Please wait...
HomeForumInternationalTurkishSKRİLL Bakiyesini PAYONEER'e Aktarma
Topic Rating:

Jump to
ySense Customer Care CornerySense Knowledge CenterMembers LoungeYour StatsSuccess StoriesPayment ProofsMember IntroductionGeneral TalkForo en EspañolCharla GeneralSoporte General y PagosInternationalPortugueseItalianFrenchGermanHindiUrduFilipinoIndonesianArabicRomanianTurkishRussianBulgarianHungarianPolishEx-Yugoslavia
SKRİLL Bakiyesini PAYONEER'e Aktarma

Locked

#161 by mstkmstk85 » Tue Nov 17, 2020 05:54

deneme amaçlı skrill den payoneer euro hesabına para gönderdim. dün bu saatlerde işlemi yaptım.gelen birşey yok şuan. deneyen varmı acaba yakın zamanda?
mstkmstk85
Posts377
Member Since27 Feb 2016
Last Visit10 Mar 2023
Likes Given40
Likes Received95/80

#162 by Smyrnaa35 » Tue Nov 17, 2020 06:56

Geçtiğimiz perşembe kapanma haberini alır almaz para çekme talebini verdim ben, henüz gelen birşey yok bu arada twitter'da da rastladım birkaç kişide, 30 ekimden bu yana bekleyenler var cevap olarak teknik bir sorun var özür dileriz para yollanıcaktır cevabı gelmiş.
Smyrnaa35
Posts320
Member Since2 Sep 2014
Last Visit13 Jun 2021
Likes Given396
Likes Received169/100

#163 by mstkmstk85 » Tue Nov 17, 2020 07:07

Smyrnaa35 wrote: Geçtiğimiz perşembe kapanma haberini alır almaz para çekme talebini verdim ben, henüz gelen birşey yok bu arada twitter'da da rastladım birkaç kişide, 30 ekimden bu yana bekleyenler var cevap olarak teknik bir sorun var özür dileriz para yollanıcaktır cevabı gelmiş.

eyvallah hocam patlıcak galiba skrill inşallah. parayı sağsalim çekebiliriz. skrill de fx ticareti için firmalar vardı nord fx oraya üye oldum 1 dolar gönderdim hemen nord fx hesabına geçti. biraz karışık çözemedim kullanılışını. burdan direk banka transferi ve kredi kartına gönderdim olduğu yazıyor para çekme bölümünde. işlem yapmadan parayı çekmeye izin verir mi acaba.

nasılsın bu arada? görüşemedik uzun zaman oldu.
mstkmstk85
Posts377
Member Since27 Feb 2016
Last Visit10 Mar 2023
Likes Given40
Likes Received95/80

#164 by Smyrnaa35 » Tue Nov 17, 2020 07:41

Sağol mustafa valla yorulduk kardeşim bu Skrill haberinden sonra canım sıkkın epey tam da Rf'de işler düzelmeye başlamıştı iki haftadır sende ne var ne yok? 5 iş günü geçsin öyle mail atayım diyordum Skrill'e, bu arada Fx işini iyi bulmuşsun, haberdar edersen sevinirim gelişmeleri burdan. Biraz önce gördüm Rainforest'a mail atmışsın sende sana nasıl bir cevap geldi? Açıkçası bu Payza sonrası yeni ödeme yöntemi eklenene kadar Paypal kullanamayanlara iş yollamama durumu olmuştu ki o zaman mağdur olacak tester sayısı epey fazlaydı ve dönmüşlerdi o karardan şimdi kahretsin ki sadece biz varız ve ciddiye alınmaz görmezden gelir hatta direk türk çalışanları engellerler diye korkuyordum açıkçası ama moneymakingways'e olumlu bir cevap vermişler umarım bir mucize olur da yeni bir yol eklerler yoksa tek yol yurtdışından tanıdık bulup halletme nelerle uğraşıyoruz.
Smyrnaa35
Posts320
Member Since2 Sep 2014
Last Visit13 Jun 2021
Likes Given396
Likes Received169/100

