3-2 avrupa iin 1-2 dedim attı sizin yapacağınız anketin. son bir haftadır yaptığım anket 1 dolar demedi

Posts | 109 |
Member Since | 6 Nov 2018 |
Last Visit | 1 May 2020 |
Likes Given | 31 |
Likes Received | 16/14 |
gksl-cnclr wrote:CagriBey wrote:Ayda 50-100 $ dediğin bizim ülkede kazanılıyor. Yabancı foruma bak millet günde 20$ kazanıyor rahat bir şekilde. 10 yıldan fazla bu işin içinde olan bir şirket promo yapıyorsa vardır bi bildikleri.
Günde $20 kazanan bir yabancı veya Türk o kazanç seviyesine ne kadar zamanda ulaşır onu da irdelemek lazım. Şahsen ben 7,5 aydır buradaysam sadece 1 kere günde $20 kazanmışlığım var o da bonus dahil.
Clix'in son zamanlarda izlediği politikaları düşünürsek, (yeniler için, level aldıracak görevlerin çok çok nadir gelmeye başlaması, en son 2 ay kadar Accuracy güncellemesi yapmayıp anca bugün yapmaları gibi...), yeni başlayan biri level alacak da, görevlerin kurdu olacak da, günde o kadar ne zaman kazanmaya başlayacak... Süresini sen düşün artık. Eğer o kişi de bu yola baş koyar da vakit ayırmak isterse tabi. Çünkü; sağlam bir reklam yapıp aktif çalışan alt üye getirmediğin sürece burası bireysel anlamda oldukça ilgi ve takip gerektiren bir yer. Bence.
Ayrıca o bahsettiğin yabancıların uyruklarına da dikkatini çekmek isterim. Ben bu düşüncelerimi tamamen belirtilen ülkelere istinaden sunuyorum.
Tahminimce, Clix bu kampanyayı en az kullanıcılarının bu ülkelerden olması dolayısıyla başlatmıştır. Vardır bir bildikleri görüşüne saygı duyarım, bende kendi görüşümü belirttim. Yine de genel anlamda çöp bir kampanya olduğu görüşündeyim.
univer66 wrote:bakıma alınmış bekliyoruz
CagriBey wrote:20$ lık miktara ben 7.5 ayda geldim diyorsun. Ben başka ülkedeki insanlar hakkında konuşuyorum zaten. Clix ' in izlediği politika demişsin bir de . Kardeş taskları ve anketleri clixsense vermiyor sadece sunuyor. Ortada politika falan yok.
gksl-cnclr wrote:CagriBey wrote:20$ lık miktara ben 7.5 ayda geldim diyorsun. Ben başka ülkedeki insanlar hakkında konuşuyorum zaten. Clix ' in izlediği politika demişsin bir de . Kardeş taskları ve anketleri clixsense vermiyor sadece sunuyor. Ortada politika falan yok.
tamam, her şeyi bilen kardeş. Sana hayatta başarılar.
CagriBey wrote:gksl-cnclr wrote:CagriBey wrote:20$ lık miktara ben 7.5 ayda geldim diyorsun. Ben başka ülkedeki insanlar hakkında konuşuyorum zaten. Clix ' in izlediği politika demişsin bir de . Kardeş taskları ve anketleri clixsense vermiyor sadece sunuyor. Ortada politika falan yok.
tamam, her şeyi bilen kardeş. Sana hayatta başarılar.
Bilmişlik yaptığım yok .2 senedir üyeyim ve neyin ne olduğunu biliyorum. Doğruları söyledik diye mi bu tafra?
ObserverOri wrote:Burak1914 wrote:ObserverOri wrote:anket gelmiyor sizde de öylemi yoksa yazmıyor musunuz?
Bende bu sorunun cevabını bekliyorum resmen patatese bağladık ay başından beri hiç birşey yok desek doğru olur
o zaman genele var birşey. bekleyelim bakalım. buna değecek zamanlar mutlaka geliyor.