Please wait...
HomeForumInternationalTurkishSKRİLL Bakiyesini PAYONEER'e Aktarma
Topic Rating:

Jump to
ySense Customer Care CornerySense Knowledge CenterMembers LoungeYour StatsSuccess StoriesPayment ProofsMember IntroductionGeneral TalkForo en EspañolCharla GeneralSoporte General y PagosInternationalPortugueseItalianFrenchGermanHindiUrduFilipinoIndonesianArabicRomanianTurkishRussianBulgarianHungarianPolishEx-Yugoslavia
SKRİLL Bakiyesini PAYONEER'e Aktarma

Locked

#1 by FIRAT7 » Tue Sep 24, 2019 07:50

İlk olarak , Payoneer'de banka bilgilerine ihtiyacımız olacak. Buraya nasıl erişeceğiz derseniz, , Payoneer anasayfada Global Payment Service sekmesinden ulaşıyoruz.

Alıcı hesaplar altında adımıza açılmış fakat işletim hakkı Payoneerde olan USD-Sterlin ve Euro hesaplarını bulabiliriz. Bize lazım olan EURO hesabı.

Euro hesabına tıklıyoruz. Resimde görüldüğü üzere hesaba ait İBAN-SWİFT kodu ve Banka adına ulaşabiliyoruz. Ya bunları bir yere not alırsınız yada sayfa açık kalır, ki bu bilgileri Skrill e girmemiz gerekiyor.

Skrill hesabına geçiyoruz.. PARA ÇEK sekmesine tıklıyoruz. Buradan Banka Hesabı Ekle butonuna tıklıyoruz ve karşımıza bir form çıkıyor.

Ülke seçeneğini Almanya(Germany) olarak seçiyoruz.
Almanya’yı seçtiğimizde iki form seçeneği çıkıyor karşımıza. Swift alanına Payoneer’deki EUR hesabı altında BIC değerinin karşılığını yazmamız gerekiyor. Wirecard Bank’ın Swift kodu WIREDEMM. IBAN değeri için de BIC’ın altındaki IBAN numarasını yazarak hesap ekleme işlemini tamamlıyoruz.

Skill hesabımız USD ise minimum 56 USD bulunması gerekiyor. Skrill parayı euro olarak gönderecektir. Ancak gonderim ücreti USD hesaplarda 6.10 Usd euro hesaplarda 5 Euro'dur.

Sabah 11 e kadar skrillden yaptığımız çekimler büyük olasılıkla aynı gün akşam Payoneer hesabımıza geçmiş oluyor.

Payoneer'den bankaya çekimlerde bakiyenin minimum 50 Usd yada 40 Euro olması gerekiyor. O yüzden fazla masraf vermemek adına transferlerinizi Skrill'de minimum 45 Euro Yada 56 Usd bakiyeniz varsa yapınız.

Sorusu olan varsa yanıtlayabilirim.

Umarım anlaşılır olmuştur.
Last edited by FIRAT7 » Tue Sep 24, 2019 07:57 » edited 2 times in total
FIRAT7
Posts2,911
Member Since21 Dec 2015
Last Visit8 Feb 2020
Likes Given466
Likes Received958/689

#2 by Bilgehanmiray » Tue Sep 24, 2019 08:22

Cok tesekurler verdınjz bılgı ıcın para gelınce hemen yapıcam sjrıl hesabım usb tanımlı benımde
Bilgehanmiray
Posts33
Member Since5 May 2019
Last Visit14 Jan 2020
Likes Given5
Likes Received9/9

#3 by Bilgehanmiray » Tue Sep 24, 2019 08:32

Alman ya secenegı yok ulkelerde nasıl yapıcaz
Bilgehanmiray
Posts33
Member Since5 May 2019
Last Visit14 Jan 2020
Likes Given5
Likes Received9/9

#4 by deepcrypto » Tue Sep 24, 2019 09:40

FIRAT7 Süper olmuş emeğine sağlık :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap:
deepcrypto
Posts190
Member Since5 Jan 2016
Last Visit20 Nov 2023
Likes Given2
Likes Received71/54

#5 by alfabeta » Tue Sep 24, 2019 10:26

resimli anlatım olsa iyi olurdu :) ahahaha
alfabeta
Posts47
Member Since13 Jun 2018
Last Visit14 Jan 2021
Likes Given0
Likes Received10/9