#165 by mstkmstk85 » Tue Nov 17, 2020 08:12

Smyrnaa35 wrote: Sağol mustafa valla yorulduk kardeşim bu Skrill haberinden sonra canım sıkkın epey tam da Rf'de işler düzelmeye başlamıştı iki haftadır sende ne var ne yok? 5 iş günü geçsin öyle mail atayım diyordum Skrill'e, bu arada Fx işini iyi bulmuşsun, haberdar edersen sevinirim gelişmeleri burdan. Biraz önce gördüm Rainforest'a mail atmışsın sende sana nasıl bir cevap geldi? Açıkçası bu Payza sonrası yeni ödeme yöntemi eklenene kadar Paypal kullanamayanlara iş yollamama durumu olmuştu ki o zaman mağdur olacak tester sayısı epey fazlaydı ve dönmüşlerdi o karardan şimdi kahretsin ki sadece biz varız ve ciddiye alınmaz görmezden gelir hatta direk türk çalışanları engellerler diye korkuyordum açıkçası ama moneymakingways'e olumlu bir cevap vermişler umarım bir mucize olur da yeni bir yol eklerler yoksa tek yol yurtdışından tanıdık bulup halletme nelerle uğraşıyoruz.

sağol iyiyim bende ne olsun. pandemide rf de cok kötü geçirdim forumdada isyan vardı zaten birilerine işleri kaydırdıalr diyorlardı bir ara. sorun olduğu hikaye 4-5 ay geçtikten sonramı fark ettiler sorun olduğunu. moneymakingways verilen cevabın aynısı geldi.yardımcı olmak için arayış içindeyiz dediler. nordfx gönderdiğim 1 doları skrill e geri istedim şimdi hesaba geçti sıkıntı olmadan. ordan banka hesabına yada kredi kart hesabına aktarımı deneyeceğim. ufak tutarları.

Aralık ayına bırakmadan bu işe bir çözüm bulmamız şart.
Last edited by mstkmstk85 » Tue Nov 17, 2020 08:14 » edited 1 time in total
mstkmstk85
Posts377
Member Since27 Feb 2016
Last Visit10 Mar 2023
Likes Given40
Likes Received95/80

#166 by Smyrnaa35 » Tue Nov 17, 2020 08:17

Tamamdır dostum sağol bilgi için paslaşırız burdan yine her yeni gelişmede, iyi haberler vermek üzere görüşürüz şimdilik.
Smyrnaa35
Posts320
Member Since2 Sep 2014
Last Visit13 Jun 2021
Likes Given396
Likes Received169/100

#167 by Smyrnaa35 » Tue Nov 17, 2020 08:22

Az kaldı aralığa şu skrill düzgünce işini yapacağı ile ilgili güven verse ocağın ilk haftasına kadar devam edicem sonrada işte yurtdışında tanıdık vasıtasıyla açılmış bir paypal veya skrill ile devam edicem ama işte daha şimdiden ödemelerde aksaklık var arada kaldım tabi yani aralığa kadar skrill'den para gelmezse diğer plana erken geçiş yapmaya çalışıcam bu arada rainforest'ta biliyorsun Skrill seçiliyken kazanılan para Paypal'a geçtiğinde transfer olmuyor birde onun için Rainforest'a ricacı olucaz.
Smyrnaa35
Posts320
Member Since2 Sep 2014
Last Visit13 Jun 2021
Likes Given396
Likes Received169/100

#168 by mstkmstk85 » Tue Nov 17, 2020 08:34

Smyrnaa35 wrote: Az kaldı aralığa şu skrill düzgünce işini yapacağı ile ilgili güven verse ocağın ilk haftasına kadar devam edicem sonrada işte yurtdışında tanıdık vasıtasıyla açılmış bir paypal veya skrill ile devam edicem ama işte daha şimdiden ödemelerde aksaklık var arada kaldım tabi yani aralığa kadar skrill'den para gelmezse diğer plana erken geçiş yapmaya çalışıcam bu arada rainforest'ta biliyorsun Skrill seçiliyken kazanılan para Paypal'a geçtiğinde transfer olmuyor birde onun için Rainforest'a ricacı olucaz.

a,b,c,d,e,f ..... planlar düşünüyorum vallahi. senin rf kullanıcı adın neydi? benimki aynı ordan mesaj atabilirsen iyi olur.
mstkmstk85
Posts377
Member Since27 Feb 2016
Last Visit10 Mar 2023
Likes Given40
Likes Received95/80

#169 by trkmz » Thu Nov 19, 2020 06:10

Skrill'den Payoneer'e Transfer yapıp, Payoneer hesabına ödeme alan arkadaşlar var mı?

Skrill kapanma haberinden sonra, ben de hemen Payoneer hesabı açtım. Cuma günü Payoneer'e talep ettiğim ödeme hala yatmadı. Bu gecikme normal mi?

