Posts | 2,461 |
Member Since | 17 Dec 2018 |
Last Visit | 14 Jan 2021 |
Likes Given | 3,839 |
Likes Received | 2,319/1,389 |
gisil wrote:fthdarendeli1905 wrote:gece saat 12 den sonra yaptıgım toplam anket tutarı 3.21$ çok şaşırtıcı. Acaba 2-3 gün anket gelmiyecegine yada anketleri açamayacagimamı delalet ?
![]()
tebrikler. belli olmaz, yılmadan devamdaily checklist bonus, coşmuştur şu an eğer addon ekliyse.
Hasan00 wrote:bana geldi ve attı 2,89 du pff aman ugraşmıcam artık sıktı buraya ayrdıgım bir ayı girip çalışsam kaç katını kazanırdım
kolay gelsin herkese...
fthdarendeli1905 wrote:Hasan00 wrote:bana geldi ve attı 2,89 du pff aman ugraşmıcam artık sıktı buraya ayrdıgım bir ayı girip çalışsam kaç katını kazanırdım
kolay gelsin herkese...
orası öyle zaten kardeşim. ben yeni üyeyim ama zaten hali hazırda pc den çalıstıgım için bana ek gelir olur diye başladim. Yoksa elbette bi yere girip çalısmak çok daha iyi. Bunlar çerez parası, sigara parası vs vs..
Posts | 2,461 |
Member Since | 17 Dec 2018 |
Last Visit | 14 Jan 2021 |
Likes Given | 3,839 |
Likes Received | 2,319/1,389 |
ankettasksever wrote:fthdarendeli1905 wrote:Hasan00 wrote:bana geldi ve attı 2,89 du pff aman ugraşmıcam artık sıktı buraya ayrdıgım bir ayı girip çalışsam kaç katını kazanırdım
kolay gelsin herkese...
orası öyle zaten kardeşim. ben yeni üyeyim ama zaten hali hazırda pc den çalıstıgım için bana ek gelir olur diye başladim. Yoksa elbette bi yere girip çalısmak çok daha iyi. Bunlar çerez parası, sigara parası vs vs..
sitenin kendi içinde algoritması var yeni üyelere cazip anketler gelebilir bu aralar. bende geçen sene bu aylarda yeniydim ve 3$ lık anketler yapıyordum. ayda 60$ a kadar kazancım oluyordu. her ay para havalesi yapıyordum. şimdi ise 1$ üzeri anketlere nadir giriyorum. gerçi 1$ üzeri çok fazla ankette gelmiyor ya. olsun damlaya damlaya göl olur. işin sırrı sabırlı olmakta.
Darkscold wrote:4 December 2019 06:51:27 PST OpinionWorld Router $0.58 (Market alışverişi)