Posts | 2,461 |
Member Since | 17 Dec 2018 |
Last Visit | 14 Jan 2021 |
Likes Given | 3,839 |
Likes Received | 2,319/1,389 |
gullerbilisim wrote:Bendemi sıkıntı var anlamadım,bugün 6 tane anket geldi hiçbirine giremiyorum.Satın alma sorumlusu sizmisiniz evde diyor evet diyorum atıyor,başka bir ankette araba kiralıcakmısınız diyor evet diyorum atıyor hayır diyorum yine atıyor.
Posts | 2,461 |
Likes Given | 3,839 |
mrvtz wrote:Anket tamamlayıp ücret alamama rekorunu sayfada kırdığımı düşünüyorum. 2. günde tamamlayıp teşekkür alıp ücret alamadığım 5. anket. Shell, reklamda duyarlılık kasıyor ama ücret ödememek için en sonda hata verdi. Şu koskoca markaların üç kuruş ücret ödememek için attığı taklalar beni çok sinir ediyor, insana ve emeğe saygı sıfır
Reklamda duyarlılık oynamaya devam Shell.
Destek ekibine yazdım, yine iki teselli cümlesi ile gönderecekler beni, sonuç belliAlamadığım paralar, aldıklarımdan fazla. Nasıl iştir bu, anlamadım. Clixsense, ödenmeyen kredileri bazen arkadan ödüyordu ama Ysense'in o işlerde bezi yok.
Reklam izleme ve yorum anketleri nedense ücret ödemiyor, bir dünya da detaylı yorum istiyorlar utanmazlar. Bir daha böyle bir anket görünce kapatacağım
Posts | 2,461 |
Likes Given | 3,839 |
Posts | 2,461 |
Likes Given | 3,839 |
squirrel1483 wrote:mrvtz wrote:Anket tamamlayıp ücret alamama rekorunu sayfada kırdığımı düşünüyorum. 2. günde tamamlayıp teşekkür alıp ücret alamadığım 5. anket. Shell, reklamda duyarlılık kasıyor ama ücret ödememek için en sonda hata verdi. Şu koskoca markaların üç kuruş ücret ödememek için attığı taklalar beni çok sinir ediyor, insana ve emeğe saygı sıfır
Reklamda duyarlılık oynamaya devam Shell.
Destek ekibine yazdım, yine iki teselli cümlesi ile gönderecekler beni, sonuç belliAlamadığım paralar, aldıklarımdan fazla. Nasıl iştir bu, anlamadım. Clixsense, ödenmeyen kredileri bazen arkadan ödüyordu ama Ysense'in o işlerde bezi yok.
Reklam izleme ve yorum anketleri nedense ücret ödemiyor, bir dünya da detaylı yorum istiyorlar utanmazlar. Bir daha böyle bir anket görünce kapatacağım
sende ekran görüntüsü alıp at clixsense'e ben öyle yapınca ödüyorlar genelde hep. ayrıca burada ne zamanddır üyesin bilmiyorum ama sinir bozucu bir tarafı var para buradada da kolay kazanılmıyor forumda sürekli ağlamaktansa sabırlı olmayı dene.kimse burada zaten büyük paralar kazanmıyor