aylinalsac75 wrote:Kota dolmuş olabilir
2 gündür böyle geliyor tıklıyorum atıyor. Yarına artık bugün dahada gelmez sanırım.
Posts | 230 |
Member Since | 27 Dec 2017 |
Last Visit | 3 Jul 2022 |
Likes Given | 14 |
Likes Received | 168/114 |
Posts | 2,461 |
Member Since | 17 Dec 2018 |
Last Visit | 14 Jan 2021 |
Likes Given | 3,839 |
Likes Received | 2,319/1,389 |
ankettasksever wrote:mzanka wrote:ankettasksever wrote:Legacy12343 wrote:1.21 dolarlik 13-17 yaş çocuk psikolji anketi
+1
27 Oct 2019 11:43 PST Survey ySense Surveys - F43383000 - Complete $1.21
+1
![]()
Son 2 ay işler kesattı, bu ay toparladım.
Yeni üye arkadaşlar pes etmesin. Bazen üst üste iyi anketler gelir, güzel kazanırsınız. Bazen de günlerce tek anket yakalayamazsınız. Anket yakalayıp cevaplar %90 olur atılırsınız. Hepsini yaşadım, yaşamaya da devam edeceğim. Bana kalsa çoktan hesabı kapatıp gidecektim ama arkadaşlar sağolsun vazgeçirdiler, iyi ki de onları dinlemişim. Bu sayfa bana daha sabırlı olmayı öğrettiHerkese hayırlı kazançlar.
çok güzel sözler ve düşünceler bunlar hocam. giden kendine yapar. hazır az çok demeden kazanıyoruz. neticede bir zaman sonra 52$ oluyor ve bir şekilde bize ulaşıyor. para paradır. sen daha tasks olayına girmedin. şöyle geldikçe 0.04 lük 0.06 lık 0.08 lik Help Us takslarını bile yapsan daha hızlı kazanacaksın mutlaka.![]()
Hasan00 wrote:desteğe bilet atmıştım anketlerin çalışmadıyla ilgili survey ıd (not click Id ) demişler nerden bakabilirm?
tam şöyle demişler gönderin diye
survey ıd (not the click ıd)
reward amount(exact amount)
screnshot of finaş page of survey
gisil wrote:Hasan00 wrote:desteğe bilet atmıştım anketlerin çalışmadıyla ilgili survey ıd (not click Id ) demişler nerden bakabilirm?
yeni gelen telefon tasklarını kaçırma. bunları yarın da halledebilirsin. survey history kısmından bulabilirsin id'leri.
gisil wrote:Hasan00 wrote:desteğe bilet atmıştım anketlerin çalışmadıyla ilgili survey ıd (not click Id ) demişler nerden bakabilirm?
yeni gelen telefon tasklarını kaçırma. bunları yarın da halledebilirsin. survey history kısmından bulabilirsin id'leri.
Hasan00 wrote:Anketler hala atıyor. Acele ediyorsunuz diceksiniz biliyorum ama sadece tasklardan para kazanabiliyorum 0.04 sent gibi anket bildirimi geliyor tıklıyorum atıyor bir sorun var kesinlikle bir tanesine de mi almaz
umarım yazdıgım bilet işe yarar
Screenshot by Lightshot