mrvtz wrote:Ağa ondan önce offersa yeni oyun teklifleri gelmeli,çok az oyun teklifi var ve ücreti düşük.ankettasksever wrote:Ysenseden eposta geldi. REVENUE UNIVERSE de ayın sonuna kadar ücret 2x verilecek.
yahu REVENUE UNIVERSE ne veriyor ki iki katı ücreti değerli olsun. 3 e 5 e anket yaptırıyor teklifler bir işe yaramıyor.
neden böyle oluyor anlamakta zorlanıyorum. kazanmak istiyoruz tüm benliğimizle buradayız. ya tokatlanıyoruz ya da makara geçiliyoruz. bu aralar task olayı da öyle. para kazandırmıyor. quiz modu yaptırıyor görevi kapatıp gidiyor. harcadığımız enerji ve emeği geçtim ümitlerimiz kırılıyor.
ya güzel ücret ödeyen, işler rayında giden, üyeyi mutlu eden bir sistem için eposta gönderin, gerçekten haberimiz olsun fırsatlardan böylece mutlu olalım ve bir anlamı olsun, ya da hiç kontak kurmayın halimize razı olalım. REVENUE UNIVERSE den ne ümit edilebilinir ki? Bunun farkında mı değiller acaba?
Aklımdan geçenleri yazmışsınız![]()
Geçen hafta bir ara sayfada bir canlılık vardı, ücret anında geliyordu, bir ümitlendim ama cozutmasalar şaşardım. Dün 5 anketi sonuna kadar yapıp tek kuruş alamadım3-4 saatim gitti, yazık değil mi? Önceki gün de aynısı olmuştu. Bugün de anket yok. Yorumlara bakıyorum, ücret ödememe had safhaya çıkmış. Burada üç beş kazanalım diye canımız çıkıyor, ücret ödememek nedir yahu?
Kendilerine yazdım, Clixsense şikayetleri dikkate alıyordu ve şikayet sonrası bazen ücret arkadan hesaba yatıyor ama siz böyle değilsiniz diye. O kadar kibar yazmama rağmen elimizden gelen bu, daha ne yapalım cevabını aldım ve yakıştıramadım.
Aynı anda şikayetçi olalım, gerekirse ortak bir metin oluşturup gönderelim. Başka türlü bizi dikkate almayacaklar
Posts | 2,461 |
Member Since | 17 Dec 2018 |
Last Visit | 14 Jan 2021 |
Likes Given | 3,839 |
Likes Received | 2,319/1,389 |
mrvtz wrote:ankettasksever wrote:Ysenseden eposta geldi. REVENUE UNIVERSE de ayın sonuna kadar ücret 2x verilecek.
yahu REVENUE UNIVERSE ne veriyor ki iki katı ücreti değerli olsun. 3 e 5 e anket yaptırıyor teklifler bir işe yaramıyor.
neden böyle oluyor anlamakta zorlanıyorum. kazanmak istiyoruz tüm benliğimizle buradayız. ya tokatlanıyoruz ya da makara geçiliyoruz. bu aralar task olayı da öyle. para kazandırmıyor. quiz modu yaptırıyor görevi kapatıp gidiyor. harcadığımız enerji ve emeği geçtim ümitlerimiz kırılıyor.
ya güzel ücret ödeyen, işler rayında giden, üyeyi mutlu eden bir sistem için eposta gönderin, gerçekten haberimiz olsun fırsatlardan böylece mutlu olalım ve bir anlamı olsun, ya da hiç kontak kurmayın halimize razı olalım. REVENUE UNIVERSE den ne ümit edilebilinir ki? Bunun farkında mı değiller acaba?
Geçen hafta bir ara sayfada bir canlılık vardı, ücret anında geliyordu, bir ümitlendim ama cozutmasalar şaşardım. Dün 5 anketi sonuna kadar yapıp tek kuruş alamadım3-4 saatim gitti, yazık değil mi? Önceki gün de aynısı olmuştu. Bugün de anket yok. Yorumlara bakıyorum, ücret ödememe had safhaya çıkmış. Burada üç beş kazanalım diye canımız çıkıyor
ücret ödememek nedir yahu? Neo'da burası kadar anket gelmiyor tamam ama geldiği zaman da o ücreti saniyede ödüyorlar. Burada anket çözerken, hep ücreti öderler mi ödemezler mi kaygısı yaşıyorum.
