aylinalsac75 wrote:derin wrote:anında tıkladım kota dolu dedi , pusu da mı bekliyosunuz ne05 Mar 2020 08:10 PST Survey ySense Surveys - F86304303 - Complete $0.4900
Uefa anketi 12 dk gunun siftahi
Senden kalanlari topluyoruz

aylinalsac75 wrote:Cint 0.90 omo sıvı deterjan anketi yaptım son sayfada ysense yönlendirmedi ve paranın üstüne yattılar. İyice seleyi suya verdiler.
mrvtz wrote:aylinalsac75 wrote:Cint 0.90 omo sıvı deterjan anketi yaptım son sayfada ysense yönlendirmedi ve paranın üstüne yattılar. İyice seleyi suya verdiler.
Omo anket ödememe konusunda sabıkalı maalesef. Shell bile kendini düzeltti, Omo değişmedi. Bana daha önce 2 kez upuzun anket gönderip ödeme sayfasında error vermişlerdi, böyle yaparak kendilerinden soğutuyorlar
@derin, doğru söze ne denir
Reveneu, 111 cent yazan ankete sadece 0,01 ödediSoygunculukta kaçıncı level bu? Daha bulaşmam Reveneu'ya. Keriz bellediler iyice beni.
derin wrote:mrvtz wrote:aylinalsac75 wrote:Cint 0.90 omo sıvı deterjan anketi yaptım son sayfada ysense yönlendirmedi ve paranın üstüne yattılar. İyice seleyi suya verdiler.
Omo anket ödememe konusunda sabıkalı maalesef. Shell bile kendini düzeltti, Omo değişmedi. Bana daha önce 2 kez upuzun anket gönderip ödeme sayfasında error vermişlerdi, böyle yaparak kendilerinden soğutuyorlar
@derin, doğru söze ne denir
Reveneu, 111 cent yazan ankete sadece 0,01 ödediSoygunculukta kaçıncı level bu? Daha bulaşmam Reveneu'ya. Keriz bellediler iyice beni.
Shell anketi görünce direkt kapatıyorum, nasıl olsa ödemiyorlar.![]()
Daha hiç omo anketine denk gelmedim, merak ediyorum![]()
Reveneu gerçekten çok sıkıntılı, çok uzun anket verip ya 1 cent veriyorlar ya da değerinin çok altında ödeme yapıyorlar ki az önce yaklaşık 25 dk lık bir anket çözdüm, sonuç 8 cent
05 Mar 2020 11:33 PST Offer Revenue Universe Notification [TR] [Intl] Conversion #2551591957 $0.0800
Peanut Labs konusunda sıkıntı var mı sizlerde de merak ediyorum, bugüne kadar toplasan 3 ya da 4 anket çözmüşümdür, sürekli anket geliyor ama ya açılışta eliyor ya da 3-5 soru sonra eliyor
Survey Disqualified 0 Mar 05
SurveyDisqualified 0 Mar 05
Survey Disqualified 0 Mar 03
Survey Opened 44 Mar 03
Survey Disqualified 0 Mar 03
derin wrote:murat163 wrote:0.73 lük kişilik anketi tarzı bir anket daveti geldi yüzde 70 ini yaptırdı yaklaşık yarım saatte ve daha sonra atıp herhangi birşey vermedi hemde spesifik hiçbir soru sormadan attı
ben tamamladım 8 cent verdi