Please wait...
HomeForumInternationalTurkishANKETLER
Topic Rating:

Jump to
ySense Customer Care CornerySense Knowledge CenterMembers LoungeYour StatsSuccess StoriesPayment ProofsMember IntroductionGeneral TalkForo en EspañolCharla GeneralSoporte General y PagosInternationalPortugueseItalianFrenchGermanHindiUrduFilipinoIndonesianArabicRomanianTurkishRussianBulgarianHungarianPolishEx-Yugoslavia
ANKETLER

#9021 by gisil » Fri May 08, 2020 05:59

evet ama herkesin kendi tercihi bu. bir de şu var; site forumda takılan 15-20 kişiden ibaret değil. belki 10 bin aktif üye vardır. onlara engel olunabilecek mi? fikrimizi söyleyebiliriz tabii ama herkes uygulamak zorunda değil. bunun önüne geçilebilmesi, yönetimle iletişime geçilmeden imkansız. burada birbirimizi kırarak bir yere varabileceğimizi sanmıyorum.
gisil
Posts719
Member Since3 Jul 2019
Last Visit12 May 2023
Likes Given306
Likes Received571/362

#9022 by cgulsoyhan » Fri May 08, 2020 06:03

gisil wrote: evet ama herkesin kendi tercihi bu. bir de şu var; site forumda takılan 15-20 kişiden ibaret değil. belki 10 bin aktif üye vardır. onlara engel olunabilecek mi? fikrimizi söyleyebiliriz tabii ama herkes uygulamak zorunda değil. bunun önüne geçilebilmesi, yönetimle iletişime geçilmeden imkansız. burada birbirimizi kırarak bir yere varabileceğimizi sanmıyorum.

aynı fikirdeyim burada hepimiz yetişkiniz seviye ve saygı çerçevesinde görüş alişverişinde bulunmak için buradayız ayrıca iş beğenmeyen az bulan yapmaz bu kadar basit.
cgulsoyhan
Posts26
Member Since13 Apr 2020
Last Visit7 Nov 2022
Likes Given17
Likes Received25/16

#9023 by squirrel1483 » Fri May 08, 2020 06:05

cgulsoyhan wrote: ayıp şu konuşulanlar burada bir görev sitesi var beğenmeyen yapmaz akıl veren stres tırmandıran terbiyesiz kişileri çekemem zeka derken %50 hesap kitap ... ondan bahsetmiştim, faydaya gelince kimse sizden öyle bir beklenti içinde değil iki kat mantığını da sizden başka düşünen yok değilmi :) bence yazmayın artık daha fazla kalitesiz yazışmalar olmasın

aynen daha fazla cevap yazarak kaliteyi düşürme :) ben üslübum için sitedekilerden özür dilerim ama senden değil çünkü inanılmaz bir çirkeflikle cevap verdin. madem herkes ben gibi düşünüyor muhalefetede gerek yok o zaman sende bana hak vermişsin aslına bakarsan ama birlik olmamız çok zor ve evet anlıyorum nakit ihtiyacı herkeste var benimde olmasa zaten burada ki az buçuk para için burada olmazdım tasarruf yapıp daha fazla para biriktiredebilirdim. yani sitedekileri anlıyorum çünkü bende aynı durumdayım farkımız yok :)
squirrel1483
Posts114
Member Since3 Jan 2019
Last Visit3 Feb 2023
Likes Given14
Likes Received89/59

#9024 by karbonatfurkan » Fri May 08, 2020 06:09

cgulsoyhan wrote:
gisil wrote: evet ama herkesin kendi tercihi bu. bir de şu var; site forumda takılan 15-20 kişiden ibaret değil. belki 10 bin aktif üye vardır. onlara engel olunabilecek mi? fikrimizi söyleyebiliriz tabii ama herkes uygulamak zorunda değil. bunun önüne geçilebilmesi, yönetimle iletişime geçilmeden imkansız. burada birbirimizi kırarak bir yere varabileceğimizi sanmıyorum.

aynı fikirdeyim burada hepimiz yetişkiniz seviye ve saygı çerçevesinde görüş alişverişinde bulunmak için buradayız ayrıca iş beğenmeyen az bulan yapmaz bu kadar basit.

