ankettasksever wrote:personaly surveytime da anket var ben giriş yapamadım. sizde kontrol edin.
anasayfaya gelmesini beklemek daha cazip geldi

IYI_ wrote:az önce cint 0.40 anket geldi açtığımda bu sayfaya cep telefonundan yeniden bağlanın dedi bende aynı url cep telefonunda açtım ve anketi bitirdim sonunda anketi tamamladığınız için teşekkürler dedi clxisense sayfasına yönlendirmedi ve ücretini ödemedi aynı anket gelen varsa dikkat etsin cep tlefonuyla giriş yapın
LolaBunny89 wrote:IYI_ wrote:az önce cint 0.40 anket geldi açtığımda bu sayfaya cep telefonundan yeniden bağlanın dedi bende aynı url cep telefonunda açtım ve anketi bitirdim sonunda anketi tamamladığınız için teşekkürler dedi clxisense sayfasına yönlendirmedi ve ücretini ödemedi aynı anket gelen varsa dikkat etsin cep tlefonuyla giriş yapın
aynen dediğin gibi oldu, cep tel.den giriş yaptım, sonuna kadar yaptırdı en sonda da clixsense e yönlendirmedi ve ödeme de yapmadı. bıktım ticket at et offf.
inuscuk wrote:TRSENE wrote:1,83 lük anket geldi daha saniyesidne kota dolu anlamadım herkes pusudamı bekliyor.Şuana kadar hiç böyle yüksek anket tamamlayamadım kota yüzünden
Telefondan girdim menu kismini actim anketler kisminda 1 yaziyodu girdim yok muhtemelen o anket