Posts | 709 |
Member Since | 22 Oct 2019 |
Last Visit | 2 Jan 2021 |
Likes Given | 467 |
Likes Received | 326/241 |
Posts | 2,461 |
Member Since | 17 Dec 2018 |
Last Visit | 14 Jan 2021 |
Likes Given | 3,839 |
Likes Received | 2,319/1,389 |
sems-i wrote:Thelastair wrote:Hasan00 wrote:yaptığım anketin ücreti hala gelmedi, yapan arkadaşlar biter bitmez mi alıyor parasını?
Wannads'ise genelde hemen yatmıyor bazen yarım saati geçiyor yatması ama davetle gelen survey falansa hemen yatıyor..
yarım saatte yatsa ne olacak 0.56 çözdüm 0.21 ödediler
Hasan00 wrote:wannads yatırmadı kaç saat geçti nasıl iletişime geçebilrim onlarla?
Hasan00 wrote:Bir şey daha soracam. Screenshot by Lightshot buradaki gösterdiğim şeylere tıklamam gerekiyor mu? onun üstünde geliyor bazen ama bunların üstüne tıklayınca sayfa açılıyor sonra bu sayfaya geri tıklıyor ne yapmalıyım bunlara tıklamalımıyım? 2 gün test ettim üstüne tıklayınca açılıyor geri kapanıyor aynı sayfaya geri dönüyor ve döndüğünde o 0.58 yazan şeyler kaybolmuş oluyor. ordaki 2 şeyi başladıgımdan beri 2 kere yapmama bile izin vermiyor. tıklayıncada kayboluyor sorun sadece benim hesap mı? ve ordaki şeyleri yapmamız gerekiyor mu?
Thelastair wrote:Hasan00 wrote:wannads yatırmadı kaç saat geçti nasıl iletişime geçebilrim onlarla?
Artık yatmaz ondan ümidini kes arada bir oluyor öyle yapacak bişey yok.
Hasan00 wrote:Bir şey daha soracam. Screenshot by Lightshot buradaki gösterdiğim şeylere tıklamam gerekiyor mu? onun üstünde geliyor bazen ama bunların üstüne tıklayınca sayfa açılıyor sonra bu sayfaya geri tıklıyor ne yapmalıyım bunlara tıklamalımıyım? 2 gün test ettim üstüne tıklayınca açılıyor geri kapanıyor aynı sayfaya geri dönüyor ve döndüğünde o 0.58 yazan şeyler kaybolmuş oluyor. ordaki 2 şeyi başladıgımdan beri 2 kere yapmama bile izin vermiyor. tıklayıncada kayboluyor sorun sadece benim hesap mı? ve ordaki şeyleri yapmamız gerekiyor mu?
Tıkladığında eğer anket varsa ankete yönlendirir yoksa aynı sayfaya geri döner..
Thelastair wrote:Hasan00 wrote:wannads yatırmadı kaç saat geçti nasıl iletişime geçebilrim onlarla?
Artık yatmaz ondan ümidini kes arada bir oluyor öyle yapacak bişey yok.
Tıkladığında eğer anket varsa ankete yönlendirir yoksa aynı sayfaya geri döner..
Posts | 2,461 |
Member Since | 17 Dec 2018 |
Last Visit | 14 Jan 2021 |
Likes Given | 3,839 |
Likes Received | 2,319/1,389 |