Please wait...
HomeForumInternationalTurkishANKETLER
Topic Rating:

Jump to
ySense Customer Care CornerySense Knowledge CenterMembers LoungeYour StatsSuccess StoriesPayment ProofsMember IntroductionGeneral TalkForo en EspañolCharla GeneralSoporte General y PagosInternationalPortugueseItalianFrenchGermanHindiUrduFilipinoIndonesianArabicRomanianTurkishRussianBulgarianHungarianPolishEx-Yugoslavia
ANKETLER

#8841 by mrvtz » Wed Apr 29, 2020 15:55

ankettasksever wrote: Ysenseden eposta geldi. REVENUE UNIVERSE de ayın sonuna kadar ücret 2x verilecek.

yahu REVENUE UNIVERSE ne veriyor ki iki katı ücreti değerli olsun. 3 e 5 e anket yaptırıyor teklifler bir işe yaramıyor.

neden böyle oluyor anlamakta zorlanıyorum. kazanmak istiyoruz tüm benliğimizle buradayız. ya tokatlanıyoruz ya da makara geçiliyoruz. bu aralar task olayı da öyle. para kazandırmıyor. quiz modu yaptırıyor görevi kapatıp gidiyor. harcadığımız enerji ve emeği geçtim ümitlerimiz kırılıyor.

ya güzel ücret ödeyen, işler rayında giden, üyeyi mutlu eden bir sistem için eposta gönderin, gerçekten haberimiz olsun fırsatlardan böylece mutlu olalım ve bir anlamı olsun, ya da hiç kontak kurmayın halimize razı olalım. REVENUE UNIVERSE den ne ümit edilebilinir ki? Bunun farkında mı değiller acaba? :idea:

Aklımdan geçenleri yazmışsınız :clap:

Geçen hafta bir ara sayfada bir canlılık vardı, ücret anında geliyordu, bir ümitlendim ama cozutmasalar şaşardım. Dün 5 anketi sonuna kadar yapıp tek kuruş alamadım :thumbdown: 3-4 saatim gitti, yazık değil mi? Önceki gün de aynısı olmuştu. Bugün de anket yok. Yorumlara bakıyorum, ücret ödememe had safhaya çıkmış. Burada üç beş kazanalım diye canımız çıkıyor :( ücret ödememek nedir yahu? Neo'da burası kadar anket gelmiyor tamam ama geldiği zaman da o ücreti saniyede ödüyorlar. Burada anket çözerken, hep ücreti öderler mi ödemezler mi kaygısı yaşıyorum.

Kendilerine yazdım, Clixsense şikayetleri dikkate alıyordu ve şikayet sonrası bazen ücret arkadan hesaba yatıyor ama siz böyle değilsiniz diye. O kadar kibar yazmama rağmen elimizden gelen bu, daha ne yapalım, yapılacak bir şey yok cevabını aldım ve yakıştıramadım.

Aynı anda şikayetçi olalım, gerekirse ortak bir metin oluşturup gönderelim. Başka türlü bizi dikkate almayacaklar :|
Last edited by mrvtz » Wed Apr 29, 2020 16:02 » edited 3 times in total
mrvtz
Posts369
Member Since8 Feb 2019
Last Visit31 Jul 2021
Likes Given649
Likes Received428/240

#8842 by Simpre » Wed Apr 29, 2020 15:58

Anketler yeni üyelere gidiyo galiba
Simpre
Posts122
Member Since14 Feb 2019
Last VisitToday
Likes Given35
Likes Received102/67

#8843 by karbonatfurkan » Wed Apr 29, 2020 16:02

mrvtz wrote:
ankettasksever wrote: Ysenseden eposta geldi. REVENUE UNIVERSE de ayın sonuna kadar ücret 2x verilecek.

yahu REVENUE UNIVERSE ne veriyor ki iki katı ücreti değerli olsun. 3 e 5 e anket yaptırıyor teklifler bir işe yaramıyor.

neden böyle oluyor anlamakta zorlanıyorum. kazanmak istiyoruz tüm benliğimizle buradayız. ya tokatlanıyoruz ya da makara geçiliyoruz. bu aralar task olayı da öyle. para kazandırmıyor. quiz modu yaptırıyor görevi kapatıp gidiyor. harcadığımız enerji ve emeği geçtim ümitlerimiz kırılıyor.

