Hasan00 wrote:i can't understand what is happened???? my quality score was 84 but why again 81? lol so i cant take more surveys for 6 months. I have proofs this was before 1 day ago---> Screenshot by Lightshot
and now--> Screenshot by Lightshot
what they want to mean? this site is a scam? or what they want to make? how i can send ticket where is the ''support button'', 2. screen shoot there isnt a support button, so i cant see my ticket's answer for now, also lost again 3 points and for what? no reason......
SO WHAT CAN I MAKE ? CAN SOMEONE HELP ME??
sems-i wrote:aylinalsac75 wrote:0.69 cint süt ve süt ürünleri anketi
Sonuna kadar yaptır sonra kota dolu de at, oh çok güzel.
949,252,677 Quota Full 14 November 2019 04:36:52 PST 6m CINT 42039148 süt anketi
Swerdlov wrote:sems-i wrote:aylinalsac75 wrote:0.69 cint süt ve süt ürünleri anketi
Sonuna kadar yaptır sonra kota dolu de at, oh çok güzel.
949,252,677 Quota Full 14 November 2019 04:36:52 PST 6m CINT 42039148 süt anketi
Sanırım o süt anketi hepimizi şutladı. Bana da yarısına kadar falan çözdürdü. Sonra tekmeyi bastı. Artık bende deneyimle sabit, eleme sorularında hane halkı reisinin işi sorusunda emekli şıkkını üstte gördüğüm an diyorum ki bu anket yalan. Boşu boşuna uğraşıyoruz. Hiç de şaşırtmadı şimdiye kadar.
Hasan00 wrote:ben artık umudumu kestim sınava hazırlanıyorum burada zaman çok kayboluyor insan gibi upraştırmadan gelen anketleri ödeseler hergün 40-50 dk girip çıkacağım ama işte neyse artık yapıcak bir şey yok anketlerin çoğu yoursurveys, samplicodan geliyor onlarda olmayacağına göre yoursurveys tahminimce 6 ay sonra açıcak ticket de atamıyorum bir tane e mail buldum yolladım ama umudum kalmadı artık arada cint yapmaya gelirim bi o açılıyor
husein wrote:gisil wrote:opinionworld nato anketi 0.58 cent
Anket kısmında sabit duranlardan hiç ödeme almadığım için yapmıyordum, sen yazdın diye yaptım ödeme aldım teşekkürler.
besevler wrote:husein wrote:gisil wrote:opinionworld nato anketi 0.58 cent
Anket kısmında sabit duranlardan hiç ödeme almadığım için yapmıyordum, sen yazdın diye yaptım ödeme aldım teşekkürler.
Sabit surveyleri ihmal etmeyin. Özellikle "OpinionWorld" çok önemlidir. Ben bugün OpinionWorld'ten 2 anket yaptım. Geçen ay da buradan yaklaşık 15 anket yaptım.
Hasan00 wrote:mhsm_smr27 wrote:nato ab ile ilgili bir anket
Completed 15 November 2019 01:56:50 PST 8m OpinionWorld Router $0.58
opinion world yoursurveyse mi baglı? dünde girdim attı bugun de bu yoursurveys umarım cint için de geçerli değilidr :/
Posts | 2,461 |
Member Since | 17 Dec 2018 |
Last Visit | 14 Jan 2021 |
Likes Given | 3,839 |
Likes Received | 2,319/1,389 |