#6 by Bilgehanmiray » Tue Sep 24, 2019 11:33

Parayı cekım ıslemınde pın ıstıyo neyın pınını acaba bılen vadmı skrılın kartınkını girdim kabul etmıylutfen cevap o
Bilgehanmiray
Posts33
Member Since5 May 2019
Last Visit14 Jan 2020
Likes Given5
Likes Received9/9

#7 by FIRAT7 » Tue Sep 24, 2019 11:37

Bilgehanmiray wrote: Parayı cekım ıslemınde pın ıstıyo neyın pınını acaba bılen vadmı skrılın kartınkını girdim kabul etmıylutfen cevap o

pin dediği skrill hesabına girişteki şifreniz olması lazım.

benim otomatik doldurma oldugu için tam anımsamıyorum ama pin dediği şifre.

birde tekrar uyarayım skrill bakiyeniz 56 usd ise transfer yapın. yoksa tekrar 6 dolar masraf ödersiniz.
FIRAT7
Posts2,911
Member Since21 Dec 2015
Last Visit8 Feb 2020
Likes Given466
Likes Received958/689

#8 by moneymakingways » Tue Sep 24, 2019 11:45

Bence herkes bir süre görsün bunu.
moneymakingways
Posts2,132
Member Since20 Sep 2010
Last Visit28 Nov 2023
Likes Given268
Likes Received1,331/716

#9 by alfabeta » Tue Sep 24, 2019 12:52

Bilgehanmiray wrote: Parayı cekım ıslemınde pın ıstıyo neyın pınını acaba bılen vadmı skrılın kartınkını girdim kabul etmıylutfen cevap o

para çekmelerde pin kodu ister ..daha önce yapmış olmalısınız ama hatırlamıyorsunuzdur .
alfabeta
Posts47
Member Since13 Jun 2018
Last Visit14 Jan 2021
Likes Given0
Likes Received10/9

#10 by Suber16 » Tue Sep 24, 2019 17:45

Skrill dolar acip payoneer euro gonderecegiz ordanda bankaya tl olarak gelecek dogru degil mi ? Skrillden gecerken 6 dolar civari kesecek peki euro hesabina gecerken kurdan dolayi bi cevirme olacak mi ? Ve payoner eurodanda tl ye gecerken olacak mi ? Tesekkurler
Suber16
Posts146
Member Since17 Oct 2018
Last Visit17 Oct 2019
Likes Given32
Likes Received35/29

#11 by FIRAT7 » Tue Sep 24, 2019 21:28

Suber16 wrote: Skrill dolar acip payoneer euro gonderecegiz ordanda bankaya tl olarak gelecek dogru degil mi ? Skrillden gecerken 6 dolar civari kesecek peki euro hesabina gecerken kurdan dolayi bi cevirme olacak mi ? Ve payoner eurodanda tl ye gecerken olacak mi ? Tesekkurler

Euro/dolar paritesinde makas , Dolar/TL 'de olduğu gibi çok açık olmadığı için çok uçuk bir kesinti olmuyor skrillde ama oluyor mu evet oluyor.

Payooneer den çekimde para TL olarak yurtiçinden gönderiliyor.aracı banka Aktifbank.
Payoneerin euro kuru bizdekinden 10-12 kuruş kadar daha düşük.Ancak swift ücreti vs gibi bir kesinti banka tarafından kesilmiyor.

Bu yöntem simdilik skrilldeki paraya ulaşmak için en masrafsız yöntem ancak genede 56 dolarda maalesef bir 40 TL gibi bir paranın hic olması sözkonusu.
FIRAT7
Posts2,911
Member Since21 Dec 2015
Last Visit8 Feb 2020
Likes Given466
Likes Received958/689

#12 by filizdemir » Wed Sep 25, 2019 00:57

50 DOLARIM var. Elime toplam kaç Dolar geçer? Yardımcı olabilecek var mı?
filizdemir
Posts188
Member Since28 Jun 2019
Last Visit8 Apr 2020
Likes Given13
Likes Received115/70

#13 by moneymakingways » Wed Sep 25, 2019 01:39

Hesabı kapatmama rağmen, telefon numaram hala kayıtlı gözüküyor ve ilerleyemiyorum maalesef. Konuyla alakalı e-posta attım cevap bekliyorum.
Geçmişte, deposit olayını kendi TR banka hesabımdan yapmıştım. Sorum şu; para çekmek ve almak için farklı banka hesapları tanımlamamıza sistem izin veriyor mu?

