Please wait...
HomeForumInternationalTurkishSKRİLL Bakiyesini PAYONEER'e Aktarma
Topic Rating:

Jump to
ySense Customer Care CornerySense Knowledge CenterMembers LoungeYour StatsSuccess StoriesPayment ProofsMember IntroductionGeneral TalkForo en EspañolCharla GeneralSoporte General y PagosInternationalPortugueseItalianFrenchGermanHindiUrduFilipinoIndonesianArabicRomanianTurkishRussianBulgarianHungarianPolishEx-Yugoslavia
SKRİLL Bakiyesini PAYONEER'e Aktarma

Locked

#61 by Suber16 » Fri Oct 04, 2019 11:42

Hesabim onayli ancak depozito istiyor bu yuzden demistim yinede tesekkur ederim birde ben deneyeyim banka hesabi eklemek vs
Suber16
Posts146
Member Since17 Oct 2018
Last Visit17 Oct 2019
Likes Given32
Likes Received35/29

#62 by FIRAT7 » Fri Oct 04, 2019 12:40

Suber16 wrote: Hesabim onayli ancak depozito istiyor bu yuzden demistim yinede tesekkur ederim birde ben deneyeyim banka hesabi eklemek vs

Dostum hesabın onayliysa tedirgin olacak bir durumun yokki.
FIRAT7
Posts2,911
Member Since21 Dec 2015
Last Visit8 Feb 2020
Likes Given466
Likes Received958/689

#63 by Suber16 » Fri Oct 04, 2019 12:42

Depozito istedi gonderdim gecti 5dolar olarak daha sonra kimlik dogrulama istedi belge istedi suan heosini gondŕdim onay bekliyorum onaylandiginda burdan gonderdigimde danirim gecer bakalim ilk safhayi atlattik .tesekkurler firat
Suber16
Posts146
Member Since17 Oct 2018
Last Visit17 Oct 2019
Likes Given32
Likes Received35/29

#64 by Suber16 » Fri Oct 04, 2019 13:42

Bu arada benden enpara hesap kartindan gonderdim depozitoyu gecti 20dk icinde nasil gonderecegiz diyen arkadasa cevap olarak.
Suber16
Posts146
Member Since17 Oct 2018
Last Visit17 Oct 2019
Likes Given32
Likes Received35/29

#65 by filizdemir » Sat Oct 05, 2019 00:04

FIRAT7 wrote:
filizdemir wrote:
FIRAT7 wrote:
Suber16 wrote: Tesekkurler firat yalniz ben skrill actim burdan bir arkds programdan inidirin dogrulama icin burdan 5dolar attim dogrulandi baska isleme gerek kalmadi dedi ben direk sayfasindan hesap acip dogrulama yapmadan burdan 5dolar attim gecer mi acaba deneme maksatli arada kalir diye korkuyorum 140dolar cekecegim cunku toplamda size nasil ulasirim firat bey yardimci olsanz aktarma kismini anladim sorun yok ama bu fogrulama vs yardimci olurmusunz

Hocam kullandığın telefona bağlı olarak önce skrill uygulamasını indir.

Uygulamayı AC ve mail+sifren ile login ol.

Uygulamada tam animsamiyorum ama hesabınızı onaylayın sekmesi olması lazim.oradan yönergeleri izleyerek telefonun kamerasını kullanarak istenen evrakların resmini çekip uygulamada ilgili yere yükle.
Bu evraklar nüfus cüzdanı yada ehliyet ve adınıza düzenlenmiş fatura yada sahsiniza ait banka hesabinizin ekran görüntüsü olması lazim.

Ardından zaten hesabınız kısa surede onaylı hale gelecektir.

O çektiğiniz deneme amaçlı 5 USD her halükarda hesabınıza gelir.

