gisil wrote:15m Samplicio.us 48137799 $0.48
gazlı içecekler, 8 reklam izletti (her biri başka bir anket konusu olabilirdi) cimrilikte çığır açtılar. koronayı da sordu.
beni attı bu ankwt kahretsin tv izlersin dedi o kadar yaptım ş........ ler ya
karbonatfurkan wrote:Penaut Labsa anket geliyor sonra coronayla ilgili soru geliyor ne cevap verirsem atıyor anketten sizde de öyle mi?
sevayd6 wrote:karbonatfurkan wrote:Penaut Labsa anket geliyor sonra coronayla ilgili soru geliyor ne cevap verirsem atıyor anketten sizde de öyle mi?
belirti sorandan bahsediyorsanız 100 kere geldi ve hep attı. buradaki bir arkadaş onun anket değil de bilgi almak için bir form gibi bir şey olduğunu söylemişti ama bilmiyorum.
sevayd6 wrote:karbonatfurkan wrote:Penaut Labsa anket geliyor sonra coronayla ilgili soru geliyor ne cevap verirsem atıyor anketten sizde de öyle mi?
belirti sorandan bahsediyorsanız 100 kere geldi ve hep attı. buradaki bir arkadaş onun anket değil de bilgi almak için bir form gibi bir şey olduğunu söylemişti ama bilmiyorum.
sevayd6 wrote:gisil wrote:sevayd6 wrote:Arkadaşlar wannads'daki cint routerından anket çözdüm uzu sürdü ve anket bitince error sayfasına yönlendirdi, wannadsda da thank you for completing diye yazı çıktı ama para yatmadı ve offers kısmında durumu claim not available şeklinde... napmam gerek tokatlandım mı şimdi?
![]()
![]()
wannads parayı 10 dk sonra yatırır genelde. eğer 10-15 içinde yatmazsa ödemeyecek demektir, ekran görüntüsü aldıysanız, paranızı isteyebilirsiniz. wannads hem çok ucuz fiyata yaptırır hem de çok sık ödememezlik yapar.
20 dakikayı geçti hala ödemedi zaten 20 cent gibi bir şeye yarım saat efor harcadım çok sinir bozucu
Swerdlov wrote:sevayd6 wrote:gisil wrote:sevayd6 wrote:Arkadaşlar wannads'daki cint routerından anket çözdüm uzu sürdü ve anket bitince error sayfasına yönlendirdi, wannadsda da thank you for completing diye yazı çıktı ama para yatmadı ve offers kısmında durumu claim not available şeklinde... napmam gerek tokatlandım mı şimdi?
![]()
![]()
wannads parayı 10 dk sonra yatırır genelde. eğer 10-15 içinde yatmazsa ödemeyecek demektir, ekran görüntüsü aldıysanız, paranızı isteyebilirsiniz. wannads hem çok ucuz fiyata yaptırır hem de çok sık ödememezlik yapar.
20 dakikayı geçti hala ödemedi zaten 20 cent gibi bir şeye yarım saat efor harcadım çok sinir bozucu
arkadaşlar lütfen şu wannads'a prim yaptırmayın artık. o anket dolaşımdaysa zaten davetli olarak veya router'larda gelecektir. yeterli sayıya ulaşıp giderse de güle güle. zaten 1-1,5 dolardan aşağı olmaması gereken davetli anketleri 49 cente çözmeye alıştırdılar iyice. wannads'tan 56 cent yazan ankete girip 18 cent alıyorsunuz, bazen onun bile üstüne yatıyorlar. sonra o anket ysense'e geldiğinde ise "üzgünüz, bu ankete daha önce katılmışsınız"...
7 cent bile var o offer şirketlerinde ya. 7 cent! 20-25 dk saçma sapan sorulara cevap vermeyi göze alıp 7 centten umut beslemek çok trajik bir durum değil mi sizce de?
uygulama offer'larını yapın, oyun oynayın, quiz çözün ama anket datalarınızı ve asıl önemlisi zamanınızı 7 centlere 18 centlere heba etmeyin.
karbonatfurkan wrote:$0.34 e cüzdan anket.Anket sonunda attı ücreti ödemedi.
Posts | 2,461 |
Member Since | 17 Dec 2018 |
Last Visit | 14 Jan 2021 |
Likes Given | 3,839 |
Likes Received | 2,319/1,389 |
karbonatfurkan wrote:$0.34 e cüzdan anket.Anket sonunda attı ücreti ödemedi.