Posts | 2,461 |
Member Since | 17 Dec 2018 |
Last Visit | 14 Jan 2021 |
Likes Given | 3,839 |
Likes Received | 2,319/1,389 |
Thelastair wrote:Az önce wannads'da bir anket geldi , bir tane daireyi önce gri bölgeye hareket ettir çarpı işareti kayboluncada varış noktasına sonrada ödülü al gibi saçma sapan birşey , anketi tamamladım ve 0.5 lira değerinde 5 puan verecez dedi bir siteye yönlendirdi o sitede bakımdaymış...
Artık dalgaya vuruyorlar gibi geliyor ya hayırlısı..
Posts | 264 |
Member Since | 19 Aug 2019 |
Last Visit | 7 Sep 2021 |
Likes Given | 342 |
Likes Received | 201/134 |
AtaturkunTorunu wrote:Thelastair wrote:Az önce wannads'da bir anket geldi , bir tane daireyi önce gri bölgeye hareket ettir çarpı işareti kayboluncada varış noktasına sonrada ödülü al gibi saçma sapan birşey , anketi tamamladım ve 0.5 lira değerinde 5 puan verecez dedi bir siteye yönlendirdi o sitede bakımdaymış...
Aynısı bana da oldu (6 puan), tam yazacaktım vazgeçtim.
Aslında saçma değil de ayrıntı vermek yasaktır diye konuşamıyorum.Umarım öderler.
Thelastair wrote:Az önce wannads'da bir anket geldi , bir tane daireyi önce gri bölgeye hareket ettir çarpı işareti kayboluncada varış noktasına sonrada ödülü al gibi saçma sapan birşey , anketi tamamladım ve 0.5 lira değerinde 5 puan verecez dedi bir siteye yönlendirdi o sitede bakımdaymış...
legendcitys wrote:Opiniworld araç anketi 15 dk, davetli toluna fotoğraf makine 8 dk 0.29
Profil fotoğrafımı bir türlü değiştiremedim sürekli 'No changes were made.' yazıyor her türlü boyutlu denedim başaramadım nasıl değiştirebilirim acaba