Edit : telefonunu da konum ayarlarını açık tutun.skrille girdiğiniz adresle ayni konumdaysaniz fatura yüklemenizi gerek olmayabilir.boyle bir durum da anımsıyorum skrillde.
Merhaba Fırat Bey,
Ben hesabı ilk açtığımda hesabınız kısıtlı yazısı vardı. Sonra telefon doğrulaması yaptım ve kredi kartı ekledim.
O yazı kalktı. Paranın Skrill'e gelmesi için başka bir onaya gerek var mı?

Paranız skrille gelir. Ama alintiladiginiz mesajimdaki adımları uygulayıp gene de skrill hesabınızı onaylatin sizde.

Uygulamayı indirirseniz hesabınizın onaylı olup olmadığını görürsünüz.

Uygulamayı indirirsem farklı cihazlardan aynı hesaba girdiğim için hesap banlanmaz değil mi?
filizdemir
Posts188
Member Since28 Jun 2019
Last Visit8 Apr 2020
Likes Given13
Likes Received115/70

#66 by mkblgzl » Sat Oct 05, 2019 03:34

hocam öncelikle eline aklına sağlık kaç yıllık sıkıntımı mantıklı bir şekilde anlattın skrill bilen bilir çok sıkıntı bir sistem
Benim sorum zamanında TRY olarak açtım hesabı şimdi diyor ki yerel hesapla çekim yok diyor ve bu yöntem TRY hesap içinde mantıklı olur mu? kendime başka mı hesap açayım? yardımcı olursan sevinirim şimdiden çok teşekkürler.
mkblgzl
Posts7
Member Since17 Dec 2017
Last Visit18 Sep 2023
Likes Given0
Likes Received1/1

#67 by puzzlepm » Sat Oct 05, 2019 03:35

FIRAT7 Teşekkürler resimli anlatımınız çok yararlı oldu dediğiniz şekilde yaptım. önce 50 doları skrill sonra payoneer euro hesabına geldi para. bir sorum olacak. payoneer den çevirirken bankadaki euro hesabına mı türk lirası hesabına mı göndermemiz gerekiyor kesinti farkı oluyor mu bilgilendirirseniz sevinirim.
puzzlepm
Posts2
Member Since11 Feb 2015
Last Visit25 Mar 2021
Likes Given0
Likes Received0

#68 by mkblgzl » Sat Oct 05, 2019 03:35

FIRAT7 wrote: İlk olarak , Payoneer'de banka bilgilerine ihtiyacımız olacak. Buraya nasıl erişeceğiz derseniz, , Payoneer anasayfada Global Payment Service sekmesinden ulaşıyoruz.

Alıcı hesaplar altında adımıza açılmış fakat işletim hakkı Payoneerde olan USD-Sterlin ve Euro hesaplarını bulabiliriz. Bize lazım olan EURO hesabı.

Euro hesabına tıklıyoruz. Resimde görüldüğü üzere hesaba ait İBAN-SWİFT kodu ve Banka adına ulaşabiliyoruz. Ya bunları bir yere not alırsınız yada sayfa açık kalır, ki bu bilgileri Skrill e girmemiz gerekiyor.

Skrill hesabına geçiyoruz.. PARA ÇEK sekmesine tıklıyoruz. Buradan Banka Hesabı Ekle butonuna tıklıyoruz ve karşımıza bir form çıkıyor.

Ülke seçeneğini Almanya(Germany) olarak seçiyoruz.
Almanya’yı seçtiğimizde iki form seçeneği çıkıyor karşımıza. Swift alanına Payoneer’deki EUR hesabı altında BIC değerinin karşılığını yazmamız gerekiyor. Wirecard Bank’ın Swift kodu WIREDEMM. IBAN değeri için de BIC’ın altındaki IBAN numarasını yazarak hesap ekleme işlemini tamamlıyoruz.

Skill hesabımız USD ise minimum 56 USD bulunması gerekiyor. Skrill parayı euro olarak gönderecektir. Ancak gonderim ücreti USD hesaplarda 6.10 Usd euro hesaplarda 5 Euro'dur.

