıktan sonra başka bir görevi nasıl yapabiliyorsunuz
Telefonu sıfırlayarak.
başka telden yapsak olur mu
Kentist wrote:Swerdlov wrote:pelinsuyilmaz61 wrote:lord mobile görevi tamamladım ödeme gelmedi. şimdi ticket attım
lords mobile bu offer oyunları arasında ödemeyi aldıktan sonra silmeyip devam ettiğim tek oyun. hala oynuyorum ve kale 25e gelmeme az kaldı (:
az önce king of avalon'u da yükledim ama paramı alır bırakırım. kaleyi 13'e yükseltmek kolay mı, çok uzun sürüyor mu, oynayan arkadaşlar bilgilendirir misiniz?
Öncelikle bi ittifaka katılın ben TRC ittifakına katılmıştım ordaki arkadaşlar her konuda yardımcı oluyorlar. Kale yükseltmeye odaklanın diğer binalara veya asker eğitmeye pek bulaşmayın gıda ve odun biriktirin kale yükseltmek için ihtiyacınız olacak.
Serhatfx wrote:makronomifurkan wrote:Looney Tunes uygulaması offersını yaptım 1 gün sonra ödüyorlar.
o oyunu indirip bakmıştım ben, en az 30 tl lik bir şey alınabiliyordu siz nasıl yaptınız?
karbonatfurkan wrote:Serhatfx wrote:makronomifurkan wrote:Looney Tunes uygulaması offersını yaptım 1 gün sonra ödüyorlar.
o oyunu indirip bakmıştım ben, en az 30 tl lik bir şey alınabiliyordu siz nasıl yaptınız?
5 tane dinamit aldım.
hakankilic0 wrote:karbonatfurkan wrote:Serhatfx wrote:makronomifurkan wrote:Looney Tunes uygulaması offersını yaptım 1 gün sonra ödüyorlar.
5 tane dinamit aldım.
ben de beş tane dinamit aldım an itibariyle.
hakankilic0 wrote:dinamit dediğiniz şu acme box mı ? 100 elmasa aldım. içinden 50 gold ve 4 dinamit çıktı, bir şey satın almış oldum mu şimdi ?karbonatfurkan wrote:Serhatfx wrote:makronomifurkan wrote:Looney Tunes uygulaması offersını yaptım 1 gün sonra ödüyorlar.
5 tane dinamit aldım.
pelinsuyilmaz61 wrote:hakankilic0 wrote:dinamit dediğiniz şu acme box mı ? 100 elmasa aldım. içinden 50 gold ve 4 dinamit çıktı, bir şey satın almış oldum mu şimdi ?karbonatfurkan wrote:Serhatfx wrote:makronomifurkan wrote:Looney Tunes uygulaması offersını yaptım 1 gün sonra ödüyorlar.
5 tane dinamit aldım.
hakankilic0 wrote:Dinamit ile. hakan söylesene ağa siteyi yapelinsuyilmaz61 wrote:hakankilic0 wrote:dinamit dediğiniz şu acme box mı ? 100 elmasa aldım. içinden 50 gold ve 4 dinamit çıktı, bir şey satın almış oldum mu şimdi ?karbonatfurkan wrote:Serhatfx wrote:makronomifurkan wrote:Looney Tunes uygulaması offersını yaptım 1 gün sonra ödüyorlar.
5 tane dinamit aldım.
150 altın vererek aldım yanlış hatırlamıyorsam biraz oynadım 5000 altınım falan vardı arkadaş parası bir gün sonra yatıyor demiş bakacam yarın. telefonum elime geçince söylerim tam olarak nerden ne aldığımı.
karbonatfurkan wrote:hakankilic0 wrote:pelinsuyilmaz61 wrote:hakankilic0 wrote:dinamit dediğiniz şu acme box mı ? 100 elmasa aldım. içinden 50 gold ve 4 dinamit çıktı, bir şey satın almış oldum mu şimdi ?karbonatfurkan wrote:Serhatfx wrote:makronomifurkan wrote:Looney Tunes uygulaması offersını yaptım 1 gün sonra ödüyorlar.
5 tane dinamit aldım.
150 altın vererek aldım yanlış hatırlamıyorsam biraz oynadım 5000 altınım falan vardı arkadaş parası bir gün sonra yatıyor demiş bakacam yarın. telefonum elime geçince söylerim tam olarak nerden ne aldığımı.
Alo dinamit hakan söylesene ağa siteyi ya vallaha cildircam
hakankilic0 wrote:Son 3 harfi söylesen??karbonatfurkan wrote:hakankilic0 wrote:pelinsuyilmaz61 wrote:hakankilic0 wrote:dinamit dediğiniz şu acme box mı ? 100 elmasa aldım. içinden 50 gold ve 4 dinamit çıktı, bir şey satın almış oldum mu şimdi ?karbonatfurkan wrote:Serhatfx wrote:makronomifurkan wrote:Looney Tunes uygulaması offersını yaptım 1 gün sonra ödüyorlar.
5 tane dinamit aldım.
Hocam dediği siteyi ipuçlarına baksan bulursun ben bildiğimi soylemedim. Bir de orası bura kadar kazandırmıyor araştırmalarıma göre. Şimdi yazarım ban yerim 5 dolar çöp
karbonatfurkan wrote:hakankilic0 wrote:Son 3 harfi söylesen??karbonatfurkan wrote:hakankilic0 wrote:pelinsuyilmaz61 wrote:hakankilic0 wrote:dinamit dediğiniz şu acme box mı ? 100 elmasa aldım. içinden 50 gold ve 4 dinamit çıktı, bir şey satın almış oldum mu şimdi ?karbonatfurkan wrote:Serhatfx wrote:makronomifurkan wrote:Looney Tunes uygulaması offersını yaptım 1 gün sonra ödüyorlar.
5 tane dinamit aldım.
Hocam dediği siteyi ipuçlarına baksan bulursun ben bildiğimi soylemedim. Bir de orası bura kadar kazandırmıyor araştırmalarıma göre. Şimdi yazarım ban yerim 5 dolar çöp
serkang wrote:karbonatfurkan wrote:Arkadaşlar king of avalon 13 lvl 240 centlik görevi almistim.Sonra 10 lvl lik görevi aldım.Şimdi 10 seviye yapsam 10 umu sayarlar yoksa sadece 13 umu alırım yada ikisinide yapsam kabul ederler mi?
Çorba etmişsin oyunuşaka bir yana ilk başladığın 13 levele ulaşmalısın.