Swerdlov wrote:Şu yuno'ya ne zaman girsem tiksinerek ayrılıyorum. Önce sana yalandan bir anket giriş ekranı çıkarıyor, istediği izinlerde sadece "istersek evini arabanı üzerimize yapabiliriz" seçeneği eksik. Reklam şirketleriyle paylaşma, hassas veriler falan hepsine izin vermen gerek. Sonraki ekranda seni apar topar göndereceğini bile bile 'acaba bu kez çıkar mı' diye devam ediyorsun. Sonrası tam bir girdap. Saatlerce dönüyor, defalarca dönüyor, sana arasıra bir yaş falan soruyor, posta kodu falan yalandan, sonra hoop yine eşleşmedi! Sonra dönmeye devam ediyor, arada link yönlendiriyor sonra yine o yuvarlak, diyorsun ki hiçbir şey olmasa bile kesin bir şeyler oldu
![]()
Bomboş döne döne sana beynine batan dikeni unutturmaya çalışıyor. Elinde koca bir sıfır, küfrederek kapatırken aklında o soru: Acaba şu an hangi bilgimi kimlere sattılar?
Şimdiye kadar 1 adet bile anket yapamadım ve her seferinde bu çakallıklarını sindirerek ayrıldım. İsterse 10 dolarlık anket getirsin, tıklarsam insan değilim.
önce güldüm

sonra çok haklı dedim

bir defa o ön bilgileri girince geçmişi silene kadar tekrar sormuyor.
bıktırıcı bir şekilde anket vermiyor..
o vermedikçe ben tıklayıp bulmaya çalışıyorum
sabırlı olurda 10 15 dak ugraşırsan bi anket yakalaya biliyorsun..
zaten genelde eski anket geliyor.
ve başarmanın sevinciyle yarım saat ara verip tekrar denemeye devam ediyorum

çok sabırlı olmak lazım bu site saprımızı sınıyor (:
Bir anket doldurun Dönüşüm # 2521650586 (Teklif) $ 0.30
ankestre fırın anketi