Nove informacije:
- pitanje u vezi odgovora na tikete sa porukom na ekranu - 10 dana
* Praksa im je da odgovaraju u roku od 24h i da resavaju problem u roku od 48h
- u vezi toga da fale neke informacije na nalozima
* rade i dalje na tome i kazu da imaju milione podataka da ubace i treba im malo vremena
- u vezi referala gde se ne vide svi
* ubacili su prvu turu samo inicijalno kako bi mogli da odmah vrate forum i naloge sto pre da budu operativni, dodaju sukcesivno redom i ostale
- IP adrese Crne Gore (I dodatno nalog
juzziesmith)
* proveravaju redom da li su IP adrese Crne Gore blokirane i da li postoji problem oko toga; dodatno
juzziesmith, potvrdio mi je Admin da tvoj nalog vidi u svom sistemu kao aktivan, cekam da javne sta se desava u vezi njega i Crne Gore, pa cu da javim, ili da nam se ti ovde javis sto bi znacilo da je sve ok.
- u vezi referalskih linkova na vasim nalozima
* dodeljuju redom svima nove, medjutim i stari jos uvek ponegde rade na nekim nalozima, ali zamolili su da se koriste iskljucivo novi
- u vezi iznosa na sajtu
* nisam sigurna da li sam dobro razumela, odgovor je da rade update 1x/dan, ali nemojte da me drzite za rec, bilo je nekoliko razlicitih pitanja u vezi iznosa/cifara/novca/bonusa, pa ne znam na sta se tacno odnosi
- u vezi isplata
* prva 'tura' (batch) isplata koje su zatrazene 01.08. je krenula danas
* ukoliko ste zatrazili isplatu 31.07., to je vec isplaceno prosle nedelje
* dobili su poruke o bug-ovima u vezi nekih Payoneer isplata i probace da ih ponovo posalju na vase Payoneer naloge; ako to ne uspe, vratice ih na vas Balance na vasem nalogu
- u vezi Anketa
* dobili su prijave da neke simlicio Ankete nisu isplacene i to su resili
- u vezi svih opcija (features) koje su bile na sajtu
* za neke nisu sigurni koliko bi i da li bi bile korisne i nece ih vracati, ukoliko mi ne trazimo da budu vracene
- u vezi 4 decimale u iznosima/novcu $ 0.00
00
* oni to registruju i imaju u svojoj bazi/sistemu, a prikazuju zaokruzeno 1x/dan na nalozima clanova
(Na primer, dnevni iznosi zbirno mogu biti veci nego mesecni, jer oni zakruzuju, kako dnevni iznos tako i mesecni, ali sve prate i bice isplaceno kao da se i vidi na nalozima delovi centa.)
- u vezi chat-a
* trenutno se dogovaramo oko prednosti, mana i zloupotreba
Molba za sve clanove da aktivno pisete sta da prenesem kako bismo mogli da zajedno sa njima sto pre 'opravimo' sve da bude funkcionalno.

Takodje molba da napisete svaki problem/bug koji imate na nalogu.
Koliko vidim do sada, skroz su ok po meni, cim im nije bio problem da pogledaju jedan jedini nalog specificno, a ima nekoliko miliona naloga i dodatno neprebrojivo mnogo kodova i delova informacija koje treba da unesu. Mozda nisam u pravu, ali meni je ovo jako znacajno kao pristup.
I odmah su reagovali da provere IP za celu Crnu Goru i naglasili da odmah prijavimo ako neka zemlja ima ma kakav problem.