Skrill'den Payoneer'e ne kadar zamanda geçiyor para. Haftasonuna saymazsak, bugünle birlikte Yaklaşık 5 günlük bir gecikme söz konusu.
trkmz
Posts171
Member Since2 Nov 2014
Last VisitYesterday
Likes Given7
Likes Received48/43

#170 by mrvtz » Thu Nov 19, 2020 14:26

mstkmstk85 wrote:
Smyrnaa35 wrote: Sağol mustafa valla yorulduk kardeşim bu Skrill haberinden sonra canım sıkkın epey tam da Rf'de işler düzelmeye başlamıştı iki haftadır sende ne var ne yok? 5 iş günü geçsin öyle mail atayım diyordum Skrill'e, bu arada Fx işini iyi bulmuşsun, haberdar edersen sevinirim gelişmeleri burdan. Biraz önce gördüm Rainforest'a mail atmışsın sende sana nasıl bir cevap geldi? Açıkçası bu Payza sonrası yeni ödeme yöntemi eklenene kadar Paypal kullanamayanlara iş yollamama durumu olmuştu ki o zaman mağdur olacak tester sayısı epey fazlaydı ve dönmüşlerdi o karardan şimdi kahretsin ki sadece biz varız ve ciddiye alınmaz görmezden gelir hatta direk türk çalışanları engellerler diye korkuyordum açıkçası ama moneymakingways'e olumlu bir cevap vermişler umarım bir mucize olur da yeni bir yol eklerler yoksa tek yol yurtdışından tanıdık bulup halletme nelerle uğraşıyoruz.

sağol iyiyim bende ne olsun. pandemide rf de cok kötü geçirdim forumdada isyan vardı zaten birilerine işleri kaydırdıalr diyorlardı bir ara. sorun olduğu hikaye 4-5 ay geçtikten sonramı fark ettiler sorun olduğunu. moneymakingways verilen cevabın aynısı geldi.yardımcı olmak için arayış içindeyiz dediler. nordfx gönderdiğim 1 doları skrill e geri istedim şimdi hesaba geçti sıkıntı olmadan. ordan banka hesabına yada kredi kart hesabına aktarımı deneyeceğim. ufak tutarları.

Aralık ayına bırakmadan bu işe bir çözüm bulmamız şart.

Benim de Skrill'de 3 dolar param var. Bu parayı nasıl kurtarabilirim, aslında 5 dolarım vardı ama Airtm ile parayı göndermeyi denedim fakat alıcı iade edince yok yere 2 dolar kesinti oldu. Skrill'e 1 kuruş bile bırakasım yok. Bu 3 doları çekmenin bir yolunu biliyor musunuz?
mrvtz
Posts369
Member Since8 Feb 2019
Last Visit31 Jul 2021
Likes Given649
Likes Received428/240

#171 by trkmz » Sat Nov 21, 2020 00:22

Yakın zamanda Skrill'den Payoneer'e para aktaran arkadaşlar var mı?

1 haftadır Skrill'den Payoneer'e aktardığım para Payoneer hesabıma geçmedi. Konu ile ilgili Skrill de maillerime cevap vermiyor.
Bu durumda arkadaşlar var mı, konu ile ilgili yardımcı olabilecek.
trkmz
Posts171
Member Since2 Nov 2014
Last VisitYesterday
Likes Given7
Likes Received48/43

#172 by Smyrnaa35 » Sat Nov 21, 2020 07:40

Dostum durum aynı hepimiz için ister Tr banka hesabına ister payoneer veya transferwise farketmiyor Skrill Türk üyelerin paralarını yatırmıyor şu an için twitter'da gördüm 30 Ekim'den beri bekleyenler var, Ekşisözlükte aynı şekilde aynı durumu yaşayanlar mevcut bana verdikleri cevap teknik bir aksaklık mevcut şu an için bir zaman aralığı veremiyoruz isterseniz işleminizi iptal edip başka bir yol tercih edebilirsiniz oldu.
Smyrnaa35
Posts320
Member Since2 Sep 2014
Last Visit13 Jun 2021
Likes Given396
Likes Received169/100

#173 by ibrabos » Sun Nov 22, 2020 08:30

Arkadaşlar Paranınızı çekemiyorsanız G2A.com'dan Netflix, Steam vs. hediye kartı alın. Skrill ile ödeme yapın.
ibrabos
Posts5
Member Since17 Jul 2017
Last Visit30 Apr 2021
Likes Given0
Likes Received2/2