Kendilerine yazdım, Clixsense şikayetleri dikkate alıyordu ve şikayet sonrası bazen ücret arkadan hesaba yatıyor ama siz böyle değilsiniz diye. O kadar kibar yazmama rağmen elimizden gelen bu, daha ne yapalım, yapılacak bir şey yok cevabını aldım ve yakıştıramadım.
Aynı anda şikayetçi olalım, gerekirse ortak bir metin oluşturup gönderelim. Başka türlü bizi dikkate almayacaklar
sevayd6 wrote:mrvtz wrote:ankettasksever wrote:Ysenseden eposta geldi. REVENUE UNIVERSE de ayın sonuna kadar ücret 2x verilecek.
Geçen hafta bir ara sayfada bir canlılık vardı, ücret anında geliyordu, bir ümitlendim ama cozutmasalar şaşardım. Dün 5 anketi sonuna kadar yapıp tek kuruş alamadım3-4 saatim gitti, yazık değil mi? Önceki gün de aynısı olmuştu. Bugün de anket yok. Yorumlara bakıyorum, ücret ödememe had safhaya çıkmış. Burada üç beş kazanalım diye canımız çıkıyor
ücret ödememek nedir yahu? Neo'da burası kadar anket gelmiyor tamam ama geldiği zaman da o ücreti saniyede ödüyorlar. Burada anket çözerken, hep ücreti öderler mi ödemezler mi kaygısı yaşıyorum.
Kendilerine yazdım, Clixsense şikayetleri dikkate alıyordu ve şikayet sonrası bazen ücret arkadan hesaba yatıyor ama siz böyle değilsiniz diye. O kadar kibar yazmama rağmen elimizden gelen bu, daha ne yapalım, yapılacak bir şey yok cevabını aldım ve yakıştıramadım.
Aslında bence tek çözüm toplu bir şekilde anket çözmemek, sonuçta bize muhtaçlar kimse düşük ücretli 5-8 centlik anket çözmezse mecbur ücret artacak. Tabii söylemesi kolay toplu bir şekilde örgütlenip bunu yapmak imkansız ama yapılabilse tek efektif yol bu. Yazı yazıp şikayet ederek olacak iş değil çünkü.
Posts | 2,461 |
Likes Given | 3,839 |
Monachopsis wrote:@anketsavar
Hocam ysense ana sayfasında peanut laba tıklayınca açılan yeni sekmede adres çubuğunda doğum yılım ve girmiş olabileceğim doğum tarihi çıkıyor. ancak dediğim gibi doğum tarihimi yanlış girmiş de olabilirim çünkü gerçek doğum tarihim değil bir ay önde görünüyor muhtemelen seçerken fare kayd. Birde yanında da cinsiyet idaresi var. Sizde de yok mu bu?
Posts | 2,461 |
Likes Given | 3,839 |
mrvtz wrote:@ankettasksever, Clixsense şikayet ve önerilerimizi dikkate alıyordu. Bazı ücreti ödenmeyen anketlerin, ekran görüntüleri ve ısrarlı yazışmalar sonrası ücretinin yattığını biliyorum ama Ysense ekibinin bizi önemsemediğini düşünüyorum. Hatta şu son 1-2 aydır bu durum tavan yaptı. Bir sorun yazdığımda çok umursamaz bir dille cevap yazıyorlar. Sayfada çok fazla üye var, anket de az. Gitmek isteyen gidebilir modundalar. Eldeki üyeyi tutmak ve yeni üye kazanmak gibi bir dertleri yok
Hal böyle olunca, sorunlar çözülmüyor.
Dünya genelinde yaşadığımız zorlu süreç nedeniyle anket azlığını anlarım ama anket ücreti ödenmemesi durumunu oldum olası çözemedim. Artık korkudan, uzun bir anket geldiğinde ücret ödemezse diye yapmıyorum. Madem ekip, sorunlarımızı umursamıyor. İşlerin kendiliğinden düzelmesini beklemekten başka çare yok gibi duruyor
Posts | 2,461 |
Likes Given | 3,839 |
Posts | 2,461 |
Likes Given | 3,839 |