Posts | 719 |
Member Since | 3 Jul 2019 |
Last Visit | 12 May 2023 |
Likes Given | 306 |
Likes Received | 571/362 |
Posts | 2,461 |
Member Since | 17 Dec 2018 |
Last Visit | 14 Jan 2021 |
Likes Given | 3,839 |
Likes Received | 2,319/1,389 |
fthdarendeli1905 wrote:artık yok derken ? Anket mi yok ?
fthdarendeli1905 wrote:Akadaslar ben 27 kasımda üye oldum 5,29 dolarda kaldım. Günlük 1 anket bazende gün içinde hiç anket gelmiyor. Son 3 gündür de gelen anketleri tamamlayamadan atıyor ve not every survet can be winner gibi bişey yaziyor yani her ankette kazanamanazsın gibi birşey. İngilizcem var en azında ingilizce anket yapayim diyorum ama hiç birşey gelmiyor. Bunun bir çözümü yada anket gelmesi için yapilabilecek bişey var mı ?
Hasan00 wrote:fthdarendeli1905 wrote:artık yok derken ? Anket mi yok ?
çok az geliyor gelnlerde atıyor arada deneyin pes etmeyin gelicektir ama açıkca demek gerekirse çok azzz
hergün deneyin belki yakalarsınız ve anketlerin cevaplarında çelişmeyin atar yoksa gerçi hep atıyor ama olsun belki arada alırsınız bir şeyler
gisil wrote:fthdarendeli1905 wrote:Akadaslar ben 27 kasımda üye oldum 5,29 dolarda kaldım. Günlük 1 anket bazende gün içinde hiç anket gelmiyor. Son 3 gündür de gelen anketleri tamamlayamadan atıyor ve not every survet can be winner gibi bişey yaziyor yani her ankette kazanamanazsın gibi birşey. İngilizcem var en azında ingilizce anket yapayim diyorum ama hiç birşey gelmiyor. Bunun bir çözümü yada anket gelmesi için yapilabilecek bişey var mı ?
daha yenisiniz 6 günde 5,29 hiç kötü değil. zamanla daha fazla kazanırsınız ama çok yüksek bir beklentiniz olmasın.
fthdarendeli1905 wrote:gisil wrote:fthdarendeli1905 wrote:Akadaslar ben 27 kasımda üye oldum 5,29 dolarda kaldım. Günlük 1 anket bazende gün içinde hiç anket gelmiyor. Son 3 gündür de gelen anketleri tamamlayamadan atıyor ve not every survet can be winner gibi bişey yaziyor yani her ankette kazanamanazsın gibi birşey. İngilizcem var en azında ingilizce anket yapayim diyorum ama hiç birşey gelmiyor. Bunun bir çözümü yada anket gelmesi için yapilabilecek bişey var mı ?
daha yenisiniz 6 günde 5,29 hiç kötü değil. zamanla daha fazla kazanırsınız ama çok yüksek bir beklentiniz olmasın.
çok bir beklentim yok ama 1 ay da 50 dolar yapıp çekebilirim mantıgıyla basladim ama pek mümkün görünmüyor
fthdarendeli1905 wrote:Hasan00 wrote:fthdarendeli1905 wrote:artık yok derken ? Anket mi yok ?
çok az geliyor gelnlerde atıyor arada deneyin pes etmeyin gelicektir ama açıkca demek gerekirse çok azzz
hergün deneyin belki yakalarsınız ve anketlerin cevaplarında çelişmeyin atar yoksa gerçi hep atıyor ama olsun belki arada alırsınız bir şeyler
yani artık eskisi gibi degil ugrasmaya degmez mi diyorsun ?![]()
Hasan00 wrote:fthdarendeli1905 wrote:Hasan00 wrote:fthdarendeli1905 wrote:artık yok derken ? Anket mi yok ?
yani artık eskisi gibi degil ugrasmaya degmez mi diyorsun ?![]()
ben öğrenciyimaz bir şey gelsede ihtiyacım var. Bence değer deneyin
fthdarendeli1905 wrote:gisil wrote:fthdarendeli1905 wrote:Akadaslar ben 27 kasımda üye oldum 5,29 dolarda kaldım. Günlük 1 anket bazende gün içinde hiç anket gelmiyor. Son 3 gündür de gelen anketleri tamamlayamadan atıyor ve not every survet can be winner gibi bişey yaziyor yani her ankette kazanamanazsın gibi birşey. İngilizcem var en azında ingilizce anket yapayim diyorum ama hiç birşey gelmiyor. Bunun bir çözümü yada anket gelmesi için yapilabilecek bişey var mı ?
çok bir beklentim yok ama 1 ay da 50 dolar yapıp çekebilirim mantıgıyla basladim ama pek mümkün görünmüyor