Posts | 377 |
Member Since | 27 Feb 2016 |
Last Visit | 10 Mar 2023 |
Likes Given | 40 |
Likes Received | 95/80 |
Smyrnaa35 wrote:Geçtiğimiz perşembe kapanma haberini alır almaz para çekme talebini verdim ben, henüz gelen birşey yok bu arada twitter'da da rastladım birkaç kişide, 30 ekimden bu yana bekleyenler var cevap olarak teknik bir sorun var özür dileriz para yollanıcaktır cevabı gelmiş.
Smyrnaa35 wrote:Sağol mustafa valla yorulduk kardeşim bu Skrill haberinden sonra canım sıkkın epey tam da Rf'de işler düzelmeye başlamıştı iki haftadır sende ne var ne yok? 5 iş günü geçsin öyle mail atayım diyordum Skrill'e, bu arada Fx işini iyi bulmuşsun, haberdar edersen sevinirim gelişmeleri burdan. Biraz önce gördüm Rainforest'a mail atmışsın sende sana nasıl bir cevap geldi? Açıkçası bu Payza sonrası yeni ödeme yöntemi eklenene kadar Paypal kullanamayanlara iş yollamama durumu olmuştu ki o zaman mağdur olacak tester sayısı epey fazlaydı ve dönmüşlerdi o karardan şimdi kahretsin ki sadece biz varız ve ciddiye alınmaz görmezden gelir hatta direk türk çalışanları engellerler diye korkuyordum açıkçası ama moneymakingways'e olumlu bir cevap vermişler umarım bir mucize olur da yeni bir yol eklerler yoksa tek yol yurtdışından tanıdık bulup halletme nelerle uğraşıyoruz.
Smyrnaa35 wrote:Az kaldı aralığa şu skrill düzgünce işini yapacağı ile ilgili güven verse ocağın ilk haftasına kadar devam edicem sonrada işte yurtdışında tanıdık vasıtasıyla açılmış bir paypal veya skrill ile devam edicem ama işte daha şimdiden ödemelerde aksaklık var arada kaldım tabi yani aralığa kadar skrill'den para gelmezse diğer plana erken geçiş yapmaya çalışıcam bu arada rainforest'ta biliyorsun Skrill seçiliyken kazanılan para Paypal'a geçtiğinde transfer olmuyor birde onun için Rainforest'a ricacı olucaz.
mstkmstk85 wrote:Smyrnaa35 wrote:Sağol mustafa valla yorulduk kardeşim bu Skrill haberinden sonra canım sıkkın epey tam da Rf'de işler düzelmeye başlamıştı iki haftadır sende ne var ne yok? 5 iş günü geçsin öyle mail atayım diyordum Skrill'e, bu arada Fx işini iyi bulmuşsun, haberdar edersen sevinirim gelişmeleri burdan. Biraz önce gördüm Rainforest'a mail atmışsın sende sana nasıl bir cevap geldi? Açıkçası bu Payza sonrası yeni ödeme yöntemi eklenene kadar Paypal kullanamayanlara iş yollamama durumu olmuştu ki o zaman mağdur olacak tester sayısı epey fazlaydı ve dönmüşlerdi o karardan şimdi kahretsin ki sadece biz varız ve ciddiye alınmaz görmezden gelir hatta direk türk çalışanları engellerler diye korkuyordum açıkçası ama moneymakingways'e olumlu bir cevap vermişler umarım bir mucize olur da yeni bir yol eklerler yoksa tek yol yurtdışından tanıdık bulup halletme nelerle uğraşıyoruz.
sağol iyiyim bende ne olsun. pandemide rf de cok kötü geçirdim forumdada isyan vardı zaten birilerine işleri kaydırdıalr diyorlardı bir ara. sorun olduğu hikaye 4-5 ay geçtikten sonramı fark ettiler sorun olduğunu. moneymakingways verilen cevabın aynısı geldi.yardımcı olmak için arayış içindeyiz dediler. nordfx gönderdiğim 1 doları skrill e geri istedim şimdi hesaba geçti sıkıntı olmadan. ordan banka hesabına yada kredi kart hesabına aktarımı deneyeceğim. ufak tutarları.
Aralık ayına bırakmadan bu işe bir çözüm bulmamız şart.
mstkmstk85 wrote:skrill den payoneer hesabıma talep etmiş olduğum ödeme malesef 14 gün oldu geçmedi.bugün işlem iptali ile ilgili talep gönderdim ve para hesabıma iade geldi. işlemi yapmamışlar gibi kesinti ile iade oldu. işlem yapılmış olsa iadeyi yapmazlardı. bekleyen varsa beklemesin boş yere.