Posts | 149 |
Member Since | 29 Sep 2015 |
Last Visit | 1 Sep 2021 |
Likes Given | 19 |
Likes Received | 38/23 |
Hasan00 wrote:wanads a girince böyle bir mesaj alan var mı? sanırım oradaki anketlere bu yüzden katılamıyorum. Saçma biraz hepsine mi uymuyor
We are sorry to inform you that you have not qualified for this survey. There are many reasons why people don't qualify, which include, but may not be limited to, not fitting the screening criteria, not providing quality responses or other reasons defined by our end client.
gisil wrote:evet android var. Ama aynen orayada bakıyorum game hag var o çok fazla veriyor ama zor 250 gems biirkti 250 daha birikince alcam. Yasak ama sormadan edemeyecem neobuxa başladım fakat orda yoursurvey aynı şekide var figure egiht var orda yapınca ıp adresi aynı olduğu için anket gelmesini engelliyor da olabilirHasan00 wrote:offertoro'daki uygulamaları indirerek gelir elde edebilirsin. senin iphone'nun varsa evdeki diğer insanların android cihazlarından girip uygulamaları indirmeyi deneyebilirsin. anketler her zaman olmuyor maalesef. ben bugün sadece 1 tane yapabildim. şans işi.wanads a girince böyle bir mesaj alan var mı? sanırım oradaki anketlere bu yüzden katılamıyorum. Saçma biraz hepsine mi uymuyor
We are sorry to inform you that you have not qualified for this survey. There are many reasons why people don't qualify, which include, but may not be limited to, not fitting the screening criteria, not providing quality responses or other reasons defined by our end client.
Hasan00 wrote:Quote: Total earned this month (October): $ 330.27 ($116.60 from surveys + $154.89 from tasks + $ 41.69 checklist bonus + $15 from task bonuses 3x$5( + today's checklist but I guess that will count as November 1stMy sponsor is one lucky guy
![]()
demekki ayda 330 dolar kazanılıyormuş buradanda ilginç
gisil wrote:task level 3 olunca, çok sayıda ref'in varsa ve top tier ülkelerden birinde yaşıyorsan mümkün tabii bu kadar gelir. benim ortalamam şimdilik 40 dolar. kendimi kaptırıp tüm tasklara girmeseydim, task3 leveli korusaydım daha fazla olabilirdi.
gisil wrote:task level 3 olunca, çok sayıda ref'in varsa ve top tier ülkelerden birinde yaşıyorsan mümkün tabii bu kadar gelir. benim ortalamam şimdilik 40 dolar. kendimi kaptırıp tüm tasklara girmeseydim, task3 leveli korusaydım daha fazla olabilirdi.
evet aynı ip adresi ve emailse ikisi beraber zor olabilir. ben de açmıştım kullanmıyorum.
sems-i wrote:sorucevaplar wrote:Akaryakıt anketi sonuna kadar yaptırdı parayı ödemedi. Kota fulllenmiş. E bana niye sonuna kadar yaptırıyorsun anketi ?
921,548,421 Quota Full 1 November 2019 05:18:00 PST 52m CINT 42433468
kaç dakika uğraştırdığına bakın
Posts | 2,461 |
Member Since | 17 Dec 2018 |
Last Visit | 14 Jan 2021 |
Likes Given | 3,839 |
Likes Received | 2,319/1,389 |
tantE41 wrote:mzanka wrote:gisil wrote:1.13 cif anketi.
Bu anketi %100 tamamladım, sonunda memnuniyet cevabı bile istediler ve ücret alamadım, aşırı sinirliyim
Ekran goruntusu alin tcket gonderi
Posts | 2,461 |
Member Since | 17 Dec 2018 |
Last Visit | 14 Jan 2021 |
Likes Given | 3,839 |
Likes Received | 2,319/1,389 |