ya güzel ücret ödeyen, işler rayında giden, üyeyi mutlu eden bir sistem için eposta gönderin, gerçekten haberimiz olsun fırsatlardan böylece mutlu olalım ve bir anlamı olsun, ya da hiç kontak kurmayın halimize razı olalım. REVENUE UNIVERSE den ne ümit edilebilinir ki? Bunun farkında mı değiller acaba? :idea:

Geçen hafta bir ara sayfada bir canlılık vardı, ücret anında geliyordu, bir ümitlendim ama cozutmasalar şaşardım. Dün 5 anketi sonuna kadar yapıp tek kuruş alamadım :thumbdown: 3-4 saatim gitti, yazık değil mi? Önceki gün de aynısı olmuştu. Bugün de anket yok. Yorumlara bakıyorum, ücret ödememe had safhaya çıkmış. Burada üç beş kazanalım diye canımız çıkıyor, ücret ödememek nedir yahu?

Kendilerine yazdım, Clixsense şikayetleri dikkate alıyordu ve şikayet sonrası bazen ücret arkadan hesaba yatıyor ama siz böyle değilsiniz diye. O kadar kibar yazmama rağmen elimizden gelen bu, daha ne yapalım cevabını aldım ve yakıştıramadım.

Aynı anda şikayetçi olalım, gerekirse ortak bir metin oluşturup gönderelim. Başka türlü bizi dikkate almayacaklar :|
Ağa ondan önce offersa yeni oyun teklifleri gelmeli,çok az oyun teklifi var ve ücreti düşük.
karbonatfurkan
Posts163
Member Since6 Apr 2020
Last Visit20 May 2020
Likes Given13
Likes Received90/62

#8844 by ankettasksever » Wed Apr 29, 2020 16:30

29 Apr 2020 16:29 PST Survey ySense Surveys - P2Sample47881848 - Complete $0.62

sağlıklı yiyecekler anketi.
ankettasksever
Posts2,461
Member Since17 Dec 2018
Last Visit14 Jan 2021
Likes Given3,839
Likes Received2,319/1,389

#8845 by sevayd6 » Wed Apr 29, 2020 17:27

mrvtz wrote:

Geçen hafta bir ara sayfada bir canlılık vardı, ücret anında geliyordu, bir ümitlendim ama cozutmasalar şaşardım. Dün 5 anketi sonuna kadar yapıp tek kuruş alamadım :thumbdown: 3-4 saatim gitti, yazık değil mi? Önceki gün de aynısı olmuştu. Bugün de anket yok. Yorumlara bakıyorum, ücret ödememe had safhaya çıkmış. Burada üç beş kazanalım diye canımız çıkıyor :( ücret ödememek nedir yahu? Neo'da burası kadar anket gelmiyor tamam ama geldiği zaman da o ücreti saniyede ödüyorlar. Burada anket çözerken, hep ücreti öderler mi ödemezler mi kaygısı yaşıyorum.

Kendilerine yazdım, Clixsense şikayetleri dikkate alıyordu ve şikayet sonrası bazen ücret arkadan hesaba yatıyor ama siz böyle değilsiniz diye. O kadar kibar yazmama rağmen elimizden gelen bu, daha ne yapalım, yapılacak bir şey yok cevabını aldım ve yakıştıramadım.

Aslında bence tek çözüm toplu bir şekilde anket çözmemek, sonuçta bize muhtaçlar kimse düşük ücretli 5-8 centlik anket çözmezse mecbur ücret artacak. Tabii söylemesi kolay toplu bir şekilde örgütlenip bunu yapmak imkansız ama yapılabilse tek efektif yol bu. Yazı yazıp şikayet ederek olacak iş değil çünkü.
sevayd6
Posts194
Member Since30 Jan 2020
Last Visit16 May 2023
Likes Given151
Likes Received157/96

#8846 by ankettasksever » Wed Apr 29, 2020 18:27

sevayd6 wrote:
mrvtz wrote:

Aslında bence tek çözüm toplu bir şekilde anket çözmemek, sonuçta bize muhtaçlar kimse düşük ücretli 5-8 centlik anket çözmezse mecbur ücret artacak. Tabii söylemesi kolay toplu bir şekilde örgütlenip bunu yapmak imkansız ama yapılabilse tek efektif yol bu. Yazı yazıp şikayet ederek olacak iş değil çünkü.

