Posts | 196 |
Member Since | 22 Oct 2018 |
Last Visit | 20 Sep 2022 |
Likes Given | 49 |
Likes Received | 166/114 |
ankettasksever wrote:sems-i wrote:arkadaşın dediği gibi mobil den bağlantı yok,ne yazarsan yaz normal adresi çıkıyor.10 defa denedim olmadı.
o zaman çokta anlamı kalmadı benim için. 80 puan da silmişler. 200 puan kaldı tamamlayıp bırakırım. her taraf tokatlayıcı olmuş.
mzanka wrote:ankettasksever wrote:sems-i wrote:arkadaşın dediği gibi mobil den bağlantı yok,ne yazarsan yaz normal adresi çıkıyor.10 defa denedim olmadı.
o zaman çokta anlamı kalmadı benim için. 80 puan da silmişler. 200 puan kaldı tamamlayıp bırakırım. her taraf tokatlayıcı olmuş.
Yuno'dan 920 puana ulaşınca (5 dolar) bir daha uğraşmam.
Ysense uzun cilt bakım anketi tamamladım, para yok3 ekran görüntüsü aldım, göndereceğim ama sonuç çıkacağını sanmıyorum. PL hariç bu konuda bizi umursayan yok. Zaten bu ay pek anket gelmiyor, gelen de ücret ödemeyecekse nasıl para kazanacağım?
mzanka wrote:mzanka wrote:ankettasksever wrote:sems-i wrote:arkadaşın dediği gibi mobil den bağlantı yok,ne yazarsan yaz normal adresi çıkıyor.10 defa denedim olmadı.
Ysense uzun cilt bakım anketi tamamladım, para yok3 ekran görüntüsü aldım, göndereceğim ama sonuç çıkacağını sanmıyorum. PL hariç bu konuda bizi umursayan yok. Zaten bu ay pek anket gelmiyor, gelen de ücret ödemeyecekse nasıl para kazanacağım?
Şimdi de 1 saattir uğraştığım Mastercard anketi sonda hata verdiPara vermemek için attığınız taklalara değer mi? Yazıklar olsun.
Posts | 2,461 |
Member Since | 17 Dec 2018 |
Last Visit | 14 Jan 2021 |
Likes Given | 3,839 |
Likes Received | 2,319/1,389 |
ankettasksever wrote:mzanka wrote:mzanka wrote:ankettasksever wrote:sems-i wrote:arkadaşın dediği gibi mobil den bağlantı yok,ne yazarsan yaz normal adresi çıkıyor.10 defa denedim olmadı.
Şimdi de 1 saattir uğraştığım Mastercard anketi sonda hata verdiPara vermemek için attığınız taklalara değer mi? Yazıklar olsun.
1468098 Collect Phone Number And Number Of Locations From Websites - 6A
şu taskı yap hocam çok kolay. level etkili telefon numarasını sayfadan bulup yapıştırıyorsun çok kolay bir görev.
Posts | 2,461 |
Likes Given | 3,839 |
Posts | 2,461 |
Likes Given | 3,839 |