deepcrypto wrote:bilemiyorum belki anket sağlıyıcısının o profil e ait anket kotası dolduğu için direk attı. diğer sağlıyıcı kendisine tanınan kota dolmadığından kabul etmiş olabilir. anketlerin aynı anda gelmesi ise benim bilgisayar başına geçinceye kadar davetle gelen anketlerin birikmiş olması olabilir.salsasosu wrote:deepcrypto wrote:salsasosu wrote:deepcrypto wrote:sems-i wrote:direk 1.60 lık ankete girin 0.53 ile aynı
Tühh bana önce 0.53 lük geldi, yine yaptılar yapacaklarını
bana 4 davet aynı aynı anda geldi dk lar aynı olunca aynı anket belli de yüksekten gelerek tıkladık emmaa
0,53 ü yaptırdı , 1,60 ve 0,90 kactı
1.60 lık ile 0.53 lük aynıymış, sen ilk 1.60 lığa tıkladın oradan attı sonra 0.53 lüğe girdin ve yaptırdımı doğrumu anladım ?
evet , muhtemelen 0,90 usd lik olanda aynıydı çünkü biterme süreleri hep 12 dk biri 11 dk idi.
O zaman şu sonuç çıkıyor, ah vah edip yüksek olanı yapamadım, düşük olanı yaptım demeye gerek yok, bize yaptıracak olduğunu veriyor, bende demekki ilk 1.60 lık gelse ona tıklasam yaptırmayıp 0.53 lük olanı verecekmiş yine, bu sonuç çıkıyor, senin dediğine göre.