mrvtz wrote:erginmehmet1989 wrote:uzun zamandır anket falan yapamıyordum. 37 dolarda takılıp kalmıştım. 52 dolar olmaktan ümidi kesince parayı skrille yolladım. ve bu sabah bingo 3 tane anket görünüyor. tıklamadım bile. bence ysense insanları para almadan çıkmaları için bezdirmeye çalışıyor. başka bir açıklaması yok bunun. yeni başlarken çokça anket veriyor para mikrtarı yükselince bıçak gibi kesiyor. skrillden isterse yüzde seksen kesinti yapsın ne kadar para varsa çekip bir daha bu siteye tövbe edeceğim. ha eğer türkiyedeki sitelerde geçerli hediye çeki olsaydı belki devam ederdim. bu haliyle bu site insanı çileden çıkarır.
Saat başı geçmişi ve çerezleri siliyorum, onunla ilgisi yok.
Payoneer'in kimlik bilgilerimi onaylamasını bekliyorum. Onayın ardından buradaki 57 doların 52sini Payoneer'e atacağım, kalan 5 doları da Skrill'e göndereceğim. Destek ekibine de saydırdım, içimde kalmasın diye. Paramı buradan kurtarınca hesabı kapatacağım. Aylık gelirim ortalama 12-13 dolardı, üstüne çıkardım ama altına inmezdim. Geçen ay bu 6 dolara düştü, önümüzdeki ay daha iyi olur dedim ama daha kötü oldu, bu ay henüz 1 dolar bile değilim. Git diyorlar resmen.
Çok sabrettim, bir ümit bekledim ama yok olmuyor. Anket gelmiyor, gelse bile ödemede error veriyor. Başkası aynı anketten 1-2 dolar alıyor. Benim suçum ne? Tombala çekiyorlar herhalde şuna ödeyelim buna ödemeyelim diye. Ne hikmetse o tombalada ödemeyelim seçeneğinde hep ben çıkıyorum, hay ALLAH neden acaba??? Ne halleri varsa görsünler, paramı kurtardıktan sonra umrumda değiller. Kalanlara iyi kazançlar.
5-6 kişi haricinde sayfadan doğru düzgün para kazanabilen yok. Milletin gözünü boyamak için az sayıda insana para kazandırıp bakın biz kazandırıyoruz, üyelerimiz memnun imajı vermeye çalışıyorlar ama yemezler.
Sayfadaki haksızlıklar artık sabır sınırını aştı, biri yer biri bakar, kıyamet ondan kopar diye boşuna dememişler. Paramı kurtarınca bir daha adını bile anmam burasının.
hepimiz add-on'un chrome mağazasındaki örnek görsellerine tav olup da girdik buraya. 45 tane anket, her biri en az 1 dolar falan. öyle bir dünya yok. ve bu hep böyleydi. clixsense zamanında dahi avrupa'da hatta arabic alfabe kullananlarda 3-4 dolarlık anketleri görüp duyuyorduk. şimdi 50 - 60 cent kazandığımızda iyi diyoruz. resmen hepimizi balıkçının tezgahına bakıp yalanan sokak kedilerine çevirdiler.