Sabah 11 e kadar skrillden yaptığımız çekimler büyük olasılıkla aynı gün akşam Payoneer hesabımıza geçmiş oluyor.

Payoneer'den bankaya çekimlerde bakiyenin minimum 50 Usd yada 40 Euro olması gerekiyor. O yüzden fazla masraf vermemek adına transferlerinizi Skrill'de minimum 45 Euro Yada 56 Usd bakiyeniz varsa yapınız.

Sorusu olan varsa yanıtlayabilirim.

Umarım anlaşılır olmuştur.
Öncelikle eline aklına sağlık hocam yıllardır yaşadığım skrill sorunu belki bu mantıklı çözümle hallolacak bilen bilir skrill sıkıntılı bir sistem belki gördüğüm en sıkıntılısı ben zamanında TRY olarak açtım hesabı pişmanım kimlik doğrulaması yok güvenmiyorum biraz skrill e şimdi yerel parayla çekim yaptırmıyor artık yani mağdur etti gene hocam bu yöntem sizce TRY hesap içinde mantıklı mı ? yoksa yeni hesap mı önerirsin ve Hesap doğrulaması tam mantığı nedir? kimlik dışında neler kabul olur yardımcı olursan sevinirim şimdiden çok teşekkürler
mkblgzl
Posts7
Member Since17 Dec 2017
Last Visit18 Sep 2023
Likes Given0
Likes Received1/1

#69 by Suber16 » Sat Oct 05, 2019 04:59

Arkadaslar benmde tl hesabim vardi kapattim yalniz tekrar hesap acarken kendi adiniza olacagi icin numaranizi isteyecektir benm 3tane hattim varb o yuzden diger numarayi girdim kabul etti dolar hesabi actim onaylandi kimlik srkali onlu resmi ve ekinde skrill yazili kagitla selfie cekio atiyorsnz sizi yonlendirr o kisimda depozito yatirdim hemen gecti 5dolsr hesabimda adres dogrulamasi istedi belge gecersiz dedi ekstemi attim ama bazi arkadslar konumu acik tutup belge gondermeye gerek kamadigini soylediler ama benm cihazdan olmadi sonuc olarak ysense ileayni olan mail adresiyle ve adima kayitli yeni bir telefon numarasiyla 5dolar depozito ginderip hesabi actim
Suber16
Posts146
Member Since17 Oct 2018
Last Visit17 Oct 2019
Likes Given32
Likes Received35/29

#70 by Suber16 » Sat Oct 05, 2019 05:01

Evet su dakika olarak hesap tamamen onaylandi deneme amacli burdan 5dolar gondermistim onu bekleyecegim bakalim ne zaman gececk
Suber16
Posts146
Member Since17 Oct 2018
Last Visit17 Oct 2019
Likes Given32
Likes Received35/29

#71 by filizdemir » Sat Oct 05, 2019 05:16

FIRAT7 wrote:
filizdemir wrote:
FIRAT7 wrote:
Suber16 wrote: Tesekkurler firat yalniz ben skrill actim burdan bir arkds programdan inidirin dogrulama icin burdan 5dolar attim dogrulandi baska isleme gerek kalmadi dedi ben direk sayfasindan hesap acip dogrulama yapmadan burdan 5dolar attim gecer mi acaba deneme maksatli arada kalir diye korkuyorum 140dolar cekecegim cunku toplamda size nasil ulasirim firat bey yardimci olsanz aktarma kismini anladim sorun yok ama bu fogrulama vs yardimci olurmusunz

Hocam kullandığın telefona bağlı olarak önce skrill uygulamasını indir.

Uygulamayı AC ve mail+sifren ile login ol.

Uygulamada tam animsamiyorum ama hesabınızı onaylayın sekmesi olması lazim.oradan yönergeleri izleyerek telefonun kamerasını kullanarak istenen evrakların resmini çekip uygulamada ilgili yere yükle.
Bu evraklar nüfus cüzdanı yada ehliyet ve adınıza düzenlenmiş fatura yada sahsiniza ait banka hesabinizin ekran görüntüsü olması lazim.

