AtaturkunTorunu wrote:
Peanut labs 44 cent Shell anketi ve 33 cent sosyal medya anketi.
İkisini de tamamladım, Shell anketinde anket bitince bağlantı hatası verdi ve ödeme alamadım. History kısmında tıkladığım bile görülmüyor.
Sosyal medya anketini tamamladım ama "Bu anket eşleşmedi" gibi bir mesaj çıktı ve parayı vermedi. Sosyal medya anketinin sonunda itiraz seçeneği vardı neyseki.
Zaten anket ve görev yok, bir de böyle yapıyorlar, iyive soğutuyorlar.
Anketin ortasında atmasını bile anlarım ama tamamladıktan sonra para vermemek nedir!!!
Geçmiş olsun, zaten anket az, bir de para ödemeyince iyice soğutuyorlar insanı sayfadan. Shell, anket ücreti ödememekte sabıkalı ama şöyle de yapıyor, ödediğine de 2-2, 5 dolar ödüyor. E, bizim suçumuz ne para alamıyoruz? Sayfada haksızlık diz boyu ve destek ekibi maalesef ilgisiz.
Y sense bu konuda bir şeyler yapmalı çünkü ödeme alamama sorunu çok fazla olduğundan sayfadan uzaklaşanlar oluyor. Kimsenin kimsenin emeğini gasp etme hakkı yok. Burada zaman harcıyoruz, emek veriyoruz, umutlanıyoruz ve tüm bilgileri alıp para ödeme kısmında hata vermek nedir? Sayfanın büyüklüğüne yakışmıyor.
Anketlerle uğraşıp beş kuruş alamadığım ve canımın fena sıkıldığı bu günde, bu anket iyi geldi
18 Şubat 2020 13:19:05 PST 29m OpinionWorld $ 0.58 (Araç lastikleri)