#174 by naziffeee » Mon Nov 23, 2020 09:00

Arkadaşlar korkutmayin beni aylardır skrillde birikim yaptım yorumları görünce hemen çekim verdim inşallah hepimiİnki sıkıntısız geçer bize ait olan bir paraya el koymaları yasadışı üstelik sadece trde işlemlerini kapatıyor.
naziffeee
Posts2
Member Since7 Jan 2019
Last Visit28 Nov 2020
Likes Given0
Likes Received0

#175 by arasmurat » Fri Nov 27, 2020 11:06

Skrilldeki Tl bakiyemi , tr banka hesabıma çekebilmek için tl hesabımı yoksa euro hesabımı vericez?
Çekim talimatı yerine getirilen oldumu?
arasmurat
Posts2
Member Since10 Nov 2018
Last Visit26 Feb 2021
Likes Given0
Likes Received0

#176 by arasmurat » Fri Nov 27, 2020 11:06

Parası banka hesabına ulaşan oldumu ? Birde skrillden banka hesabına para aktarırken tl hesabımı yoksa euro hesabını mı vericez ?
arasmurat
Posts2
Member Since10 Nov 2018
Last Visit26 Feb 2021
Likes Given0
Likes Received0

#177 by mstkmstk85 » Mon Nov 30, 2020 09:30

skrill den payoneer hesabıma talep etmiş olduğum ödeme malesef 14 gün oldu geçmedi.bugün işlem iptali ile ilgili talep gönderdim ve para hesabıma iade geldi. işlemi yapmamışlar gibi kesinti ile iade oldu. işlem yapılmış olsa iadeyi yapmazlardı. bekleyen varsa beklemesin boş yere.
mstkmstk85
Posts377
Member Since27 Feb 2016
Last Visit10 Mar 2023
Likes Given40
Likes Received95/80

#178 by ivazpasa » Tue Dec 01, 2020 03:16

mstkmstk85 wrote: skrill den payoneer hesabıma talep etmiş olduğum ödeme malesef 14 gün oldu geçmedi.bugün işlem iptali ile ilgili talep gönderdim ve para hesabıma iade geldi. işlemi yapmamışlar gibi kesinti ile iade oldu. işlem yapılmış olsa iadeyi yapmazlardı. bekleyen varsa beklemesin boş yere.

Son çare e cüzdana %20komisyon verip çekim yapmak olucak sanirim
ivazpasa
Posts13
Member Since9 Apr 2019
Last Visit22 Jul 2022
Likes Given0
Likes Received6/3

#179 by trkmz » Thu Dec 24, 2020 11:58

Skrill'den Payoneer'e Ödeme alan var mı? Forumdan Bir ödeme müjdesi gelecek mi?

Benim pek umudum kalmadı. Neredeyse 1,5 aydır Skrill'den Payoneer'e aktardığım Ödeme hesaba geçmedi. Skrill'de biriken miktar ve emek heba olup gidiyor. Konuyla ilgili maillerime ya cevap verilmiyor ya da Otomatik "Sürekli sizi Ödeme aldığınızda bilgilendireceğiz" deniliyor.

Skrill'de ödeme yok, çözüm yok, herşey belirsiz. Zaten 11 Ocak'a ne kaldı. Skrill kapanıyor. Sonrası... "Hoşçakal" maili.
trkmz
Posts171
Member Since2 Nov 2014
Last VisitYesterday
Likes Given7
Likes Received48/43

#180 by jediy » Wed Dec 30, 2020 05:05

Arkadaşlar skrill ödeme yapmıyor, cevap maillerinde atrih veremiyoruz diyorlar. Dolayısıyla 3 işlemimi iptal ettirdim. 2 gün sonra iptal edip kesinti yapmadan hesabıma geçti. daha sonra airtm kullanarak anında çektim parayı. airtm de bir sürü para çekme yöntemi var papara da dahil olmak üzere . bu forumda daha önce anlatılmış skrill-- airtm para çekme yöntemi oradan bakabilirsiniz detaylara ben bir tek bu çözümü bulabildim daha sonrası paynoer ve 52 dolar biriktirmek olacak sanırım...
jediy
Posts3
Member Since5 Nov 2020
Last Visit12 Nov 2023
Likes Given0
Likes Received1/1
Return to 'Turkish' Forum     Return to the forums index
All times displayed are PST - Server Time: Dec 1, 2023 08:02:14 PST