hakankilic0 wrote:karbonatfurkan wrote:hakankilic0 wrote:karbonatfurkan wrote:hakankilic0 wrote:karbonatfurkan wrote:YigitArk wrote:Completed 17 April 2020 15:21:14 PST 11m YourSurveys 46755279 $0.77 NETFLİX ANKETİ
Aynısını wannadsta 39 cente yaptım
kardeş dün looney tunes oyunu için beş dinamit alarak yaptım diyordun dediğin şekilde olmuyor neden millete yalan yanlış bilgi veriyorsun. minimum 35 liralık harcama yapman lazım o teklifi kazanmak için. birisi geçen nasıl yapıldığını sormuştu, adama sanırım uygulamaya para yatırman lazım demiştim sonradan sen para harcamadan yapıldığını söyleyince yarım saat o adamı aradım forumda.
Kardeş ne bu atar gider, ben ne yapayım teklifi yapamadıysan, millete yalancı demeden önce bı kendine bak hadi işine.
önce kendi üslubuna bak onceki postlardaki dinamit hakan falan yazmışsın dalga geçer gibi, biz kardeş deyince atar yapmış oluyoruz.
Ben sana dinamit hakan yazmadım arada virgül var yoksada unutmuşumdur.Sen ne hakla önüne gelen yalancı diyorsun?
ispatla o teklifi yaptığını o vakit özür dileyeceğim senden. beceriyle ilgili bir durum da yok bu görevi yapmakta.
Ben hiçbir şeyi ispatlamak zorunda değilim arkadaşım.