Cangül kardeşim +1
karbonatfurkan
Posts163
Member Since6 Apr 2020
Last Visit20 May 2020
Likes Given13
Likes Received90/62

#9025 by cgulsoyhan » Fri May 08, 2020 06:12

neyseki forumda bir çok kişi var önce '' açgözlülük ''sonra senin gibiler'' sizin kaleminizden çıkmış tahrik edici sözler ne üzücü hiç tanımadığınız birine böyle hitabetmeniz yazık!!!!ben size halen seviyeliyim bilmem farkettinizmi?
herkes sizin gibi düşünüyor kafasına nasıl girdiniz önce biraz anlamaya çalışın kendinizi?ben sözümün arkasındayım iş varsa yaparım eylemi burada yapmamam site kuralları vardır uyarsan yürürsün uymazsan gidersin bu kadar basit.
özüre gelince çirkeflik lafı zaten herşeyi açıklıyor kalitenız ortada özüre gerek yok.
Last edited by cgulsoyhan » Fri May 08, 2020 06:16 » edited 1 time in total
cgulsoyhan
Posts26
Member Since13 Apr 2020
Last Visit7 Nov 2022
Likes Given17
Likes Received25/16

#9026 by squirrel1483 » Fri May 08, 2020 06:16

cgulsoyhan wrote: neyseki forumda bir çok kişi var önce '' açgözlülük ''sonra senin gibiler'' sizin kaleminizden çıkmış tahrik edici sözler ne üzücü hiç tanımadığınız birine böyle hitabetmeniz yazık!!!!ben size halen seviyeliyim bilmem farkettinizmi?
herkes sizin gibi düşünüyor kafasına nasıl girdiniz ama biraz anlamaya alışın kendinizi?ben sözümün arkasındayım iş varsa yaparım eylemi burada yapmamam site kuralları vardır uyarsan yürürsün uymazsan gidersin bu kadar basit.
özüre gelince çirkeflik lafı zaten herşeyi acıklıyor kalitenız ortada özüre gerek yok.

aynen forumda herkesin başkalarınıda düşünmesini istediğim için özür dilerim çok büyük ayıp ettim :clap: sen sadece kendimi düşünmeye ısrarcıyım diyorsan ve sana katılanlar varsa birşey diyemem zaten konu gereksi uzadı kapatalım kimin kaliteli insan olduğu da belli önceki yazdığın cevaplardan :) sitede kimin kalıp gideceğine de sen karar vermiyorsun sanki sahibi sensinde gider beğenmeyen diyor keyfe bak
Last edited by squirrel1483 » Fri May 08, 2020 06:44 » edited 1 time in total
squirrel1483
Posts114
Member Since3 Jan 2019
Last Visit3 Feb 2023
Likes Given14
Likes Received89/59

#9027 by ZardamuS » Fri May 08, 2020 06:43

squirrel1483 wrote:
cgulsoyhan wrote: neyseki forumda bir çok kişi var önce '' açgözlülük ''sonra senin gibiler'' sizin kaleminizden çıkmış tahrik edici sözler ne üzücü hiç tanımadığınız birine böyle hitabetmeniz yazık!!!!ben size halen seviyeliyim bilmem farkettinizmi?
herkes sizin gibi düşünüyor kafasına nasıl girdiniz ama biraz anlamaya alışın kendinizi?ben sözümün arkasındayım iş varsa yaparım eylemi burada yapmamam site kuralları vardır uyarsan yürürsün uymazsan gidersin bu kadar basit.
özüre gelince çirkeflik lafı zaten herşeyi acıklıyor kalitenız ortada özüre gerek yok.

aynen forumda herkesin başkalarınıda düşünmesini istediğim için özür dilerim çok büyük ayıp ettim :clap: sen sadece kendimi düşünmeye ısrarcıyım diyorsan ve sana katılanlar varsa birşey diyemem zaten konu gereksi uzadı kapatalım kimin kaliteli insan olduğu da belli önceki yazdığın cevaplardan :)

pardon bizi düşünmeni isteyenmi oldu ne iş kendin çalıp kendin oynamışsın hem az buçuk para için burdayım diyorsun hemde iş beğenmiyorsun ücreti az anketi açmam diyorsun ayıp üstüne ayıp etmişsin birde bizden destekmi bekliyorsun akılllı ol
ZardamuS
Posts72
Member Since26 Sep 2018
Last Visit20 Sep 2021
Likes Given41
Likes Received46/37
Return to 'Turkish' Forum     Return to the forums index
All times displayed are PST - Server Time: May 31, 2023 23:35:32 PST