Posts | 104 |
Member Since | 9 Jan 2016 |
Last Visit | 19 Oct 2022 |
Likes Given | 7 |
Likes Received | 27/17 |
Posts | 2,461 |
Member Since | 17 Dec 2018 |
Last Visit | 14 Jan 2021 |
Likes Given | 3,839 |
Likes Received | 2,319/1,389 |
ankettasksever wrote:Zaten öyle değilmiydi?Bir 36 cent yapar.Bazen 18 cent yapar kafasına göre.Bir ankette çıkmaz.Şapkalı Theoremdende hiç anket çıkmıyor..Ysenseden eposta geldi. REVENUE UNIVERSE de ayın sonuna kadar ücret 2x verilecek.
yahu REVENUE UNIVERSE ne veriyor ki iki katı ücreti değerli olsun. 3 e 5 e anket yaptırıyor teklifler bir işe yaramıyor.
neden böyle oluyor anlamakta zorlanıyorum. kazanmak istiyoruz tüm benliğimizle buradayız. ya tokatlanıyoruz ya da makara geçiliyoruz. bu aralar task olayı da öyle. para kazandırmıyor. quiz modu yaptırıyor görevi kapatıp gidiyor. harcadığımız enerji ve emeği geçtim ümitlerimiz kırılıyor.
ya güzel ücret ödeyen, işler rayında giden, üyeyi mutlu eden bir sistem için eposta gönderin, gerçekten haberimiz olsun fırsatlardan böylece mutlu olalım ve bir anlamı olsun, ya da hiç kontak kurmayın halimize razı olalım. REVENUE UNIVERSE den ne ümit edilebilinir ki? Bunun farkında mı değiller acaba?
karbonatfurkan wrote:Ahu28 wrote:Arkadaşlar benim bilgisayarım bozulduğu için mobilden çözmek istiyorum. Mobil ve Pc arasında bir fark olur mu anket sayısı bakımından?
Anket bildirimi alamazsın mobilde
Posts | 2,461 |
Likes Given | 3,839 |
ankettasksever wrote:karbonatfurkan wrote:Ahu28 wrote:Arkadaşlar benim bilgisayarım bozulduğu için mobilden çözmek istiyorum. Mobil ve Pc arasında bir fark olur mu anket sayısı bakımından?
firefox tarayıcı kullanıp bildirim alabilir mobilde. addon eklenti yükleniyor. ancak bazı anketleri açma konusunda veya ankette ilerleme konusunda sıkıntı çıkarabilir. şemalar, tablolar tam olarak yüklenmeyebiliyor. bu tarz grafik sıkıntılarından başka zorlukları olmaz anketler için.
ancak task yapacağım denilirse mobilde zor. pc de daha avantajlı task görevleri için.
@Ahu28
karbonatfurkan wrote:ankettasksever wrote:karbonatfurkan wrote:Ahu28 wrote:Arkadaşlar benim bilgisayarım bozulduğu için mobilden çözmek istiyorum. Mobil ve Pc arasında bir fark olur mu anket sayısı bakımından?
firefox tarayıcı kullanıp bildirim alabilir mobilde. addon eklenti yükleniyor. ancak bazı anketleri açma konusunda veya ankette ilerleme konusunda sıkıntı çıkarabilir. şemalar, tablolar tam olarak yüklenmeyebiliyor. bu tarz grafik sıkıntılarından başka zorlukları olmaz anketler için.
ancak task yapacağım denilirse mobilde zor. pc de daha avantajlı task görevleri için.
@Ahu28
Kardeş Firefox ta anket bildirimi gelmiyor task bildirimi geliyor.
Posts | 2,461 |
Likes Given | 3,839 |
ankettasksever wrote:Peki denerim sağolun.karbonatfurkan wrote:ankettasksever wrote:karbonatfurkan wrote:Ahu28 wrote:Arkadaşlar benim bilgisayarım bozulduğu için mobilden çözmek istiyorum. Mobil ve Pc arasında bir fark olur mu anket sayısı bakımından?
@Ahu28
Kardeş Firefox ta anket bildirimi gelmiyor task bildirimi geliyor.
bende geliyor. bildirim ayarlarını kontrol et. tuş klidi açık olacak.
Monachopsis wrote:Arkadaşlar siteye kaydolurken girdiğim doğum tarihini hatırlamıyorum bu sonradan sorun yaratır mı ve öğrenmenin bir yolu var mı?
Bir de peanutlab a tıkladıktan sonra adres çubuğunda doğum tarihi ve cinsiyet çıkıyor bu kayıt olurken girdiğimiz tarih mi?
Posts | 2,461 |
Likes Given | 3,839 |