Bilgehanmiray wrote:Parayı cekım ıslemınde pın ıstıyo neyın pınını acaba bılen vadmı skrılın kartınkını girdim kabul etmıylutfen cevap o
Posts | 2,132 |
Member Since | 20 Sep 2010 |
Last Visit | 28 Nov 2023 |
Likes Given | 268 |
Likes Received | 1,331/716 |
Suber16 wrote:Skrill dolar acip payoneer euro gonderecegiz ordanda bankaya tl olarak gelecek dogru degil mi ? Skrillden gecerken 6 dolar civari kesecek peki euro hesabina gecerken kurdan dolayi bi cevirme olacak mi ? Ve payoner eurodanda tl ye gecerken olacak mi ? Tesekkurler
Posts | 2,132 |
Likes Given | 268 |
moneymakingways wrote:Hesabı kapatmama rağmen, telefon numaram hala kayıtlı gözüküyor ve ilerleyemiyorum maalesef. Konuyla alakalı e-posta attım cevap bekliyorum.
Geçmişte, deposit olayını kendi TR banka hesabımdan yapmıştım. Sorum şu; para çekmek ve almak için farklı banka hesapları tanımlamamıza sistem izin veriyor mu?
TL hesabı açtığımdan mı kaynaklandı bilmiyorum ama banka hesabını felan da değiştirememiştim ben; daha doğrusu yeni hesap ekleme seçeneği çıkmamıştı. Bir de deposit için kredi kartını seçerek buradan aktarım yapabiliyor muyuz?
Malum hesabı tekrar açınca bu seçeneklerin hiçbirini göremiyorum.
FIRAT7 wrote:moneymakingways wrote:Hesabı kapatmama rağmen, telefon numaram hala kayıtlı gözüküyor ve ilerleyemiyorum maalesef. Konuyla alakalı e-posta attım cevap bekliyorum.
Geçmişte, deposit olayını kendi TR banka hesabımdan yapmıştım. Sorum şu; para çekmek ve almak için farklı banka hesapları tanımlamamıza sistem izin veriyor mu?
TL hesabı açtığımdan mı kaynaklandı bilmiyorum ama banka hesabını felan da değiştirememiştim ben; daha doğrusu yeni hesap ekleme seçeneği çıkmamıştı. Bir de deposit için kredi kartını seçerek buradan aktarım yapabiliyor muyuz?
Çekimler için birden fazla banka hesabi ekleniyor.Yatırım için bu opsiyon var mi ben bilmiyorum tecrübe etmediğinden.
En son benim bildiğim kredi kartı ile de yatırım opsiyonunu durdurmuşlardı.daha da ilerisi Tr içinden bir başka skrill müşterisine para transferi dahi yoktu.
Maalesef çok kısıtlı kullanılıyor skrill Tr de.
Posts | 2,132 |
Likes Given | 268 |
moneymakingways wrote:FIRAT7 wrote:moneymakingways wrote:Hesabı kapatmama rağmen, telefon numaram hala kayıtlı gözüküyor ve ilerleyemiyorum maalesef. Konuyla alakalı e-posta attım cevap bekliyorum.
Çekimler için birden fazla banka hesabi ekleniyor.Yatırım için bu opsiyon var mi ben bilmiyorum tecrübe etmediğinden.
En son benim bildiğim kredi kartı ile de yatırım opsiyonunu durdurmuşlardı.daha da ilerisi Tr içinden bir başka skrill müşterisine para transferi dahi yoktu.
Peki nasıl deposit yapacağız?
Az önce mastercard denedim kabul etmedi.
Banka transferinde "Cash deposits cannot be accepted due to money laundering regulations. You will be charged for any banking and administrative costs associated with returning third party or cash deposits." bu ibare var.
Herhangi bir skrill hesabından para gelse kabul ediyorlar mı aceba?
FIRAT7 wrote:İlk olarak , Payoneer'de banka bilgilerine ihtiyacımız olacak. Buraya nasıl erişeceğiz derseniz, , Payoneer anasayfada Global Payment Service sekmesinden ulaşıyoruz.
Alıcı hesaplar altında adımıza açılmış fakat işletim hakkı Payoneerde olan USD-Sterlin ve Euro hesaplarını bulabiliriz. Bize lazım olan EURO hesabı.
Euro hesabına tıklıyoruz. Resimde görüldüğü üzere hesaba ait İBAN-SWİFT kodu ve Banka adına ulaşabiliyoruz. Ya bunları bir yere not alırsınız yada sayfa açık kalır, ki bu bilgileri Skrill e girmemiz gerekiyor.
Skrill hesabına geçiyoruz.. PARA ÇEK sekmesine tıklıyoruz. Buradan Banka Hesabı Ekle butonuna tıklıyoruz ve karşımıza bir form çıkıyor.
