Posts | 163 |
Member Since | 6 Apr 2020 |
Last Visit | 20 May 2020 |
Likes Given | 13 |
Likes Received | 90/62 |
Posts | 2,461 |
Member Since | 17 Dec 2018 |
Last Visit | 14 Jan 2021 |
Likes Given | 3,839 |
Likes Received | 2,319/1,389 |
mrvtz wrote:17 Nisan 2020 10:33:00 PST 34m OpinionWorld Yönlendirici $ 0.58 (İşyeri memnuniyet anketi)
Yeni profil fotomla ilk anketim
![]()
Pelinsu hanım, sorunuza cevap vereyim. Benim iki yerdeki mailim aynı.
pelinsuyilmaz61 wrote:mrvtz wrote:17 Nisan 2020 10:33:00 PST 34m OpinionWorld Yönlendirici $ 0.58 (İşyeri memnuniyet anketi)
![]()
iki yedeki anket routerlarına da aynı mailleri vermek çakışma problem yaratmıyor yani öyle mi ?
anketiniz konusunda da tebrikler bu arada)
mrvtz wrote:pelinsuyilmaz61 wrote:mrvtz wrote:17 Nisan 2020 10:33:00 PST 34m OpinionWorld Yönlendirici $ 0.58 (İşyeri memnuniyet anketi)
![]()
iki yedeki anket routerlarına da aynı mailleri vermek çakışma problem yaratmıyor yani öyle mi ?
anketiniz konusunda da tebrikler bu arada)
Çok naziksiniz, teşekkür ederim. Ben de size bol şans ve iyi kazanç dilerim. 3 farklı anket sitesine üyeyim, hepsinde aynı mail ile kayıtlıyım. Bir sorun yaşamadım bu konuda. Site sahipleri farklı, sadece anket veren firmalar aynı.
karbonatfurkan wrote:YigitArk wrote:Completed 17 April 2020 15:21:14 PST 11m YourSurveys 46755279 $0.77 NETFLİX ANKETİ
Aynısını wannadsta 39 cente yaptım
hakankilic0 wrote:karbonatfurkan wrote:YigitArk wrote:Completed 17 April 2020 15:21:14 PST 11m YourSurveys 46755279 $0.77 NETFLİX ANKETİ
kardeş dün looney tunes oyunu için beş dinamit alarak yaptım diyordun dediğin şekilde olmuyor neden millete yalan yanlış bilgi veriyorsun. minimum 35 liralık harcama yapman lazım o teklifi kazanmak için. birisi geçen nasıl yapıldığını sormuştu, adama sanırım uygulamaya para yatırman lazım demiştim sonradan sen para harcamadan yapıldığını söyleyince yarım saat o adamı aradım forumda.
hakankilic0 wrote:karbonatfurkan wrote:YigitArk wrote:Completed 17 April 2020 15:21:14 PST 11m YourSurveys 46755279 $0.77 NETFLİX ANKETİ
kardeş dün looney tunes oyunu için beş dinamit alarak yaptım diyordun dediğin şekilde olmuyor neden millete yalan yanlış bilgi veriyorsun. minimum 35 liralık harcama yapman lazım o teklifi kazanmak için. birisi geçen nasıl yapıldığını sormuştu, adama sanırım uygulamaya para yatırman lazım demiştim sonradan sen para harcamadan yapıldığını söyleyince yarım saat o adamı aradım forumda.
karbonatfurkan wrote:hakankilic0 wrote:karbonatfurkan wrote:YigitArk wrote:Completed 17 April 2020 15:21:14 PST 11m YourSurveys 46755279 $0.77 NETFLİX ANKETİ
Kardeş ne bu atar gider, ben ne yapayım teklifi yapamadıysan, millete yalancı demeden önce bı kendine bak hadi işine.
hakankilic0 wrote:karbonatfurkan wrote:hakankilic0 wrote:karbonatfurkan wrote:YigitArk wrote:Completed 17 April 2020 15:21:14 PST 11m YourSurveys 46755279 $0.77 NETFLİX ANKETİ
Kardeş ne bu atar gider, ben ne yapayım teklifi yapamadıysan, millete yalancı demeden önce bı kendine bak hadi işine.
önce kendi üslubuna bak onceki postlardaki dinamit hakan falan yazmışsın dalga geçer gibi, biz kardeş deyince atar yapmış oluyoruz.
karbonatfurkan wrote:hakankilic0 wrote:karbonatfurkan wrote:hakankilic0 wrote:karbonatfurkan wrote:YigitArk wrote:Completed 17 April 2020 15:21:14 PST 11m YourSurveys 46755279 $0.77 NETFLİX ANKETİ
önce kendi üslubuna bak onceki postlardaki dinamit hakan falan yazmışsın dalga geçer gibi, biz kardeş deyince atar yapmış oluyoruz.
Ben sana dinamit hakan yazmadım arada virgül var yoksada unutmuşumdur.Sen ne hakla önüne gelen yalancı diyorsun?