karbonatfurkan wrote:Swerdlov wrote:1,285,329,442 Completed 4 May 2020 12:11:09 PST OpinionWorld 48065641 $0.84
markalar anketi. 44 tane markayı değerlendirmeni istiyor, çok bıktırıcı. ve olumsuz seçenekler çok az, nefret ettiğim markaları yeterince gömemedim. şimdi beni kendilerini seviyorum falan zannedecekler
şaka maka bugün 3 oldu. 1 ay böyle gitsin derdimiz tasamız kalmaz ya
La beni attı bu ya PC den mi yaptiniz anketi?
Storyteller wrote:Hiçbir anket bulamıyorum. İnsanların söylediği anket platformlarını da göremiyorum. Sürekli anketlerden geri çeviriliyorum. Üye olalı 1 hafta olmuştur. Neden böyle oluyor? Hiç para kazanamıyorum.
Storyteller wrote:Hiçbir anket bulamıyorum. İnsanların söylediği anket platformlarını da göremiyorum. Sürekli anketlerden geri çeviriliyorum. Üye olalı 1 hafta olmuştur. Neden böyle oluyor? Hiç para kazanamıyorum.
gulnurtayar wrote:1,286,556,578 Completed 5 May 2020 01:06:42 PST 31m CINT 46609381 $1.54 Telefon anketi
Thelastair wrote:gulnurtayar wrote:1,286,556,578 Completed 5 May 2020 01:06:42 PST 31m CINT 46609381 $1.54 Telefon anketi
Sizde sordumu bilmiyorum ama bu taskın başında güneydoğu ve doğuda yaşayıp ve geliri 3-5 bin arası kişileri arıyoruz diye soru soruyor orda yaşamadığım için hayır dedim ve elendim , genel olarak söylüyorum yüksek ücretli anketlere yanlış cevap verip ban yeme riskini almayın üstelik cint'in anketi bu haftada 3 kez falan geliyor bir daha gelen ankette sorduğunda akdenizde yaşıyorum dersiniz ban atabilirler.
Thelastair wrote:gulnurtayar wrote:1,286,556,578 Completed 5 May 2020 01:06:42 PST 31m CINT 46609381 $1.54 Telefon anketi
Sizde sordumu bilmiyorum ama bu taskın başında güneydoğu ve doğuda yaşayıp ve geliri 3-5 bin arası kişileri arıyoruz diye soru soruyor orda yaşamadığım için hayır dedim ve elendim , genel olarak söylüyorum yüksek ücretli anketlere yanlış cevap verip ban yeme riskini almayın üstelik cint'in anketi bu haftada 3 kez falan geliyor bir daha gelen ankette sorduğunda akdenizde yaşıyorum dersiniz ban atabilirler.
muguet00 wrote:arkadaşlar payoneer kullanan birileri yardımcı olabilir mi? Nereye yazsam cevapsız. Payoneer'e 102$ gönderdim hesapta 100$ var. Ancak TR hesabıma gönderirken yine 2$ kesiyor. Bundan hiç bir yerde bahsedilmemiş? Bilgi verebilecek biri var mı? Ya da 2$ daha kesintiye uğramadan parayı çekebileceğim bir yöntem?
Simpre wrote:muguet00 wrote:arkadaşlar payoneer kullanan birileri yardımcı olabilir mi? Nereye yazsam cevapsız. Payoneer'e 102$ gönderdim hesapta 100$ var. Ancak TR hesabıma gönderirken yine 2$ kesiyor. Bundan hiç bir yerde bahsedilmemiş? Bilgi verebilecek biri var mı? Ya da 2$ daha kesintiye uğramadan parayı çekebileceğim bir yöntem?
payoneer 2$ kesinti yapıyor zaten tr hesabına geçerken de kur farkını yansıtıyorlar tam çekemiyorsun. payoneer çok güvenli ve kolay diğerlerini kullanan arkadaşlar yazar belki ama ben payoneer'i tavsiye ederim.