TL hesabı açtığımdan mı kaynaklandı bilmiyorum ama banka hesabını felan da değiştirememiştim ben; daha doğrusu yeni hesap ekleme seçeneği çıkmamıştı. Bir de deposit için kredi kartını seçerek buradan aktarım yapabiliyor muyuz?

Malum hesabı tekrar açınca bu seçeneklerin hiçbirini göremiyorum.
moneymakingways
Posts2,132
Member Since20 Sep 2010
Last Visit28 Nov 2023
Likes Given268
Likes Received1,331/716

#14 by FIRAT7 » Wed Sep 25, 2019 03:27

moneymakingways wrote: Hesabı kapatmama rağmen, telefon numaram hala kayıtlı gözüküyor ve ilerleyemiyorum maalesef. Konuyla alakalı e-posta attım cevap bekliyorum.
Geçmişte, deposit olayını kendi TR banka hesabımdan yapmıştım. Sorum şu; para çekmek ve almak için farklı banka hesapları tanımlamamıza sistem izin veriyor mu?

TL hesabı açtığımdan mı kaynaklandı bilmiyorum ama banka hesabını felan da değiştirememiştim ben; daha doğrusu yeni hesap ekleme seçeneği çıkmamıştı. Bir de deposit için kredi kartını seçerek buradan aktarım yapabiliyor muyuz?

Çekimler için birden fazla banka hesabi ekleniyor.Yatırım için bu opsiyon var mi ben bilmiyorum tecrübe etmediğinden.

En son benim bildiğim kredi kartı ile de yatırım opsiyonunu durdurmuşlardı.daha da ilerisi Tr içinden bir başka skrill müşterisine para transferi dahi yoktu.

Maalesef çok kısıtlı kullanılıyor skrill Tr de.
FIRAT7
Posts2,911
Member Since21 Dec 2015
Last Visit8 Feb 2020
Likes Given466
Likes Received958/689

#15 by FIRAT7 » Wed Sep 25, 2019 03:28

filizdemir wrote: 50 DOLARIM var. Elime toplam kaç Dolar geçer? Yardımcı olabilecek var mı?

56 dolar yapmanız lazim payoneere atıp banka hesabınıza çekebilmemiz için.

Skrillden direk banka hesabına çekimi sakin denemeyin.
FIRAT7
Posts2,911
Member Since21 Dec 2015
Last Visit8 Feb 2020
Likes Given466
Likes Received958/689

#16 by moneymakingways » Wed Sep 25, 2019 05:43

FIRAT7 wrote:
moneymakingways wrote: Hesabı kapatmama rağmen, telefon numaram hala kayıtlı gözüküyor ve ilerleyemiyorum maalesef. Konuyla alakalı e-posta attım cevap bekliyorum.

Çekimler için birden fazla banka hesabi ekleniyor.Yatırım için bu opsiyon var mi ben bilmiyorum tecrübe etmediğinden.

En son benim bildiğim kredi kartı ile de yatırım opsiyonunu durdurmuşlardı.daha da ilerisi Tr içinden bir başka skrill müşterisine para transferi dahi yoktu.

Peki nasıl deposit yapacağız?
Az önce mastercard denedim kabul etmedi.

Banka transferinde "Cash deposits cannot be accepted due to money laundering regulations. You will be charged for any banking and administrative costs associated with returning third party or cash deposits." bu ibare var.

Herhangi bir skrill hesabından para gelse kabul ediyorlar mı aceba?
moneymakingways
Posts2,132
Member Since20 Sep 2010
Last Visit28 Nov 2023
Likes Given268
Likes Received1,331/716

#17 by FIRAT7 » Wed Sep 25, 2019 06:46

moneymakingways wrote:
FIRAT7 wrote:

Banka transferinde "Cash deposits cannot be accepted due to money laundering regulations. You will be charged for any banking and administrative costs associated with returning third party or cash deposits." bu ibare var.

Dedim ya benim bildiğim Tr içinde ikamet eden iki hesap arasına transfer yoktu en son.ama yurtdisinda yasayan birinnin skrill hesabına para transferi oluyor.

Dilersen deneyelim.benim mail olacaktı sende. Skrill mailini gönder ben sana bir 5 usd yollayayim.

Deneme yanilmayla oluyor bazı şeyleri netleştirmek maalesef.
FIRAT7
Posts2,911
Member Since21 Dec 2015
Last Visit8 Feb 2020
Likes Given466
Likes Received958/689

#18 by juzziesmith » Wed Sep 25, 2019 06:53

FIRAT7 wrote: İlk olarak , Payoneer'de banka bilgilerine ihtiyacımız olacak. Buraya nasıl erişeceğiz derseniz, , Payoneer anasayfada Global Payment Service sekmesinden ulaşıyoruz.

