sorucevaplar wrote:mrvtz wrote:murat163 wrote:anket de demeyeyim opinionda değişik birşey geldi 100 kişiye sormuşlar gri noktanın siyah bölgeye hareketini 200 kişiye de bunu değerlendireceklermiş 20 puan 10 lira dediler ama puan alamadım sanırım 0.58 her zamankinden kazandım yani
Çok tuhaf bir anketti, siz bari ücret almışsınız, beni para ödemeden sonda attılar. Bugünlere anketler beni tokat manyağı yaptı, buldular enayiyi, cevapları alıp para ödemeden atıyorlar. İyi valla. Böyle olacaksa göndermesinler anket. Bir umut zaman harcıyorum, en sonda atılıyorum. Bir değil beş değil, kaç oldu unuttum. Böyle giderse para kazanamam.
Aynen öyle. Anket bitti, parayı alma kısımında attı.
10 günde bir tekliften 0, 10 cent kazanabildim, zira bugünlere gelen her anket cevapları alıp en sonda atıyor, para ödememek için tezgahı kurmuşlar. Her gün aynı şeyi yaşayınca üzgünüm ama sayfaya inancım kalmadı

Millet çatır çatır anketini çözüp ücretini alıyor, bana taktı galiba sayfa. Ücret ödememeye yeminliler bana. Paraya ihtiyacım olmasa 1 dakika durmam, biraz daha bekleyim bakayım zaman ne gösterecek?
Geçen sene sayfaya üye olup 1-2 ayı sıfırla kapatınca sayfadan uzaklaşmıştım, hadi bir geri döneyim paraya ihtiyacım var dedim ama değişen bir şey yok sayfada