husein wrote:Hasan00 wrote:husein wrote:1 haftadır buralardayım 3-5 isim sürekli ilk 10'da ve sürekli 300-1000 arası task yapıyorlar.
Ben o 31 taskı 1 günde yaptım ve umarsızlığım yüzünden bilerek %70 altında görevi bitirerek ordan silinsin istedim, bilgim olmadığı için level veren tasklar gelir belki ihtimaliyle yapmıştım.
Level alınca daha fazla task geliyormuş diye duydum. O seviyelere ulaşabilirsek öğrenicez.
umarım ulaşırsınız ben de isterim herkesin kazanmasını ama sanmıyorum çok da fazla olmaz diye düşünüyorum ülke konumuna göre geliyor anketler yani bazen gelmeyecek anlaşılan bende lvl 0 dayım daha ama takip ettiğime göre şu ana kadar max 1 kişide 330 dolar gördüm tabi bizim için daha büyük normal bir iş maaşına denk geliyor.aylık 100 dolar olsa fazlasını istemem ben yeterli bir öğrenci için gerisi fazla derse zaman kalmaz o zaman da
Anketler çok güzel veriyor fakat ona bel bağlamamak lazım şuana kadar anket bölümünde alttaki kutucuklar ve ya tekliflerde bulunan anketler 1krş. ödeme yapmadı. Sadece özel gönderilmiş anketler ödeme yaptı bana, o da günde 2 adet geliyor. Task olayını tam olarak çözüp level almaya odaklanmalıyız gerisi gelir. 50 sorulu numara taskları gelmez umarım zaten level de vermiyor 0.04 için 15-20 dk zaman harcamak bunaltıcı bi durum, hazırlayan kişilerin cebinde akrep var.
evet ama task gelmiyor bana :/ sizden önce başladım fakat 1 hafta olucak 1 tane bile task gelmedi lvl 0 da böyle lvl geçince bir sürü task geliyormuş