Posts | 129 |
Member Since | 1 Jan 2020 |
Last Visit | 6 Nov 2022 |
Likes Given | 1 |
Likes Received | 85/55 |
hakankilic0 wrote:Anket sitesine tıklıyorsun size uygun bir anket bulduk diyorlar sonra onlarca erişim izni falan filan istedikten sonra üzgünüz bu anket size uygun değil diyor. Bu sahtekarlık değil mi.
Posts | 2,461 |
Member Since | 17 Dec 2018 |
Last Visit | 14 Jan 2021 |
Likes Given | 3,839 |
Likes Received | 2,319/1,389 |
ankettasksever wrote:Doğru söylemişsiniz çoğu anketten atıldıgımdan olayı parayı cekme talebi verdim ondan sonra bırakacağım.Ayda max 300 tl ye değmeyeceğini düşünüyorum.1 anket yaptım diye seviniyorsun ama 10 anketten atılmışsın zaten...hakankilic0 wrote:Anket sitesine tıklıyorsun size uygun bir anket bulduk diyorlar sonra onlarca erişim izni falan filan istedikten sonra üzgünüz bu anket size uygun değil diyor. Bu sahtekarlık değil mi.
aynen ama bunların çözümü yok. kafaya çok takmayın. yapabildiğinizi denk geleni yapın. yapılamayan veya tokatlandığınız anketlerle ilgili itiraz makamı yok ilgilenen de yok. bir kaç gündür yazılıyor okuyoruz yeni üye arkadaşlar için söylemem gerekirse bu şartları bilip anlayıp burada kalın ya da hesabı kapatın. hiç gerek yok sıkılmaya üzülmeye deymez. çözümü yok.
task konusu başlığında sormuşsunuz burada cevaplim. günde 2/3 dolar kazanmak çok ender özellikle son zamanlarda. level atlayıp task yaparsanız belki 2/3 dolar günde olur. ama alt seviyelerde günde 2/3 dolar kazanmak çok istisna günlerde olur. bazen hiç kazanamazsınız bazen 0.20, 0,30 , 0.50 veya en fazla 1, 1,5 dolar kazanıp günü bitirirsiniz. anket trafiğine göre değişir durumlar. baştan bir hedef koymadan ne gelirse devam edin derim. atmalara , kaçmalara, tokatlamalara çok kafayı takmayın bunu işimizin riski olarak kabul edin.
samba37 wrote:ankettasksever wrote:Doğru söylemişsiniz çoğu anketten atıldıgımdan olayı parayı cekme talebi verdim ondan sonra bırakacağım.Ayda max 300 tl ye değmeyeceğini düşünüyorum.1 anket yaptım diye seviniyorsun ama 10 anketten atılmışsın zaten...hakankilic0 wrote:Anket sitesine tıklıyorsun size uygun bir anket bulduk diyorlar sonra onlarca erişim izni falan filan istedikten sonra üzgünüz bu anket size uygun değil diyor. Bu sahtekarlık değil mi.
aynen ama bunların çözümü yok. kafaya çok takmayın. yapabildiğinizi denk geleni yapın. yapılamayan veya tokatlandığınız anketlerle ilgili itiraz makamı yok ilgilenen de yok. bir kaç gündür yazılıyor okuyoruz yeni üye arkadaşlar için söylemem gerekirse bu şartları bilip anlayıp burada kalın ya da hesabı kapatın. hiç gerek yok sıkılmaya üzülmeye deymez. çözümü yok.
task konusu başlığında sormuşsunuz burada cevaplim. günde 2/3 dolar kazanmak çok ender özellikle son zamanlarda. level atlayıp task yaparsanız belki 2/3 dolar günde olur. ama alt seviyelerde günde 2/3 dolar kazanmak çok istisna günlerde olur. bazen hiç kazanamazsınız bazen 0.20, 0,30 , 0.50 veya en fazla 1, 1,5 dolar kazanıp günü bitirirsiniz. anket trafiğine göre değişir durumlar. baştan bir hedef koymadan ne gelirse devam edin derim. atmalara , kaçmalara, tokatlamalara çok kafayı takmayın bunu işimizin riski olarak kabul edin.
Posts | 2,461 |
Likes Given | 3,839 |
ankettasksever wrote:hakankilic0 wrote:Anket sitesine tıklıyorsun size uygun bir anket bulduk diyorlar sonra onlarca erişim izni falan filan istedikten sonra üzgünüz bu anket size uygun değil diyor. Bu sahtekarlık değil mi.
Posts | 2,461 |
Likes Given | 3,839 |
seraaptunc wrote:Arkadaşlar merhaba
son 3 gündür hiç anket gelmiyor sizde de durumlar aynı mı?
Posts | 2,461 |
Likes Given | 3,839 |
ankettasksever wrote:13 Apr 2020 08:06 PST Survey ySense Surveys - C47539525 - Complete $0.57
sigorta anketi.
hakankilic0 wrote:ankettasksever wrote:13 Apr 2020 08:06 PST Survey ySense Surveys - C47539525 - Complete $0.57
sigorta anketi.
o anketi ben de bitirdim şimdi ve anket tamamlandı dedikten sonra Error - Support diye bir sayfa açıldı ordaki linke tıkladım doldurmam gereken bir forum var sanırım ücreti alabilmek için anlamadım valla ne oldu. şimdi ne yapacam.
Posts | 2,461 |
Likes Given | 3,839 |
Posts | 2,461 |
Likes Given | 3,839 |
ankettasksever wrote:hakankilic0 wrote:ankettasksever wrote:13 Apr 2020 08:06 PST Survey ySense Surveys - C47539525 - Complete $0.57
sigorta anketi.
o anketi ben de bitirdim şimdi ve anket tamamlandı dedikten sonra Error - Support diye bir sayfa açıldı ordaki linke tıkladım doldurmam gereken bir forum var sanırım ücreti alabilmek için anlamadım valla ne oldu. şimdi ne yapacam.
anket tokatlamış sizi. hata destek sayfası açılmış ama bir anketten sonra ilk defa böyle bir şey gördüm. doldurun gitsin belki ödeme alırsınız.