mzanka wrote:FIRAT7 wrote:mkblgzl wrote:skrill sorunu belki bu mantıklı çözümle hallolacak bilen bilir skrill sıkıntılı bir sistem belki gördüğüm en sıkıntılısı ben zamanında TRY olarak açtım hesabı pişmanım kimlik doğrulaması yok güvenmiyorum biraz skrill e şimdi yerel parayla çekim yaptırmıyor artık yani mağdur etti gene hocam bu yöntem sizce TRY hesap içinde mantıklı mı ? yoksa yeni hesap mı önerirsin ve Hesap doğrulaması tam mantığı nedir? kimlik dışında neler kabul olur yardımcı olursan sevinirim şimdiden çok teşekkürler
Çok fazla işlem yapıyorsan masrafi biraz düşürmek için Usd hesabı açmanı öneririm. Mail at mevcut hesabını kapat, tekrar Usd hesabı aç istersen skrillden hocam.
hesap onaylamasını mutlaka yaptırın. kimlik yerine ehliyet evliyseniz evlilik cuzdanı gecer sadece. hesap onaylaması ile ilgili de faydalı postlar var başlıkta.
uluslararası ve kendi çapında katı kurallara sahiptir skrill. bir çeşit sanal bankacılık hizmeti verdiğinden hesap onayını mutlaka isterler.
Ben de Skrill'i Euro olarak açmıştım,bu sayfadaki mail adresim ile kaydolmuştum.Hiç kart eklemedim Skrill'e.Dolar daha iyiyse kapatayım o zaman Skrill'i çünkü Payoneer'in yakın zamanda geleceğine dair umudum bitti bitecek.Yeni Skrill açtığımda bu sayfadaki mailim olmayacak,bir sorun çıkar mı?
Mutlaka ysense ile skrill hesabinizn mail adresi ayni olmalidir skrillden baska maille acarsaniz hesabinizi burdanda ayni maili girip guncelleyin mailler birbirini tutmadan para aktarma ilsemi yapmayin