XekinoX wrote:Quote:bu duyguları tamamiyle anlayabiliyorum. adeta merkezindeyim. bir çok arkadaş da böyle düşünüyordur. bende çok çalışıyorum bakıyorum sürekli ama ancak bu kadar oluyor işte.
ama işin içinde para varsa duygusallığa yer yok derim. gelirse gelir gelmezse bekleriz gelene kadar ne yapalım. yine de ufak tefekte olsa kazanıyoruz ya bu önemli netice de kimse kimseye kuruş vermiyor.
bir şeyi ne kadar çok istersen o elinden kaçıyor. burada da olaya isteksiz yaklaşmışsın ama başarılı olmuşsun. sırf şu 2$ ın ve yaşadığın güzel olayın hatrına sen yine mutlu ol ve gayretle devam et derim. neticede 1'e 5 kazanıyoruz.
Yok hocam bu duygusallık değil. İstemezlerse hiç siteye üye kabul etmezler. Ben, bana sebepsiz yere para versinler demedim zaten. Mesele o değil. Benim tepkim burda hem haksızlığın hem de mantıksızlığın olması. Ben araba anketi beklemem mesala. Arabam yok. Ama çay anketi veya şampuan anketi için de arabaya sahip olmama gerek yok. Eleme kriterleri yanlış.
Üstüne ödeme tutarını 50 dolar yapıp bir de anket göndermiyorsa burda problem var demektir. Ödeme yapıyorsa karşılığında hem ülke ekonomisi hem de firmalar için hayati derecede önemli pazar verileri alıyor benden. Üstelik de dürüst cevaplarla. Yani "Allah razı olsun bana bu tutarı lütfettiniz" gibi bir durum da yok. (Eğer böyle bakarsak duygusal davranmak olur)
Keşke burayı yetkili birileri okusa da duruma el atsa.Mantığın olmadığı yerde devamlılık da olmaz.
değerli hocam durum ve şartlar bu. bunun dışında ne deseniz işin içine duygusallık giriyor derim benim de düşüncem bu şekilde. forum yetkilisinin bu duruma çözüm olacağını sanmıyorum bu iş yönetimle alakalı malumunuz.yönetimin bu tarz bir isteği ve iradesi olsa zaten clixsense ile ilgili de bir anket yapar memnuniyet ölçümü yapardı. derdinizi söyleyin dinliyoruz tarzı bir platform değil burası bu anlaşılıyor.
gelen anketi yapın gitsin neyi yapıp yapmayacağınız nasıl yapacağınız buna göre ne kadar kazanacağınız olayı geliştirmek size kalmış. ama ödemesini alanlara bakarsak yine de bizim faydamıza bir oluşum. verim alamıyorsak tabiki bırakılır gidilir. ama bence hedefleri azaltıp, zamana yayarak ne gelirse biriktirip bir zaman sonra havale yaparız mantığıyla çalışmak lazım. yine de sizin özelinizde isteksiz yaklaşıma 2$ çok iyi ödeme. ben kazansaydım acayip mutlu olurdum.