Posts | 29 |
Member Since | 11 Nov 2018 |
Last Visit | 21 Apr 2021 |
Likes Given | 11 |
Likes Received | 8/6 |
Posts | 2,461 |
Member Since | 17 Dec 2018 |
Last Visit | 14 Jan 2021 |
Likes Given | 3,839 |
Likes Received | 2,319/1,389 |
Posts | 2,461 |
Member Since | 17 Dec 2018 |
Last Visit | 14 Jan 2021 |
Likes Given | 3,839 |
Likes Received | 2,319/1,389 |
filizdemir wrote:sems-i wrote:filizdemir wrote:0.58$ kısa bir anket. Konusu şöyle: Bazı durumlarda kimin haklı olduğunu soruyor.
zor olsada bir tane daha hediye çeki aldım 6 dollar
Nereden, nasıl aldınız?
sorucevaplar wrote:sems-i wrote:Sirius_ wrote:.
sirius sağlıklı yaşamdaki foruma gir orada yazmiş birisi ingilizce metin,onu kopyala gönder yollarlar hediye çeki 6 dolari
Ben tüm etkinlikleri tamamlamama rağmen hiçbiri gelmedi. Başka hangi etkinliklerden ödeme aldınız, onları da yazayım gönderirken?
sgbkrcgl wrote:sems-i wrote:Sirius_ wrote:.
sirius sağlıklı yaşamdaki foruma gir orada yazmiş birisi ingilizce metin,onu kopyala gönder yollarlar hediye çeki 6 dolari
sağlıklı yaşam forumunun linkini yazabilirmisiniz?
sems-i wrote:Sirius_ wrote:Simpre wrote:son 5 dolarım kaldı anket gelmiyor
Son iki dolar evren oyun oynuyo resmen
task yapmiyorsan o 2 doları 1 haftadan fazla sürede kazanırsın bu şartlarda
Sirius_ wrote:sems-i wrote:Sirius_ wrote:Simpre wrote:son 5 dolarım kaldı anket gelmiyor
Son iki dolar evren oyun oynuyo resmen
task yapmiyorsan o 2 doları 1 haftadan fazla sürede kazanırsın bu şartlarda
Task yapmıyorum evt ama benim clix ve ysense kazancım aynı günlük rutin 3 $ civarı. İstediğim tutarı elde edince bi süre aktif olmadım . Bu yüzden
Şimdi ise anket gelmiyor . alt tarafı 2 $ a ihtiyacım var sitenin inadı tuttu .Ver şunu gideyim ya![]()
HA bide forumda sürekli aktif olan arkadaşları görüyorum ve bu kişilerin hangi meslek grubundan olduklarını merak ediyorum .kimler ne işle meşgüldür hayatında. vaktim olsa başlık yayınlıyicam