bence yapmamak da çözüm değil, toplu olarak şikayet kaydı açıp istekte bulunmakta. toplu hareketler tepki çekebilir. ülke katılımı olarak olumsuz imaj ve hak kaybına uğratabilir. nasıl tepki verileceğini bilemeyiz. kaldı ki biz gideriz başkaları gelir. işin riskini kendimiz alıp burada kalıp kalmamaya, devam edip etmemeye karar vereceğiz hepsi bu. sistem bunun üzerine kurulu. daha iyi olması istenilseydi en azından istek şikayet anketi veya araştırması yapılırdı daha proaktif davranılırdı. bu işi en iyi de yapabilecek ve verileri analiz edebilecek ysense yönetimi olurdu. neticede anket sitesi.
ankettasksever
Posts2,461
Member Since17 Dec 2018
Last Visit14 Jan 2021
Likes Given3,839

#8847 by robert47 » Wed Apr 29, 2020 23:16

Simpre wrote: Anketler yeni üyelere gidiyo galiba
bana şuana kadar ysense den hiç anket gelmedi.opinionworld dende 3 anket geldi..
robert47
Posts116
Member Since20 Apr 2020
Last Visit18 May 2020
Likes Given91
Likes Received26/20

#8848 by Monachopsis » Wed Apr 29, 2020 23:47

Ysenseden hiç anket geliyor mu size? bana gelmiyor çünkü.
Monachopsis
Posts22
Member Since3 Apr 2020
Last Visit1 Aug 2021
Likes Given5
Likes Received16/11

#8849 by Monachopsis » Wed Apr 29, 2020 23:51

@anketsavar
Hocam ysense ana sayfasında peanut laba tıklayınca açılan yeni sekmede adres çubuğunda doğum yılım ve girmiş olabileceğim doğum tarihi çıkıyor. ancak dediğim gibi doğum tarihimi yanlış girmiş de olabilirim çünkü gerçek doğum tarihim değil bir ay önde görünüyor muhtemelen seçerken fare kayd. Birde yanında da cinsiyet idaresi var. Sizde de yok mu bu?
Last edited by Monachopsis » Wed Apr 29, 2020 23:52 » edited 1 time in total
Monachopsis
Posts22
Member Since3 Apr 2020
Last Visit1 Aug 2021
Likes Given5
Likes Received16/11

#8850 by Simpre » Thu Apr 30, 2020 03:22

robert47 wrote:
bana şuana kadar ysense den hiç anket gelmedi.opinionworld dende 3 anket geldi..

Dikkat et hep yeniler yazıyor
Simpre
Posts122
Member Since14 Feb 2019
Last VisitToday
Likes Given35
Likes Received102/67

#8851 by Serhatfx » Thu Apr 30, 2020 04:06

Abur cubur anketi geldi ve sonlara doğru attı :cry:
Serhatfx
Posts32
Member Since7 Dec 2018
Last Visit20 Nov 2022
Likes Given5
Likes Received16/13

#8852 by ankettasksever » Thu Apr 30, 2020 05:03

Monachopsis wrote: @anketsavar
Hocam ysense ana sayfasında peanut laba tıklayınca açılan yeni sekmede adres çubuğunda doğum yılım ve girmiş olabileceğim doğum tarihi çıkıyor. ancak dediğim gibi doğum tarihimi yanlış girmiş de olabilirim çünkü gerçek doğum tarihim değil bir ay önde görünüyor muhtemelen seçerken fare kayd. Birde yanında da cinsiyet idaresi var. Sizde de yok mu bu?

şimdi baktım gördüm haklıymışsın. tarayıcıda gözüküyor doğum tarihim. dob olarak doğum tarihi ki ysense ye kaydettiğimle aynı tarih. onun devamında sex=%3F ibaresi var. bunun anlamı yok.
ankettasksever
Posts2,461
Member Since17 Dec 2018
Last Visit14 Jan 2021
Likes Given3,839

#8853 by gisil » Thu Apr 30, 2020 06:14

her zaman öyle. siteye ilk kez kayıt olanlara 1-2 hafta sürekli anket geliyor ve atılmıyorlar anketlerden. bize 2 tane geliyorsa onlara 10 tane geliyor. bunu ref'lerimden çok net görüyorum.
gisil
Posts719
Member Since3 Jul 2019
Last Visit12 May 2023
Likes Given306
Likes Received571/362

#8854 by hakankilic0 » Thu Apr 30, 2020 07:24

wannads da 50 sentlik anketi bitiriyorsun 18 sent yatırıyor
hakankilic0
Posts67
Member Since6 Apr 2020
Last Visit1 Dec 2020
Likes Given3
Likes Received25/22