Ardından zaten hesabınız kısa surede onaylı hale gelecektir.

O çektiğiniz deneme amaçlı 5 USD her halükarda hesabınıza gelir.

Edit : telefonunu da konum ayarlarını açık tutun.skrille girdiğiniz adresle ayni konumdaysaniz fatura yüklemenizi gerek olmayabilir.boyle bir durum da anımsıyorum skrillde.
Merhaba Fırat Bey,
Ben hesabı ilk açtığımda hesabınız kısıtlı yazısı vardı. Sonra telefon doğrulaması yaptım ve kredi kartı ekledim.
O yazı kalktı. Paranın Skrill'e gelmesi için başka bir onaya gerek var mı?

Paranız skrille gelir. Ama alintiladiginiz mesajimdaki adımları uygulayıp gene de skrill hesabınızı onaylatin sizde.

Uygulamayı indirirseniz hesabınizın onaylı olup olmadığını görürsünüz.

Uygulamayı indirdim ama hesabın onaylı olup olmadığına dair birşey göremedim. Nerede yazar bu bişgi.
filizdemir
Posts188
Member Since28 Jun 2019
Last Visit8 Apr 2020
Likes Given13
Likes Received115/70

#72 by Suber16 » Sat Oct 05, 2019 05:57

Filiz demir hesabin onaylanmasi icin depozito yatirmaniz gerekir kimlik resmi atmaniz gerekir uygulamadan sag tarafta ayarlar var orda gosterir size
Suber16
Posts146
Member Since17 Oct 2018
Last Visit17 Oct 2019
Likes Given32
Likes Received35/29

#73 by eslemhilal14 » Sat Oct 05, 2019 08:49

ödeme almış arkadaşlar .... 100 dolar bakiyemiz ysense- skril euro hesabı - payonerr euro kısmına geçene kadar nasıl bir kesinti olur acaba ? ve euro geçen para .. turk bankalarına transferde euro kurundan mı geçiyor acaba ? teşekkürler
eslemhilal14
Posts98
Member Since25 Aug 2018
Last Visit12 May 2020
Likes Given6
Likes Received11/11

#74 by FIRAT7 » Sun Oct 06, 2019 02:38

mkblgzl wrote: skrill sorunu belki bu mantıklı çözümle hallolacak bilen bilir skrill sıkıntılı bir sistem belki gördüğüm en sıkıntılısı ben zamanında TRY olarak açtım hesabı pişmanım kimlik doğrulaması yok güvenmiyorum biraz skrill e şimdi yerel parayla çekim yaptırmıyor artık yani mağdur etti gene hocam bu yöntem sizce TRY hesap içinde mantıklı mı ? yoksa yeni hesap mı önerirsin ve Hesap doğrulaması tam mantığı nedir? kimlik dışında neler kabul olur yardımcı olursan sevinirim şimdiden çok teşekkürler

Çok fazla işlem yapıyorsan masrafi biraz düşürmek için Usd hesabı açmanı öneririm. Mail at mevcut hesabını kapat, tekrar Usd hesabı aç istersen skrillden hocam.

hesap onaylamasını mutlaka yaptırın. kimlik yerine ehliyet evliyseniz evlilik cuzdanı gecer sadece. hesap onaylaması ile ilgili de faydalı postlar var başlıkta.

uluslararası ve kendi çapında katı kurallara sahiptir skrill. bir çeşit sanal bankacılık hizmeti verdiğinden hesap onayını mutlaka isterler.
FIRAT7
Posts2,911
Member Since21 Dec 2015
Last Visit8 Feb 2020
Likes Given466
Likes Received958/689

#75 by filizdemir » Sun Oct 06, 2019 03:00

Payonerr'e kayıt oldum. Hesabınız inceleniyor yazıyor. Kesin onaylanır mı? Yoksa onaylanmama ihtimali var mı?
Edit: Onaylanmış
Last edited by filizdemir » Sun Oct 06, 2019 03:17 » edited 1 time in total
filizdemir
Posts188
Member Since28 Jun 2019
Last Visit8 Apr 2020
Likes Given13
Likes Received115/70

