Haticeberil wrote:Pelinsu burasi degilde yeri yazayim kisaca skrillden>airtm ye>bitcoin olarak cekiyorum ben yani skrile atip oradan airtm ye atip oradan kripto para olarak cekiyorum
Airtmde kriptoya dönüştürünce kur farkından para çok gidiyor mu ?
Haticeberil wrote:Hayir gitmiyor yani soyle soyliyeyim skrillden bankaya cekene kadar skrillden airtm ordan kripto cekmek daha mantikli toplamda 3dolar civari kesintim oldu 20dolarda
hdturkey wrote:Haticeberil wrote:Hayir gitmiyor yani soyle soyliyeyim skrillden bankaya cekene kadar skrillden airtm ordan kripto cekmek daha mantikli toplamda 3dolar civari kesintim oldu 20dolarda
Bu bitcoine paramız geldi diyelim paramizi satmak zorundamıyız yoksa bitcoinde hicbir işlem yapmadan paramizi banja hesabımıza cekebilirmiyiz
pelinsuyilmaz61 wrote:hdturkey wrote:Haticeberil wrote:Hayir gitmiyor yani soyle soyliyeyim skrillden bankaya cekene kadar skrillden airtm ordan kripto cekmek daha mantikli toplamda 3dolar civari kesintim oldu 20dolarda
Bu bitcoine paramız geldi diyelim paramizi satmak zorundamıyız yoksa bitcoinde hicbir işlem yapmadan paramizi banja hesabımıza cekebilirmiyiz
Türk lirasıyla işlem yapan Türk coin sitelerine aktararak çekilebileceğini düşünüyorum.
hdturkey wrote:pelinsuyilmaz61 wrote:hdturkey wrote:Haticeberil wrote:Hayir gitmiyor yani soyle soyliyeyim skrillden bankaya cekene kadar skrillden airtm ordan kripto cekmek daha mantikli toplamda 3dolar civari kesintim oldu 20dolarda
Türk lirasıyla işlem yapan Türk coin sitelerine aktararak çekilebileceğini düşünüyorum.
Btc turk e isticemde ordada satmak gerekiyormu acaba
pelinsuyilmaz61 wrote:m çoğu kişi guvenmiyorhdturkey wrote:pelinsuyilmaz61 wrote:hdturkey wrote:Haticeberil wrote:Hayir gitmiyor yani soyle soyliyeyim skrillden bankaya cekene kadar skrillden airtm ordan kripto cekmek daha mantikli toplamda 3dolar civari kesintim oldu 20dolarda
Btc turk e isticemde ordada satmak gerekiyormu acaba
Çekmek için Türk lirasına çevirmek gerekecek orada elbette. Ama kur farkından çok gitmez diye düşünüyorum, çok kullanılan bir site sonuçta[/quote
Airtm i kullanmayada ce
Posts | 2,461 |
Member Since | 17 Dec 2018 |
Last Visit | 14 Jan 2021 |
Likes Given | 3,839 |
Likes Received | 2,319/1,389 |