#8855 by ysuser456419468 » Thu Apr 30, 2020 08:43

OpinionWorld Router 0.58 markalar
ysuser456419468
Posts129
Member Since1 Jan 2020
Last Visit6 Nov 2022
Likes Given1
Likes Received85/55

#8856 by mrvtz » Thu Apr 30, 2020 09:11

@ankettasksever, Clixsense şikayet ve önerilerimizi dikkate alıyordu. Bazı ücreti ödenmeyen anketlerin, ekran görüntüleri ve ısrarlı yazışmalar sonrası ücretinin yattığını biliyorum ama Ysense ekibinin bizi önemsemediğini düşünüyorum. Hatta şu son 1-2 aydır bu durum tavan yaptı. Bir sorun yazdığımda çok umursamaz bir dille cevap yazıyorlar. Sayfada çok fazla üye var, anket de az. Gitmek isteyen gidebilir modundalar. Eldeki üyeyi tutmak ve yeni üye kazanmak gibi bir dertleri yok :( Hal böyle olunca, sorunlar çözülmüyor.

Dünya genelinde yaşadığımız zorlu süreç nedeniyle anket azlığını anlarım ama anket ücreti ödenmemesi durumunu oldum olası çözemedim. Artık korkudan, uzun bir anket geldiğinde ücret ödemezse diye yapmıyorum. Madem ekip, sorunlarımızı umursamıyor. İşlerin kendiliğinden düzelmesini beklemekten başka çare yok gibi duruyor :|
mrvtz
Posts369
Member Since8 Feb 2019
Last Visit31 Jul 2021
Likes Given649
Likes Received428/240

#8857 by ankettasksever » Thu Apr 30, 2020 09:27

mrvtz wrote: @ankettasksever, Clixsense şikayet ve önerilerimizi dikkate alıyordu. Bazı ücreti ödenmeyen anketlerin, ekran görüntüleri ve ısrarlı yazışmalar sonrası ücretinin yattığını biliyorum ama Ysense ekibinin bizi önemsemediğini düşünüyorum. Hatta şu son 1-2 aydır bu durum tavan yaptı. Bir sorun yazdığımda çok umursamaz bir dille cevap yazıyorlar. Sayfada çok fazla üye var, anket de az. Gitmek isteyen gidebilir modundalar. Eldeki üyeyi tutmak ve yeni üye kazanmak gibi bir dertleri yok :( Hal böyle olunca, sorunlar çözülmüyor.

Dünya genelinde yaşadığımız zorlu süreç nedeniyle anket azlığını anlarım ama anket ücreti ödenmemesi durumunu oldum olası çözemedim. Artık korkudan, uzun bir anket geldiğinde ücret ödemezse diye yapmıyorum. Madem ekip, sorunlarımızı umursamıyor. İşlerin kendiliğinden düzelmesini beklemekten başka çare yok gibi duruyor :|

hocam daha profilinde türk bayrağı olan adamdan burada task görevinden dolayı bilgi alamıyoruz. ysenseden tüm bu olayın şeytaniliği konusunda nasıl çözüm bekleyelim. doğru diyorsun şartlar konusunda beklemekten başka çare yok. insaf yok yani. menfaat var.
ankettasksever
Posts2,461
Member Since17 Dec 2018
Last Visit14 Jan 2021
Likes Given3,839

#8858 by ankettasksever » Thu Apr 30, 2020 09:29

30 Apr 2020 09:26 PST Offer Weekly Survey Conversion #2589769876 $0.46

cep telefonu anketi.
ankettasksever
Posts2,461
Member Since17 Dec 2018
Last Visit14 Jan 2021
Likes Given3,839

#8859 by karbonatfurkan » Thu Apr 30, 2020 10:43

Artık $0.10 wannads anketleri bile atıyor nasıl işşe :)
karbonatfurkan
Posts163
Member Since6 Apr 2020
Last Visit20 May 2020
Likes Given13
Likes Received90/62

#8860 by mzanka » Thu Apr 30, 2020 11:52

30 Nisan 2020 11:19:21 PST 31m OpinionWorld 47600646 $ 0.84 Lastik Anketi :thumbup:
mzanka
Posts410
Member Since17 Mar 2019
Last Visit20 Aug 2021
Likes Given984
Likes Received660/339
Return to 'Turkish' Forum     Return to the forums index
All times displayed are PST - Server Time: May 30, 2023 06:27:02 PST