Ülke seçeneğini Almanya(Germany) olarak seçiyoruz.
Almanya’yı seçtiğimizde iki form seçeneği çıkıyor karşımıza. Swift alanına Payoneer’deki EUR hesabı altında BIC değerinin karşılığını yazmamız gerekiyor. Wirecard Bank’ın Swift kodu WIREDEMM. IBAN değeri için de BIC’ın altındaki IBAN numarasını yazarak hesap ekleme işlemini tamamlıyoruz.
Skill hesabımız USD ise minimum 56 USD bulunması gerekiyor. Skrill parayı euro olarak gönderecektir. Ancak gonderim ücreti USD hesaplarda 6.10 Usd euro hesaplarda 5 Euro'dur.
Sabah 11 e kadar skrillden yaptığımız çekimler büyük olasılıkla aynı gün akşam Payoneer hesabımıza geçmiş oluyor.
Payoneer'den bankaya çekimlerde bakiyenin minimum 50 Usd yada 40 Euro olması gerekiyor. O yüzden fazla masraf vermemek adına transferlerinizi Skrill'de minimum 45 Euro Yada 56 Usd bakiyeniz varsa yapınız.
Sorusu olan varsa yanıtlayabilirim.
Umarım anlaşılır olmuştur.
FIRAT7 wrote:moneymakingways wrote:FIRAT7 wrote:moneymakingways wrote:Hesabı kapatmama rağmen, telefon numaram hala kayıtlı gözüküyor ve ilerleyemiyorum maalesef. Konuyla alakalı e-posta attım cevap bekliyorum.
Peki nasıl deposit yapacağız?
Az önce mastercard denedim kabul etmedi.
Banka transferinde "Cash deposits cannot be accepted due to money laundering regulations. You will be charged for any banking and administrative costs associated with returning third party or cash deposits." bu ibare var.
Herhangi bir skrill hesabından para gelse kabul ediyorlar mı aceba?
Dedim ya benim bildiğim Tr içinde ikamet eden iki hesap arasına transfer yoktu en son.ama yurtdisinda yasayan birinnin skrill hesabına para transferi oluyor.
Dilersen deneyelim.benim mail olacaktı sende. Skrill mailini gönder ben sana bir 5 usd yollayayim.
Deneme yanilmayla oluyor bazı şeyleri netleştirmek maalesef.
Posts | 2,132 |
Likes Given | 268 |
juzziesmith wrote:FIRAT7 wrote:İlk olarak , Payoneer'de banka bilgilerine ihtiyacımız olacak. Buraya nasıl erişeceğiz derseniz, , Payoneer anasayfada Global Payment Service sekmesinden ulaşıyoruz.
Alıcı hesaplar altında adımıza açılmış fakat işletim hakkı Payoneerde olan USD-Sterlin ve Euro hesaplarını bulabiliriz. Bize lazım olan EURO hesabı.
Euro hesabına tıklıyoruz. Resimde görüldüğü üzere hesaba ait İBAN-SWİFT kodu ve Banka adına ulaşabiliyoruz. Ya bunları bir yere not alırsınız yada sayfa açık kalır, ki bu bilgileri Skrill e girmemiz gerekiyor.
Skrill hesabına geçiyoruz.. PARA ÇEK sekmesine tıklıyoruz. Buradan Banka Hesabı Ekle butonuna tıklıyoruz ve karşımıza bir form çıkıyor.
Ülke seçeneğini Almanya(Germany) olarak seçiyoruz.
Almanya’yı seçtiğimizde iki form seçeneği çıkıyor karşımıza. Swift alanına Payoneer’deki EUR hesabı altında BIC değerinin karşılığını yazmamız gerekiyor. Wirecard Bank’ın Swift kodu WIREDEMM. IBAN değeri için de BIC’ın altındaki IBAN numarasını yazarak hesap ekleme işlemini tamamlıyoruz.
Skill hesabımız USD ise minimum 56 USD bulunması gerekiyor. Skrill parayı euro olarak gönderecektir. Ancak gonderim ücreti USD hesaplarda 6.10 Usd euro hesaplarda 5 Euro'dur.
Sabah 11 e kadar skrillden yaptığımız çekimler büyük olasılıkla aynı gün akşam Payoneer hesabımıza geçmiş oluyor.
Payoneer'den bankaya çekimlerde bakiyenin minimum 50 Usd yada 40 Euro olması gerekiyor. O yüzden fazla masraf vermemek adına transferlerinizi Skrill'de minimum 45 Euro Yada 56 Usd bakiyeniz varsa yapınız.
Sorusu olan varsa yanıtlayabilirim.
Umarım anlaşılır olmuştur.
Please help. I did everything but i dont know which pin is asking for 6 digits ???
Lütfen bana yardım et. Her şeyi yaptım ama ne rakam 6 rakam için soruyor bilmiyorum ???