#76 by mkblgzl » Sun Oct 06, 2019 03:02

Sürekli para çekmiyorum biriktiriyorum çünkü masraflı oluyor şuan çekmek için 30 küsüre yakın bir kesinti yapıyor çekim ekranında döviz dönüşümü hariç herhalde. 5.5 eur ücret sabit zaten paramı bir çekeyim kapattırıp yeni açayım o zaman mantıklısı bu bide onaylattım mı tamam olur o zaman. Teşekkür ederim.
mkblgzl
Posts7
Member Since17 Dec 2017
Last Visit18 Sep 2023
Likes Given0
Likes Received1/1

#77 by mzanka » Sun Oct 06, 2019 08:09

FIRAT7 wrote:
mkblgzl wrote: skrill sorunu belki bu mantıklı çözümle hallolacak bilen bilir skrill sıkıntılı bir sistem belki gördüğüm en sıkıntılısı ben zamanında TRY olarak açtım hesabı pişmanım kimlik doğrulaması yok güvenmiyorum biraz skrill e şimdi yerel parayla çekim yaptırmıyor artık yani mağdur etti gene hocam bu yöntem sizce TRY hesap içinde mantıklı mı ? yoksa yeni hesap mı önerirsin ve Hesap doğrulaması tam mantığı nedir? kimlik dışında neler kabul olur yardımcı olursan sevinirim şimdiden çok teşekkürler

Çok fazla işlem yapıyorsan masrafi biraz düşürmek için Usd hesabı açmanı öneririm. Mail at mevcut hesabını kapat, tekrar Usd hesabı aç istersen skrillden hocam.

hesap onaylamasını mutlaka yaptırın. kimlik yerine ehliyet evliyseniz evlilik cuzdanı gecer sadece. hesap onaylaması ile ilgili de faydalı postlar var başlıkta.

uluslararası ve kendi çapında katı kurallara sahiptir skrill. bir çeşit sanal bankacılık hizmeti verdiğinden hesap onayını mutlaka isterler.

Ben de Skrill'i Euro olarak açmıştım,bu sayfadaki mail adresim ile kaydolmuştum.Hiç kart eklemedim Skrill'e.Dolar daha iyiyse kapatayım o zaman Skrill'i çünkü Payoneer'in yakın zamanda geleceğine dair umudum bitti bitecek.Yeni Skrill açtığımda bu sayfadaki mailim olmayacak,bir sorun çıkar mı?
mzanka
Posts410
Member Since17 Mar 2019
Last Visit20 Aug 2021
Likes Given984
Likes Received660/339

#78 by Danapinarli » Sun Oct 06, 2019 11:21

payonerden banka hesabınıza euro çekemezsiniz.tl olarak çeker payoneerin kuru neyse onu çevirir geçecek tlyide size gösterir sonra onaylarsınız.
Danapinarli
Posts3
Member Since4 Jul 2019
Last Visit20 Nov 2019
Likes Given0
Likes Received1/1

#79 by Cdagli » Sun Oct 06, 2019 12:46

Skrillden transferwisea aktarım yapsak?
Cdagli
Posts169
Member Since13 Feb 2019
Last Visit15 Apr 2021
Likes Given26
Likes Received164/93

#80 by Suber16 » Sun Oct 06, 2019 16:26

Ben daha once yaptim ama skrill standart 5.5euro kesecek ordanda bankaya atarken kesiyor ama payonerde kesinti yok en azindan Cdagli.
Suber16
Posts146
Member Since17 Oct 2018
Last Visit17 Oct 2019
Likes Given32
Likes Received35/29
Return to 'Turkish' Forum     Return to the forums index
All times displayed are PST - Server Time: Oct 1, 2023 22:06:28 PST