Posts | 1,494 |
Member Since | 31 Jul 2016 |
Last Visit | 12 Mar 2021 |
Likes Given | 3,013 |
Likes Received | 3,751/1,403 |
ivsche88 wrote:Ne rade ankete još uvijek,ispuniš sve i ne dobiješ isplati,a oni traže kao dokaz zadnju stranicu ankete,kako da ja znam da unaprijed mi neće prihvatit i isplatiti za anketu i da je zadnja stranica. Užas,dok ne poprave ne mislim nikakve ankete ispunjavati
Posts | 1,494 |
Likes Given | 3,013 |
Posts | 1,494 |
Likes Given | 3,013 |
RichKoko wrote:šta je ovo ljudi,ako itko zna,več 5-6 puta od danas mi otvara duplikate ovako... Screenshot by Lightshot ,refresh ugl.vrati na staro,ali nikad prije se to događalo nije.
dolje u l.kutu se vidi sve,ali kako-e to je moje pitanje i čuđenje,totalno zbunjujuče..nadam se da neće i duplikate sjeb+++ kao što su cloth.
edit,
evo upravo mi se isto desilo i na 1436699 Document Recognition And Translations (Cf Redesign)
kikimax wrote:velezovac87 wrote:Clothing "kao popravljen", izbačen sa 40 posto na testu, na jobu koji niakd nisam radio ispod 99 posto
Kakav shit
Isto 40%,mini skirt,necklace,long coat.....sve stare što su i bile,nešto su promenili.
RichKoko wrote:ivsche88 wrote:Ne rade ankete još uvijek,ispuniš sve i ne dobiješ isplati,a oni traže kao dokaz zadnju stranicu ankete,kako da ja znam da unaprijed mi neće prihvatit i isplatiti za anketu i da je zadnja stranica. Užas,dok ne poprave ne mislim nikakve ankete ispunjavati
pošalji tiket i isplatit će ti ga,ispuni što imaš i SS koji imaš,i ja sam poslao za ovu cint anketu za 0,45 sa svim SS-ovima,kad meni isplate i vide da je anketa zaista završena- i tebi će,kroz koji dan,do sada su mi svaku isplatili.
...a možeš i iz povijesti izvuč zadnju stranu i refrešati ju-onda će ti izači da je anketa več ispunjena uspješno.
Posts | 1,494 |
Likes Given | 3,013 |
RichKoko wrote:ivsche88 wrote:Ne rade ankete još uvijek,ispuniš sve i ne dobiješ isplati,a oni traže kao dokaz zadnju stranicu ankete,kako da ja znam da unaprijed mi neće prihvatit i isplatiti za anketu i da je zadnja stranica. Užas,dok ne poprave ne mislim nikakve ankete ispunjavati
pošalji tiket i isplatit će ti ga,ispuni što imaš i SS koji imaš,i ja sam poslao za ovu cint anketu za 0,45 sa svim SS-ovima,kad meni isplate i vide da je anketa zaista završena- i tebi će,kroz koji dan,do sada su mi svaku isplatili.
...a možeš i iz povijesti izvuč zadnju stranu i refrešati ju-onda će ti izači da je anketa več ispunjena uspješno.
Posts | 1,494 |
Likes Given | 3,013 |