Alıcı hesaplar altında adımıza açılmış fakat işletim hakkı Payoneerde olan USD-Sterlin ve Euro hesaplarını bulabiliriz. Bize lazım olan EURO hesabı.

Euro hesabına tıklıyoruz. Resimde görüldüğü üzere hesaba ait İBAN-SWİFT kodu ve Banka adına ulaşabiliyoruz. Ya bunları bir yere not alırsınız yada sayfa açık kalır, ki bu bilgileri Skrill e girmemiz gerekiyor.

Skrill hesabına geçiyoruz.. PARA ÇEK sekmesine tıklıyoruz. Buradan Banka Hesabı Ekle butonuna tıklıyoruz ve karşımıza bir form çıkıyor.

Almanya’yı seçtiğimizde iki form seçeneği çıkıyor karşımıza. Swift alanına Payoneer’deki EUR hesabı altında BIC değerinin karşılığını yazmamız gerekiyor. Wirecard Bank’ın Swift kodu WIREDEMM. IBAN değeri için de BIC’ın altındaki IBAN numarasını yazarak hesap ekleme işlemini tamamlıyoruz.

Skill hesabımız USD ise minimum 56 USD bulunması gerekiyor. Skrill parayı euro olarak gönderecektir. Ancak gonderim ücreti USD hesaplarda 6.10 Usd euro hesaplarda 5 Euro'dur.

Sabah 11 e kadar skrillden yaptığımız çekimler büyük olasılıkla aynı gün akşam Payoneer hesabımıza geçmiş oluyor.

Payoneer'den bankaya çekimlerde bakiyenin minimum 50 Usd yada 40 Euro olması gerekiyor. O yüzden fazla masraf vermemek adına transferlerinizi Skrill'de minimum 45 Euro Yada 56 Usd bakiyeniz varsa yapınız.

Please help. I did everything but i dont know which pin is asking for 6 digits ???

Lütfen bana yardım et. Her şeyi yaptım ama ne rakam 6 rakam için soruyor bilmiyorum ???
juzziesmith
Posts113
Member Since26 Apr 2017
Last Visit27 May 2020
Likes Given594
Likes Received365/110

#19 by moneymakingways » Wed Sep 25, 2019 07:08

FIRAT7 wrote:
moneymakingways wrote:
FIRAT7 wrote:

Dedim ya benim bildiğim Tr içinde ikamet eden iki hesap arasına transfer yoktu en son.ama yurtdisinda yasayan birinnin skrill hesabına para transferi oluyor.

Dilersen deneyelim.benim mail olacaktı sende. Skrill mailini gönder ben sana bir 5 usd yollayayim.

Deneme yanilmayla oluyor bazı şeyleri netleştirmek maalesef.

Teşekkür ederim.
Önce bir Skrill'den konuyla alakalı geri dönüş alayım ondan sonra deneriz. Ama ben de sizin bildiğiniz gibi biliyorum TR kullanıcıları birbirlerine transfer yapamıyorlardı sanırım.
Neyse, net bir şekilde sordum adamlara; TR kullanıcısı hesap onayı sürecini başlatmak için hesabına nasıl deposit yapacak diye. Bakalım ne yazacaklar.
Buradan bilgilendireceğim.
moneymakingways
Posts2,132
Member Since20 Sep 2010
Last Visit28 Nov 2023
Likes Given268
Likes Received1,331/716

#20 by FIRAT7 » Wed Sep 25, 2019 11:11

juzziesmith wrote:
FIRAT7 wrote: İlk olarak , Payoneer'de banka bilgilerine ihtiyacımız olacak. Buraya nasıl erişeceğiz derseniz, , Payoneer anasayfada Global Payment Service sekmesinden ulaşıyoruz.

Please help. I did everything but i dont know which pin is asking for 6 digits ???

Lütfen bana yardım et. Her şeyi yaptım ama ne rakam 6 rakam için soruyor bilmiyorum ???

how do i know your pin code buddy.
you have to ask skrill.
FIRAT7
Posts2,911
Member Since21 Dec 2015
Last Visit8 Feb 2020
Likes Given466
Likes Received958/689
Return to 'Turkish' Forum     Return to the forums index
All times displayed are PST - Server Time: Nov 30, 2023 22:31:14 PST